xVlasta Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Mam taky H4 (Silverstar 50% ) uz přes rok a jsem s nima spokojeny ! Citovat
Guest divisl Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Na felici co jsem mel jsem mel H4 osram cool blue a tam to svitilo krasne, ted jsem si koupil 4x H7 cool blue a docela me to vydesilo, kdyz jsem to tam strcil. Oproti reflektoru ve kterem byly normalni zarovky to byl minimalni rozdil snad jen to, ze svetlo z tech Osramu ma studenejsi nadech. Citovat
Jardaned Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Před dvěma měsíci jsem tam dal H4 Allseason Super a zatím v poho.Svítivost deklarují o 30 % vyšší než klasika a myslím že to odpovídá skutečnosti.Uvidím,jaká bude životnost. Citovat
Radek V. Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 Čtu to tu velmi pozorně a koupil jsem H7 OSRAM Silverstar a mohu říci, nic moc. Svítí super, ale žlutě. Co se týče žárovek, jsem udělal už tolik experimentů, že bych měl už snad xenony a nic. Nejlepší co do barvy jsou ty od ZILY, ale zase prd svítí...... Poradí mi někdo? Citovat
olda Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 Minulý týden jsem koupil H4 Osram Silverstar,čekal jsem bílé světlo a ono to svítí žlutě,tak jsem byl dost nas...Ale aspoň to víc svítí. Citovat
kveton Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 vcera jsem koupil H7 Phillips blue vision, cena katastrofalnich 580Kc za jednu, ale je na ne 2 roky zaruka na vlakno a kdyz se spali, tak ji bez problemu vymeni! A vysledek? SPOKOJENOST!!!! Svitivost 4000K je docela dobrej sajn (sice necela polovina nez u nejhorsich xenonu, ale dobry) Barva jasne bila s malinkym nadechem modry!!! Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 hele a kolikrat jsou ochotny vymenit ti tu prasklou zarovku, teoreticky totiz kdyz by ti vzdycky praskly do dvou let, tak bys mel dostat novou a za 580Kc bys teda mel zarovky do konce zivota To asi takhle fungovat nebude co ? Citovat
Gotrek Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Napsán autorem Radek V. Čtu to tu velmi pozorně a koupil jsem H7 OSRAM Silverstar a mohu říci, nic moc. Svítí super, ale žlutě. Co se týče žárovek, jsem udělal už tolik experimentů, že bych měl už snad xenony a nic. Nejlepší co do barvy jsou ty od ZILY, ale zase prd svítí...... Poradí mi někdo? No mě ty od Zily svítí rozhodně víc, než ty, co jsem tam měl před tím... Citovat
kveton Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 2Ferry: Takhle to fungovat asi bude, protoze tu zaruku dava phillips a ne ten prodejce kterymu to muze bejt u pr*ele. Musis mit paragon a tu krabicku v ktery to je zabaleny a pak by to melo byt bez problemu. Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 hmm tak v tom pripade se to vyplati, to ta cena neni tak hrozna Citovat
kveton Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 osram me na**al, ty zarovky od nej vydrzi tak pul roku a kupovat a menit je tak casto me nebavi! Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 ja s celodennim a celorocnim svicenim je mam uz 2 roky takze asi 25 000km Citovat
MJSytic Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Já tam mám nějaký obyč a pořád to svítí víc, než škodovka, s kterou jsem jezdil před tím Citovat
mirek-ji Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Tak jsem dneska narazil na tuhle diskuzi a napadlo mě, co jí trochu oživit. Blíží se dlouhé večery... Citovat
Péťa Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 Původně zaslal: mirek-ji Tak jsem dneska narazil na tuhle diskuzi a napadlo mě, co jí trochu oživit. Blíží se dlouhé večery... Naštěstí se blíží celoroční svícení. Nejen dlouhé večery... Citovat
WiZiPoK Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 Nazdarek dlouho jsem pouzoval OSRAM Silverster +50% H4 v predchozim aute, pravidelne jsem je musel vymenovat kazdych cca 15500-16000km (5-6 mes). Kdyz jsem uz blizil k vymene oleji tak jsem preventivne koupil hned i zarovky. Leva i prava odchazela pravidelne odstupem 100-200km Normalni zarovka za par korun tam vydrzela rozhodne vic ... dodatek: se svitivosti a barvou svetla jsem byl velice spokojen, svetlo bylo OSTRE a bile, stacilo porovnat vecer na krizovatce pri stani s ostatnimi svetly. [upravil dne 28.10.05 WiZiPoK] [upravil dne 28.10.05 WiZiPoK] Citovat
Péťa Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 Ahoj mini. A co ty Silverstar? Ani Ti nebudu psat, za kolik jsem je kupovalminuly tyden v Hornbachu :grr Citovat
AKCZ Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 Taky shanim nejake zarovky s dobrou svitivosti a bilym svetlem .. prip. mirne namodralym .. nikoliv zlutym a modrym .. pokud Minimaxo jsou ty Osramy CB presne to co shanim tak bych se rad domluvil Citovat
Jardaned Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 Takže před cca rokem jsem namontoval H4 Allseason Super.Denně svítím asi 1 -1,5 hod. a to celoročně.Cena za kus asi 220,-Kč.Jsem s nima dost spokojenej. Citovat
Tommy306 Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 měl jsem v audině nějaký H4+50% s modrou špičkou prý plněný xenonovým plynem od nějakýho myslím že italskýho výrobce, na krabičce bylo velkým písmem napsaný \"5 years warranty\", a svítili fakt super, najeto nějakých 16 tis. km a když jsem teď prodával autí tak ještě svítily:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.