Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na felici co jsem mel jsem mel H4 osram cool blue a tam to svitilo krasne, ted jsem si koupil 4x H7 cool blue a docela me to vydesilo, kdyz jsem to tam strcil. Oproti reflektoru ve kterem byly normalni zarovky to byl minimalni rozdil snad jen to, ze svetlo z tech Osramu ma studenejsi nadech.

Odesláno

Před dvěma měsíci jsem tam dal H4 Allseason Super a zatím v poho.Svítivost deklarují o 30 % vyšší než klasika a myslím že to odpovídá skutečnosti.Uvidím,jaká bude životnost.:papa

Odesláno

Čtu to tu velmi pozorně a koupil jsem H7 OSRAM Silverstar a mohu říci, nic moc. Svítí super, ale žlutě.:(

Co se týče žárovek, jsem udělal už tolik experimentů, že bych měl už snad xenony a nic. Nejlepší co do barvy jsou ty od ZILY, ale zase prd svítí......:(

Poradí mi někdo?

Odesláno

Minulý týden jsem koupil H4 Osram Silverstar,čekal jsem bílé světlo a ono to svítí žlutě,tak jsem byl dost nas...Ale aspoň to víc svítí.

• O 4 týdny později...
Odesláno

vcera jsem koupil H7 Phillips blue vision, cena katastrofalnich 580Kc za jednu, ale je na ne 2 roky zaruka na vlakno a kdyz se spali, tak ji bez problemu vymeni! A vysledek? SPOKOJENOST!!!! Svitivost 4000K je docela dobrej sajn (sice necela polovina nez u nejhorsich xenonu, ale dobry) Barva jasne bila s malinkym nadechem modry!!!

Odesláno

hele a kolikrat jsou ochotny vymenit ti tu prasklou zarovku, teoreticky totiz kdyz by ti vzdycky praskly do dvou let, tak bys mel dostat novou a za 580Kc bys teda mel zarovky do konce zivota :D To asi takhle fungovat nebude co ?

Odesláno
Napsán autorem Radek V.

Čtu to tu velmi pozorně a koupil jsem H7 OSRAM Silverstar a mohu říci, nic moc. Svítí super, ale žlutě.:(

Co se týče žárovek, jsem udělal už tolik experimentů, že bych měl už snad xenony a nic. Nejlepší co do barvy jsou ty od ZILY, ale zase prd svítí......:(

Poradí mi někdo?

No mě ty od Zily svítí rozhodně víc, než ty, co jsem tam měl před tím...

:papa

Odesláno

2Ferry: Takhle to fungovat asi bude, protoze tu zaruku dava phillips a ne ten prodejce kterymu to muze bejt u pr*ele. Musis mit paragon a tu krabicku v ktery to je zabaleny a pak by to melo byt bez problemu.

• O 2 týdny později...
  • O 8 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: mirek-ji

Tak jsem dneska narazil na tuhle diskuzi a napadlo mě, co jí trochu oživit. Blíží se dlouhé večery... :roker

Naštěstí se blíží celoroční svícení. Nejen dlouhé večery...

Odesláno

Nazdarek

dlouho jsem pouzoval OSRAM Silverster +50% H4 v predchozim aute, pravidelne jsem je musel vymenovat kazdych cca 15500-16000km (5-6 mes). Kdyz jsem uz blizil k vymene oleji tak jsem preventivne koupil hned i zarovky. Leva i prava odchazela pravidelne odstupem 100-200km :(

Normalni zarovka za par korun tam vydrzela rozhodne vic ...

dodatek:

se svitivosti a barvou svetla jsem byl velice spokojen, svetlo bylo OSTRE a bile, stacilo porovnat vecer na krizovatce pri stani s ostatnimi svetly.

[upravil dne 28.10.05 WiZiPoK]

[upravil dne 28.10.05 WiZiPoK]

Odesláno

Taky shanim nejake zarovky s dobrou svitivosti a bilym svetlem .. prip. mirne namodralym .. nikoliv zlutym a modrym .. pokud Minimaxo jsou ty Osramy CB presne to co shanim tak bych se rad domluvil ;)

Odesláno

měl jsem v audině nějaký H4+50% s modrou špičkou prý plněný xenonovým plynem od nějakýho myslím že italskýho výrobce, na krabičce bylo velkým písmem napsaný \"5 years warranty\", a svítili fakt super, najeto nějakých 16 tis. km a když jsem teď prodával autí tak ještě svítily:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...