Melandros Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Zdravím, řešil sem bratruv nedobržděný víkend v dodávce a jeden z mých známých mi doporučil nehodovou šlužbu tak jsem zavolal, nafotili pořešili zapůjčili auto a luxus, takže všem kdo někde něco nebo někoho nabouráte mrkněte na www.nehodovasluzba.cz Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 jj, taky sem to využil, jen u jiné firmy, a naprostá spokojenost, člověk se pak o nic nemusí starat;) Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 na druhou stranu u \"dobre\" nabouraneho auta vydelaji na oprave oni a ne ty, kdyz by sis to nechal proplatit rozpoctem a opravoval to sam, ale na to vetsina lidi stejne nema cas Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 A hlavně většina lidí ani nejsou mechanici aby si to opravili sami a nebo u nějakýho známýho, tudíž pro mě mnohem jednodušší to někomu dát a nestarat se. Zvlášť jako v mým případě když mě před rokem sejmula ženská, s autem registrovaným v Itálii a pojištěným ve Švýcarsku:grr Zašel sem s tím do mé pojišťovny kde mám povinný a oni s tím nechtěli vůbec nic mít. V práci mě kolega volal jak do Švýcarska na pojišťovnu tak i do Itálie a stejně nic moc nepořešil, všichni nás odkazovali na ČKP, tak sem byl rád že se mě ta firma ujala a vše vyřídila za mě, do měsíce jsem auto měl hotový a nestálo to nic:super A auto je opravený přesně podle mýho gusta:D:super Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Co jsem slyšel, spousta pojišťoven s těmito \"asistenčními službami\" nerado spolupracuje (některé dokonce přímo delegují servis, kde máš auto nechat opravit) a občas jsou kolem toho vidět i zajímavé dohady (typicky Občasný jouda nebo Černé ovce). Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 To je jasný, jelikož když Tě zastupuje takováhle firma tak to pak pojišťovnu stojí 3x víc:D když bych si auto opravoval sám tak bych např. neměl náhradní auto, takhle jsem jezdil cca 20 dní focusem 2005, kde půjčení může stát cca 600.- na den, tak to je hned 12 000.- jen za půjčení auta:D Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Dobře, Tobě to vyšlo, pojišťovna s firmou jednala, jejich postup akceptovala - chápu tedy Tvou spokojenost. Já hovořím o tom, že by si každý měl pořádně zjistit, jak se k podobným situacím staví jeho pojišťovna nebo pojišťovna viníka, aby pak nemusel řešit, že má zaplatit xxx Kč za opravu auta, ale na dlani má podstatně nižší yyy peněz, protože pojišťovna danou službu neakceptuije. [upravil dne 26/1/2010 Medvěd] Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Pokud vím, tak jsem to té firmě dával s tím, že mě to nebude stát nic, a je to uvedeno i ve smlouvě, tudíž se pojišťovna může hádat jen s tou asistenční firmou, a ta už předem stejně ví co si kde může dovolit a podle toho pak jedná Citovat
MatrixChose Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Po tátových zkušenostech po nehodě se Sharanem snad už ani ne. Za půjčený auto sice nechtěli denní půjčovné, ale platit si naftu + 3 kč za km což je nehorázná cena. A z vymožený částky něco okolo 20% nebo snad i víc, ale to už si přesně nepamatuju, nechci kecat. Já už to 2x řešil rozpočtem a přišel si na svý Citovat
Šalda Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Tak to měl Tvůj táta bohužel tu špatnou zkušenost, já si platil jen naftu, za ujetý km si neúčtovali nic. A z vymožené částky taky nechtěli vůbec nic, prostě mě to nestálo ani korunu:super Citovat
Marcel505 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Nemohl by tedy někdo jasně napsat, jak to je a co třeba s nimi podepisuje? Myslím, že se do podobné situace může dostat každý, po nehodě neví která bije a může jim podepsat něco co nechtěl nebo neměl. Nehledě k tomu, že když přijede někdo takový jako asistence u ND, může si řidič myslet, že je to součást policie a musí se s nima domluvit. (Pravdou tedy je, že může jejich služby využít... Ale nemusí) Takže něco ve smyslu toho, že je může poslat do háje a akorát si musí zajistit odtah - to je stejně takový divný, kdo zařizuje odtah, to volá Policie ne? Citovat
zzipCZ Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 policie ti odtah nezavolá to si musíš sám a většinou stačí zavolat na tvou pojištovnu a auto ti zdarma odtáhnou [upravil dne 27/1/10 zzipCZ] Citovat
Melandros Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Právě že tahle firma ti zajistí i odtah vozidla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.