Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo použiva jaký mobil?  

1. 1. Kdo použiva jaký mobil?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vzdy pouze Nokia :aut

Aktualne N82. Chtel jsem ji ze 3 duvodu:

1. relativne kvalitni fotak (na mobil) - 5MPx, autofocus, xenonovy blesk, video 640x480.

2. integrovana GPS

3. Wifi

nokia-n82-india.jpg

Dale mam jeste 6230i

1593d1197107615-nokia-6230i-phone-user-manual-guide-6230i-cover-beige-lg.jpg

a 6510

nokia%206510.jpg

ty mi ale lezi jen doma na stole se starsi simkou.

Odesláno
Původně zaslal: joda4O6

Ja mam nokii 5800 xpressmusic hustej telefon jak svina a je i s navigaci od nokie zdarma

[upravil dne 24/1/10 joda4O6]

Mě už po třetí uznali reklamaci na E52 a koukám po 5800 akorát to musím vzít od o2 protože to je firemní mobil a tento mobil má o2 jako doprodej, takže nevím jestli ho seženu v únoru. Chci ted nokii když má doživotní navigaci zdarma a wifi.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Černej.

Tak to mě dostalo :D:potlesk

K tématu už třetí rok mam SE K550i obstarožní model s 2mpx foťákem 2GB pamětí a s ťuklým displejem, ale neměnil bych má všechno co potřebuju, a navíc je víc než dostatečně outdoorovej (pád z balkonu na chatě asi ve 3 ráno, hledat jsem ho šel ažkdyž jsem se probral, kámoš mi ho polil tonikem a jedna slečna šlápla na displej a furt jede jak zamlada :) )

Odesláno

Tak mně je to třeba jedno, jakej mam mobil v ruce, ale rozhodně bych nechtěl nic s počítačem, nebo jak se tomu říká. A popravdě bych nejradši i mobil zahodil. Představte si ten klid :super.

Odesláno

já si říkal, co v tom bude za kulišárnu, když se ten dancall objevil v nabídce ankety :D, tu je moje sbírka, dancalla tam teda nemám, ale pamatuji ho dohromady jako s takovými skvosty jako siemens S9, S10 a C a S25(snad první mobil s barevným dysplejem a infraportem) Jinak ve sbírce mám ještě Siemens C35i a M35i, ale ty jsou osazený v pagerech :)

Odesláno

ty dva Ericsony uprostřed jsou luxusní mobily :D Jednou jsem ho našel v lese v potoce (i s baterkou). Rozebral, v umyvadle vymyl bláto a složil. Nějakým napaječem už nevím z čeho se pokusil nabít baterku a světe div se - FUNGOVAL :D A to není žádnej outdór mobil :)

Jinak, toho Alcatela uplne vpravo sme taky doma měli a některý Nokie jakbysmet :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...