Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Osmnáctiletý řidič zemřel na Jihlavsku po honičce s policií

Recommended Posts

Odesláno

pkr: Vždyť sem Ti říkal že pro nás už budeš nováček pořád:D:D:aut

Ale na nováčka máš moc pěkný autí:D:super

každopádně s tebou souhlasím:potlesk

Odesláno

njn, asi už tak zůstanu zapsanej.:roll:)

Díky,auto mám už dva roky,najel jsem s ním 30.000km a jsem nad míru spokojenej.A pořád se mi stejně líbí.:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Policajti zmařili další život...a úplně zbytečně.

Promiň, ty si byl u toho a nebo znáš příčinu? Já když pojedu do Bechyně a náhodou mě zastaví, tak tak taky zastavím a zase pojedu. Pokud nic neprovádím, tak se nemám ničeho bát a mám čisté svědomí!! A to je jedno, zda-li kontroluje hlídka PČR v Jihlavě a nebo v Bechyni. Ty taky ujíždíš hlídce v Bechyni, když tě kontroluje? Myslím si, že ne!!!;)

Odesláno

Ne, ale narozdíl od zdejších odborníků nemám podle jednoho usmolenýho článku jasno o celé situaci.

V okolí Písku, Tábora, Bechyně, Týna...vím, kde hlídky staví, když nemám náladu na pokec, tak je jednoduše objedu jinou cestou.

Nemá cenu se o tom dál bavit, svoje jsem napsal.

Odesláno

Jasno možná nemáš, podle toho článku, takže nevim proč děláš takovýhle závěry, klidně to mohlo být jinak, ale ty to nevíš, tak se budeš muset spokojit s tím co se tam píše. Jinak myslim že pokud ti vadí že by mohl být článek napsaný lživě,nebo by policie lhala tak máš možnost proti tomu něco dělat rozumem, a né plácáním do vody

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Ne, ale narozdíl od zdejších odborníků nemám podle jednoho usmolenýho článku jasno o celé situaci.

V okolí Písku, Tábora, Bechyně, Týna...vím, kde hlídky staví, když nemám náladu na pokec, tak je jednoduše objedu jinou cestou.

Nemá cenu se o tom dál bavit, svoje jsem napsal.

Tak to já nevím, kde stojí! Opravdu. Jinak podle článku není jasná příčina chování mladíka!!!

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Scratch

takže to přežili obě dvě ve zdraví?Nic se jim nestalo?:myslim

[upravil dne 23.1.2010 vendi.stejskal]

jj, prezily, segra ma zlomenou ruku, a diru ve stehne, mala Ella byla nastesti v sedacce, svagr je pohmozdenej, sedeli nepripoutani vzadu, ridic je ok (pasy a bag) a spolujezdkyne (tehotna) taky ok. Prekvapi me ale, ze si pri tomhle nezavolali sanitku, proste auto odtahli ze stromu a nechali se odvezt kamaradem, pak jeli do nemocnice....az kdyz ruka natekla. Ja vim, ze to jsou kamaradi a nechteli mit problem s policajty, ale v tom aute bylo nenarozeny a jedno skoro rocni dite a nevis, jestli tem se neco nestalo.... no doma jsme meli docela duraznou rozmluvu....

Odesláno

Jestli tomu dobře rozumím, seděli v nějakém mikrobusu v druhé řadě sedaček - bohužel spousta lidí poutání vzadu bere jako omezování osobní pohody a bude trvat ještě hodně let, než bude poutání všude samozřejmostí (ani na předních sedačkách to nešlo na povel, ale nějakou dobu to trvalo).

Guest Scratch
Odesláno

Presne tak Medvede, tatu jsem to naucil teprve nedavno, proste dokud se nepripouta, tak se nerozjedu:roker

[upravil dne 23/1/2010 Scratch]

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Muzou za to silnicari, svine jedny. Kdyby tu zavej odklidili, tak se mohl s tema poldama honit jeste ted.

Houby, může za to zahradník. Jestli se chceš zeptat proč, tak se Tě zpátky zeptám a proč policajti. Pardon, je to starej fór:potlesk:potlesk
Odesláno

jj tu křižovatku znám,moc dobře !! jestli to nahulil do toho stromu uprostřed,a to asi že jo,tak se nedivím že tam zůstal.....,jinak holt,kdyby byl střízlivej a rozumně uvažoval,tak zastaví,v dnešní době nemá cenu dělat frajera,a oktávkám těžko ujede.....,a kor když je všude a tady u nás na vysočině spousta sněhu a ledu.... zbytečná smrt......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...