Driver Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 V létě (asi červen) uvažujeme, že by jsme jeli cca na týden do Tater. Můžete mi někdo poradit kam a kde se případně slušně ubytovat (penzion)? Chtěli by jsme podnikat nějaké pěší výlety po okolí apod. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 byl jsem tady a max spokojenost , v podstatě vše je blízsko. http://lazne.relaxos.cz/hotel-grand-hotel-permon-podbanske-a2-34-cz.htm Citovat
Péťa Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Brácha byl na svatební cestě tady: http://www.hotel-crocus.sk/ Vychytal nějakou akci a měl to za pár korun. Super ubytování, super služby! Nemohli si to s manželkou vynachválit. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 taky chválím hotel Permon v Podbanském (bývalý podnikový OKD,byl jsem tam snad desetkrát)--můžeš chodit na tůry v místě (třeba na Kriváň ),nebo autem (i autobusem) na Štrbu a pak zubačkou na Š. pleso a potom Tatranskou železnicí po celých Tatrách kdekoliv--opravdu super i pro rodiny s dětmi... Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 nejsou tam okna... ,ale dělal jsem řidiče na povrchu:papa Citovat
obaf Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Pani, Permon uz davno nepatri medzi penziony. Hlavne cenovo:fnuk. Ale inak je tam naozaj dobre. Citovat
jozefsv Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 skor by som povedal ze treba sledovat momentalne akcie hotelov.minuleho roku mal napr grandhotel akciu ubytko s lanovkami v cene a cena za ubytko bola tiez o dost nizsia ako bezne. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: obaf Pani, Permon uz davno nepatri medzi penziony. Hlavne cenovo:fnuk. Ale inak je tam naozaj dobre. myslím,že Permon penzionem nikdy ani nebyl...,ale ty ceny jsou už dávno mimo , to máš svatou pravdu:papa Citovat
marko306 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 podľa môjho názoru vyjde dovolenka pri mori lacnejšie ako u nás v Tatrách. Cenovo sa Tatry vyrovnajú hádam aj Alpám. Citovat
Péťa Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Mě se 169EUR za 7 dní nezdá být moc. Ale záleží na tom, jak to bude letos. http://www.hotel-crocus.sk/Leto%20s%20Crocusom%20%202.pdf Citovat
BOSSCZ Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Na podzim jsme byli zde: http://www.apartmanyhrabovo.com/sk/uvod.html nedalekou jsou termály bešeňová a aquapark tatralandia. Jinak na slovensku už je draho jako prase, a já osobně bych radši už k moři za ty prachy, ale můžu doporučit, bylo tam krásně nebejt tam draho:) Citovat
jozefsv Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 bosscz - tak toto je drahe ako prase to je fakt a na tu lokalitu kde si bol jazdim casto a su dobre penziony za 11 euro na noc osoba kde mas tiez vsetko.takze to s tym predrazenim na sk az take horuce nebude.len treba hladat. co sa tyka tatier tak su drahe to je fakt,mas pravdu ze sa oplati pomaly k moru ale kto chce hory tak musi platit.je to v tatrach na hlavu,kazdy hotelier place ze nema zakaznikov,hory su prazdne ale zeby niekto zlavnil ubytko ani nahodou. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 tato situace je snad všude--hotel poloprázdný,ale cenu ubytka drží... hospody v Praze prázdné (v centru)--ale pivo za 50-60 kč NEROZUMIM TOMU Citovat
Driver Odesláno 19. červenec 2010 Autor Odesláno 19. červenec 2010 Takže nakonec jsme zvolily ubytování v penzionu Tatras (Velká Lomnica) (http://www.penziontatras.sk/). Pěkně vybavený penzion, v okolí restaurace, hory na dohled a na krátký dojezd autem. Takže můžu doporučit kdo hledá něco podobného. Citovat
lungo1 Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Původně zaslal: Driver V létě (asi červen) uvažujeme, že by jsme jeli cca na týden do Tater. Můžete mi někdo poradit kam a kde se případně slušně ubytovat (penzion)? Chtěli by jsme podnikat nějaké pěší výlety po okolí apod. Relax hotel AVENA v Janske Doline. tam to je super. taky sme delaly vylety. Jeskyne ,Strbske Pleso ,Lomnicky Stit atd atd. Je to u Liptovskeho Mikulase. Citovat
Driver Odesláno 19. červenec 2010 Autor Odesláno 19. červenec 2010 Dík za tip, ale červen už byl, dovolená taky a kde jsme byli jsem psal o jeden příspěvek výše Citovat
lungo1 Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Tak to sem si nevsiml. Ja to psal za jizdy tak sory Citovat
matii Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Ahoj, trochu oživuji toto téma. Příští rok bychom chtěli projet Slovensko (cca 14 dní). Jelikož jsem na Slovensku byl naposledy jako dítě, mohl by mi někdo poradit kam se vydat? Respektive navrhnout trasu (jen zhruba) tak, aby toho bylo co nejvíc na koukání a to jak po cestě, tak i nějaké zajímavosti a výlety. Co určitě nevynechat a čemu se vyhnout. Tedy kromě Tater to je jasné. Koukal jsem na mapu a tak na první pohled mě napadla trasa: Bratislava-Trnava-Nitra-Banská Bystrica-Poprad-Liptovský Mikuláš-Žilina-ČR Tedy nevím, jak s východním Slovenskem. Jako dítě jsem byl v Michalovcích a bylo to hrozný, špinavější město jsem neviděl, ale to bylo ještě za komančů. Díky za všechny odpovědi a tipy. Citovat
DanculD Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Tu najdes celkom slusne info. Pozri hlavne rubriku \"Čo navštíviť\". A tesime sa na teba [upravil dne 20.10.10 od DanculD] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.