Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V létě (asi červen) uvažujeme, že by jsme jeli cca na týden do Tater. Můžete mi někdo poradit kam a kde se případně slušně ubytovat (penzion)? Chtěli by jsme podnikat nějaké pěší výlety po okolí apod.

Odesláno

taky chválím hotel Permon v Podbanském (bývalý podnikový OKD,byl jsem tam snad desetkrát)--můžeš chodit na tůry v místě (třeba na Kriváň :super),nebo autem (i autobusem) na Štrbu a pak zubačkou na Š. pleso a potom Tatranskou železnicí po celých Tatrách kdekoliv--opravdu super i pro rodiny s dětmi...:)

Odesláno

skor by som povedal ze treba sledovat momentalne akcie hotelov.minuleho roku mal napr grandhotel akciu ubytko s lanovkami v cene a cena za ubytko bola tiez o dost nizsia ako bezne.

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Pani, Permon uz davno nepatri medzi penziony.

Hlavne cenovo:fnuk.

Ale inak je tam naozaj dobre.:super

myslím,že Permon penzionem nikdy ani nebyl...,ale ty ceny jsou už dávno mimo :bojim, to máš svatou pravdu:papa

Odesláno

bosscz - tak toto je drahe ako prase to je fakt a na tu lokalitu kde si bol jazdim casto a su dobre penziony za 11 euro na noc osoba kde mas tiez vsetko.takze to s tym predrazenim na sk az take horuce nebude.len treba hladat.

co sa tyka tatier tak su drahe to je fakt,mas pravdu ze sa oplati pomaly k moru ale kto chce hory tak musi platit.je to v tatrach na hlavu,kazdy hotelier place ze nema zakaznikov,hory su prazdne ale zeby niekto zlavnil ubytko ani nahodou.

• O 6 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Driver

V létě (asi červen) uvažujeme, že by jsme jeli cca na týden do Tater. Můžete mi někdo poradit kam a kde se případně slušně ubytovat (penzion)? Chtěli by jsme podnikat nějaké pěší výlety po okolí apod.

Relax hotel AVENA v Janske Doline. tam to je super. taky sme delaly vylety. Jeskyne ,Strbske Pleso ,Lomnicky Stit atd atd. Je to u Liptovskeho Mikulase.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,

trochu oživuji toto téma. Příští rok bychom chtěli projet Slovensko (cca 14 dní). Jelikož jsem na Slovensku byl naposledy jako dítě, mohl by mi někdo poradit kam se vydat? Respektive navrhnout trasu (jen zhruba) tak, aby toho bylo co nejvíc na koukání a to jak po cestě, tak i nějaké zajímavosti a výlety. Co určitě nevynechat a čemu se vyhnout. Tedy kromě Tater to je jasné.

Koukal jsem na mapu a tak na první pohled mě napadla trasa:

Bratislava-Trnava-Nitra-Banská Bystrica-Poprad-Liptovský Mikuláš-Žilina-ČR

Tedy nevím, jak s východním Slovenskem. Jako dítě jsem byl v Michalovcích a bylo to hrozný, špinavější město jsem neviděl, ale to bylo ještě za komančů.

Díky za všechny odpovědi a tipy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...