Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zvažuji že si pronajmu nebo koupím garáž v ostravě nebo blízkém okolí na takové opravdové úpravy.

Ideální by bylo kdyby se někdo přidal a měli bychom zázemí pro makání na svých vozech. Nějaká dvojgaráž nebo sklad,který dobře časem vybavit a scházet se a makat a grilovat :D

Mám doma garáž ale společnou ale ne na kutilství:D

Tak čekám společníky:D

Guest Scratch
Odesláno

ja to mam daleko :D

moc toho neumim :D

jsem manuálně nezručnej :D

financi nemam tolik :D

ale kecat do vseho umim :D

[upravil dne 14/1/2010 Scratch]

Odesláno

jj doma na Vysocine bych si taky mohl zrekonstruovat kus baraku na ooobr garaz, veslo by se tam pak 4 nebo 5 aut zcela v pohode a jeste by zbylo jedno servisni misto, ale tam je mi to prd platny, mit to v Pze, to by bylo neco jineho :)

Odesláno

A dá se sehnat rozumná garáž? Ty komunistický na trabanta sou tak leda na to parkování.

Podle mě to chce minimálně metr místa na každou stranu, tj. 6x4m.

V Brně sem pátral a je to skoro nemožný, aspoň za rozumnou cenu...

Já sem měl k dispozici na celou zimu sklad, bylo to tak akorát, že před autem bylo ještě asi 4m, kde se dala dát koza a na něčem pracovat.

Nevýhodu to mělo zas tu, že tam nebyla rampa tak se tam auto dalo začákem zimy vysokozdvihem a pak na jaře zas ven.

img0110rw6.jpg

Todle mít k dispozici pořád tak si klidně přes zimu nějaký auto zrenovuju.

img0115ob2.jpg

[upravil dne 14/1/2010 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

bohuzel tohle řesim tady taky v UL..napad dobreju ale nikdo nema odvahu do toho jit:bojim

no právě. ale to moc nechce odvahu. investici do pronájmu za velkou garáž cca do 1000kč nebo jde koupit i velká na 2-3 auta do 200000kč. tak nemusí to být jen člen klubu že.Já mám dokonce i stoly nářadí pro všechny

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Ja jsem tak na pul cesty mezi Vama :D Taky by se mi neco takoveho hodilo protoze garaz sice mam ale pro zmenu bez eletriky :nevim

tak koupíme garáž někde mezi náma a budeme tam jezdit x ročně na dovču:D:D

Odesláno

jo jo zlatý český ručičky furt a furt musí něco vylepšovat origo jim nevoní a mně taky ne

ještě .že mám garáž 6x5 m, ale chybí jáma asi ji vykopu howg :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

-

-

jsem manuálně nezručnej :D

-

ale kecat do vseho umim :D

[upravil dne 14/1/2010 Scratch]

Tak to by mě zajímalo jak by to s tou skříňkou na klíče dopadlo... :D

Sorry za :xvul

Ale k tématu:

Je to dobrý nápad, jenže dvougaráží není moc. Takhle mimo velká města se dá sehnat za rozumnou cenu, tady v Praze ani náhodou, to se garáž do litru nesežene...

Co nějaká vesnice a nějaké stavení? Nebo sklad v nějaké průmyslové zóně?

Odesláno

Tak tak nevoni a neni to jen o zlatych ceskych rucickach :) Rekl bych to asi takhle.. vyrobci aut se snazi udelat jakysi kompromis mezi cenou a siri potreb uzivatele.. my se jen snazime ten kompromis vice priblizit svym vlastnim potrebam :super

A najit idelani garaz je narocny.. ja byl rad ze sem sehnal aspon nejakou.. btw. jamu tam mam :P Jen mi tam zatejka :nevim

Odesláno

za 200 000Kc garaz na vice aut? Tak to je po certech dobra cena. Ja za ty prachy koupil komunistickou na trabanta, ale vejde se mi tam auto i motorka a dokonce i stul se sverakem a skrinka na naradi, akorat se tam uz ani nehnu.

Odesláno

v Ostrave jsme loni vedel o garazi 4x8 metru s kanalem a s elektrinou cena byla 105t Kč . vzhledem k vysce vjezu 1,95 a me auto ma 6,5 x 1,8x2,1 jsem od toho upustil ,

jinak byla na slezske ostrave nad tojici ,mozna je jeste k mani .

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

tak to já mám garáž,nářadí a vše potřebné.....jen hold chybý trpělivost a hravost:D:D

to mám taky ale s cipem sousedem- 2 auta za sebou a to druhé je škodofka .dál už raději už ......

Odesláno

Vy jste nějací rozežraní s těmi požadavky na prostor, vzdušné zámky byste nechtěli? :P

Kdo sledujete moje osmileté působení zde, vězte, že většina popisovaných věcí se odehrála v garáži, která má 5,2m délku a 2,8m šířku. Vyjma výměn agregátu, to se dělalo v půjčeném servisu. Ale trivky jako rozvody (i na 806!), menší mechanické věci, vyvaření špičky, rozebrání několika aut atd atd se dělalo právě tady, a to je tam zároveň uskladněna i spousta dílů. Ad topení - pokud bylo potřeba, elektrický přímotop, akorát je třeba počítat s tím, že to něco stojí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...