tom406 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Tak zvažuji že si pronajmu nebo koupím garáž v ostravě nebo blízkém okolí na takové opravdové úpravy. Ideální by bylo kdyby se někdo přidal a měli bychom zázemí pro makání na svých vozech. Nějaká dvojgaráž nebo sklad,který dobře časem vybavit a scházet se a makat a grilovat Mám doma garáž ale společnou ale ne na kutilství Tak čekám společníky:D Citovat
*David* Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Myšlenka je to hezká, ale vzhledem k nedostatku času a peněz bych moh být leda tak velice tichý společník Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 ja to mam daleko moc toho neumim jsem manuálně nezručnej financi nemam tolik ale kecat do vseho umim [upravil dne 14/1/2010 Scratch] Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jj doma na Vysocine bych si taky mohl zrekonstruovat kus baraku na ooobr garaz, veslo by se tam pak 4 nebo 5 aut zcela v pohode a jeste by zbylo jedno servisni misto, ale tam je mi to prd platny, mit to v Pze, to by bylo neco jineho Citovat
Rejty Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 bohuzel tohle řesim tady taky v UL..napad dobreju ale nikdo nema odvahu do toho jit:bojim Citovat
Fusion Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 A dá se sehnat rozumná garáž? Ty komunistický na trabanta sou tak leda na to parkování. Podle mě to chce minimálně metr místa na každou stranu, tj. 6x4m. V Brně sem pátral a je to skoro nemožný, aspoň za rozumnou cenu... Já sem měl k dispozici na celou zimu sklad, bylo to tak akorát, že před autem bylo ještě asi 4m, kde se dala dát koza a na něčem pracovat. Nevýhodu to mělo zas tu, že tam nebyla rampa tak se tam auto dalo začákem zimy vysokozdvihem a pak na jaře zas ven. Todle mít k dispozici pořád tak si klidně přes zimu nějaký auto zrenovuju. [upravil dne 14/1/2010 Fusion] Citovat
tom406 Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Rejty bohuzel tohle řesim tady taky v UL..napad dobreju ale nikdo nema odvahu do toho jit:bojim no právě. ale to moc nechce odvahu. investici do pronájmu za velkou garáž cca do 1000kč nebo jde koupit i velká na 2-3 auta do 200000kč. tak nemusí to být jen člen klubu že.Já mám dokonce i stoly nářadí pro všechny Citovat
Rejty Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 proc bydlime od sebe daleko???:bojim:D:D:D:D Citovat
AKCZ Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Ja jsem tak na pul cesty mezi Vama Taky by se mi neco takoveho hodilo protoze garaz sice mam ale pro zmenu bez eletriky Citovat
tom406 Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: AKCZ Ja jsem tak na pul cesty mezi Vama Taky by se mi neco takoveho hodilo protoze garaz sice mam ale pro zmenu bez eletriky tak koupíme garáž někde mezi náma a budeme tam jezdit x ročně na dovču:D:D Citovat
AKCZ Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Hrozi nebezpeci ze se tam nastehuju ale aspon to nekdo ohlida a dvere budete mit otevrene Citovat
Haryk Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jo jo zlatý český ručičky furt a furt musí něco vylepšovat origo jim nevoní a mně taky ne ještě .že mám garáž 6x5 m, ale chybí jáma asi ji vykopu howg :papa Citovat
Marcel505 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Scratch - - jsem manuálně nezručnej - ale kecat do vseho umim [upravil dne 14/1/2010 Scratch] Tak to by mě zajímalo jak by to s tou skříňkou na klíče dopadlo... Sorry za Ale k tématu: Je to dobrý nápad, jenže dvougaráží není moc. Takhle mimo velká města se dá sehnat za rozumnou cenu, tady v Praze ani náhodou, to se garáž do litru nesežene... Co nějaká vesnice a nějaké stavení? Nebo sklad v nějaké průmyslové zóně? Citovat
AKCZ Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Tak tak nevoni a neni to jen o zlatych ceskych rucickach Rekl bych to asi takhle.. vyrobci aut se snazi udelat jakysi kompromis mezi cenou a siri potreb uzivatele.. my se jen snazime ten kompromis vice priblizit svym vlastnim potrebam A najit idelani garaz je narocny.. ja byl rad ze sem sehnal aspon nejakou.. btw. jamu tam mam Jen mi tam zatejka Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 za 200 000Kc garaz na vice aut? Tak to je po certech dobra cena. Ja za ty prachy koupil komunistickou na trabanta, ale vejde se mi tam auto i motorka a dokonce i stul se sverakem a skrinka na naradi, akorat se tam uz ani nehnu. Citovat
barenst Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 v Ostrave jsme loni vedel o garazi 4x8 metru s kanalem a s elektrinou cena byla 105t Kč . vzhledem k vysce vjezu 1,95 a me auto ma 6,5 x 1,8x2,1 jsem od toho upustil , jinak byla na slezske ostrave nad tojici ,mozna je jeste k mani . Citovat
dobrmik Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 tak to já mám garáž,nářadí a vše potřebné.....jen hold chybý trpělivost a hravost:D:D Citovat
tom406 Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: dobrmik tak to já mám garáž,nářadí a vše potřebné.....jen hold chybý trpělivost a hravost:D:D to mám taky ale s cipem sousedem- 2 auta za sebou a to druhé je škodofka .dál už raději už ...... Citovat
oddie Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Vy jste nějací rozežraní s těmi požadavky na prostor, vzdušné zámky byste nechtěli? Kdo sledujete moje osmileté působení zde, vězte, že většina popisovaných věcí se odehrála v garáži, která má 5,2m délku a 2,8m šířku. Vyjma výměn agregátu, to se dělalo v půjčeném servisu. Ale trivky jako rozvody (i na 806!), menší mechanické věci, vyvaření špičky, rozebrání několika aut atd atd se dělalo právě tady, a to je tam zároveň uskladněna i spousta dílů. Ad topení - pokud bylo potřeba, elektrický přímotop, akorát je třeba počítat s tím, že to něco stojí. Citovat
Y2K Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Take cosi by sa aj mne pacilo...len kde na to vziat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.