Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 19 hodinami, MJSytic napsal:

Jinak jsem myslel, že tady už ti to bylo jasně vysvětleno :o

Ale jo,vysvětleno mi to bylo ,jen mě napadlo si trošku rejpnout, nevyšlo to :D:D

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Priznávam sa niečo som urobil zle,Do objednávky kartičky som zadal iba farbu. môžem zvýšiť cenu za celú kartičku. (alebo pošlite  novú objednávku na celú sumu. Červená kartička. Ešte ráz prepačte) Valenta

Odesláno

A už jsi něco platil? Předpokládám, že ne. Zruš tu stávající objednávku a zadej novou a správně :myslim 

Nejdřív vybereš prodloužení, a pak přidáš další položku v podobě barvy kartičky ;) 

eshop.JPG

• O 2 týdny později...
Odesláno

Neviem či sa stala niekde chyba ale 2.12.som zaplatil členské na č.u.106206306,v.s.19....s.s.2222 a do dnes neprišiel email o uhradení .

Odesláno

Vyřešeno ;)  Dělá se to ručně, takže někdy to trvá klidně týden, než se k tomu někdo dostane. Pokud někdo spěchá, stačí se ozvat a platbu spárujeme hned... 

Odesláno

Mam problem a predem se "priznavam" ke vsemu :)

Nejak jsem nepostrehl ze me konci "clenstvi" radne - tak ze az dnes jsem udelal prikaz "ale" je so ne tak si myslim ze fofr prevod bude az v po spis ut :(
Do po mam RC pak bude asi problem - pripadne rozdil z  me "chyby" s radosti uhradim ;)

Diky predem.

• O 3 týdny později...
Odesláno
V Thursday, November 24, 2016 at 11:58, MJSytic napsal:

:super Takže červená verze 2016 -> Tak uvidíme, kdy to ChouLu spáruje ;) 

2017 :bacha  :D

Odesláno z Samsung J 5

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...