Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010

poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010  

1. 1. poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni pežoťáci. Sice jsem v klubu od února 2010, stal jse řádným členem.Pokud jsem měl problém a obrátil se na forum, vždy se mi snažil někdo pomoc,odpovědět.Takže ty 4kila je jako odměna foru a taky to zase neni tak moc. Hlasoval jsem za a). Snad si lidi uvědoměj,že nejde jen o 400Kč, ale taky info a pokec s ostatníma pežoťákama no i o ty slevy. :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak po dlouhém váhání se přidávám mezi řádné členy, právě jsem dal příkaz do banky. Sice obracím každou korunu, ale domnívám se, že podporuji dobrou věc a řadu peněz díky Vám ušetřím. Chodím sem denně, takže by bylo vhodně, kdybych byl řádným členem. Snad mi i brzo přijde kartička ... jak pro ten pocit, tak pro slevy (potřebuji koupit horní uložení tlumiče :mad: )

EDIT: hlasoval jsem pro a), věřím, že rekord trhneme.

[upravil dne 26/3/10 MilanF1]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Radko, ďakujem, až teraz som si všimol, že je to tam hore napísané. Je to také nevýrazné.

Tak keď nad 500, tak ešte piati. Vyzerá to veľmi reálne:mrk

Guest servisman
Odesláno

Radku je toto číslo pěkný ale nevím zda-li všichni si obnovili členství ,Zatím se jim dává nějaký ten měsíc navíc na zaplacení.A to pomalu máme květen

Odesláno

Jsem \"řádný člen\" již 4 rok a budu dál. Slevy zatím nevyužívám, platbu beru jako podporu PC ......... Dávám možnost A protože věřím že bude počet \"řádů\" nad 500

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Sakra tak málo? To musela tedka proběhnout nějaká aktualizace, protože po Seči jsem se koukal, kolik je řádných a bylo tam číslo přes 500. Asi byly vyškrtnuti ti z loni, co ted nepřispěli.

Guest servisman
Odesláno

taky jsem se divil že tu řádných ubývá

Odesláno

Je to dáno opravdu aktualizací - tento týden se vyřadili ti, kdo si na rok 2010 členství neobnovili.

V tuto chvíli - tj. pátek 28. 5. 2010 - je řádných členů 344 (sice to z neznámého důvodu v sekci Členové na Hlavní straně hází o dva méně, ale správně je 344).

Ono dosud vždycky po aktualizaci bylo členů mezi 300 a cca 380.

A někteří si třeba teprve teď o víkendu či v příštích týdnech všimnou, že už nejsou řádní a že na obnovení jaksi zapomněli, bývá to tak vždy, a zase někdo přibyde.

[upravil dne 28/5/10 Garfield]

Guest servisman
Odesláno

nic naplat ale čekat skoro na červen že už nemají placený členství ??Dal bych jen limit do konce března 3 měsíce je kur...... dosti :aut Jsou tací co platí už v prosinci

Odesláno

No, ono členství na příslušný kalendářní rok je vždycky platné do konce úrona roku příštího. Takže teoreticky by si ti, kdo mají zájem být i nadále řádnými členy, měli členství prodloužit do 28. 2. Faktem zůstává, kolik potom dát \"respiro\" - zda do konce března, tj. 1 měsíc, nebo víc....

Guest servisman
Odesláno

to je mi jasné ale proč se má čekat další 3 měsíce ,teda pomalu do konce května? Pak není problém zaplatit 1.7. částku 400 a mám to na tento a další rok .Udělal bych to jasně nezaplatil do konce března automaticky bych rušil členství.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...