Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nový model je od 1999, ne od 2001. A byl i s 1,9TD a 2,1TD, ale to už jsou stejně pasé motory. S tím HDI, bohužel jen krátce (tuším v r.2000) se do toho dával RHZ, pak tam začali dávat ten nesmyslný 16 ventil.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nový model je od 1999, ne od 2001. A byl i s 1,9TD a 2,1TD, ale to už jsou stejně pasé motory. S tím HDI, bohužel jen krátce (tuším v r.2000) se do toho dával RHZ, pak tam začali dávat ten nesmyslný 16 ventil.

myslíš,že 16 ventil je horší výkonově , i když oba mají 80 kw, nebo na údržbu ??

• O 2 roky později...
Odesláno

Saldo budu toto vlákno bedlivě sledovat a přeju ti dobrý kup. Nicméně taky časem uvažujeme o tomto autě popřípadě expert jelikož už máme jumpy na zahradě :-). Jinak myslím že nejhezčí je 806 new všimněte si toho nápisu peugeot pod spz no není to krása?

Odesláno

:-) super dík jedu pořád přes příspěvky za posledních 24h a toto se tu objevilo, mě to zajímalo tak jsem to pročetl no a v mobilu nehledím na datumy :-) škoda docela jsem mu fandil :-) nicméně jak ty jsi spokojen s 806?

Odesláno

:-) jízdní vlastnosti se asi dají čekat přece jen je to původem z nějakého 95 roku a krabicového tvaru. Pokud si vzpomínám přešel jsi ze 406ky. Je ten 80 kw motor hodně znát že veze těžší auto? My máme dodávku jumpy Hdi 69 kw sice to má zřejmě jiný převod ale i v solidním zatížení neztrácí v kopcích na dálnici dech. Tak mě zajímá zda i 806 jede podobně třeba v 5 lidech plus na dovolenou?

Odesláno

No jasně že ta váha a větší čelní plocha je hodně znát. Fyziku neokecáš. Dech to neztrácí, má kratší převody než 406, takže dálniční kopec není problém, ale s 406 to prostě porovnávat nelze.

• O 11 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...