Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takychto debilov mam naozaj \"rad\"! :bacha

Nechapem preco ked chce blbnut nejde na okruh ale takto ohrozuje ostatnych.

To ze ohrozuje seba je jeho vec.

Ale toto :blicismajlik:grr

Odesláno

Pěknej blbec,200kou po zadnim a mezi autobusem už to vypadalo,že ho sundá:bojim,takovýdle magory nesnášim:bacha,a ještě když předjíždí z prava

Odesláno

Kloube, sorry, ale tohle může napsat jen IDIOT (on i ten pravopis o mnohém vypovídá).

1) Žádná motorka nikdy nedokázala změnit fyzikální zákony

2) Žádná motorka nenutí jejího majitele přestat myslet.

Pokud se ten blbec chce rozmašlovat, má k tomu soustu mnohem lepších možností (třeba skok pod rozjeté Pendolino), kde zabije sám sebe a neodnese to s ním nikdo nevinej. Dotyčný by měl vrátit noty a motorku odvézt do bazaru - jinak jsem přesvědčenej o tom, že bude mít v dohledné době někde u silnice svůj křížek (doufám, že bude jenom jeho).

[upravil dne 27/12/2009 Medvěd]

Odesláno

medvěd:zajímalo by mě co myslíš bodem 1...

tady někdo dá odkaz na jednoho blba na motorce a už je tu pozdvižení......ale že machýrci ve ferrari,porsche atd prohánějí po dálnicích atd...jsou prostě tací mezi námy a musíme s tím počítat....

Odesláno

Y2K neříkej že Ty s 3.0 V6 jezdíš pořád předpisově

medvěd: já sem nechodím na hodiny ČJ :papa

přece když si koupíte pořádnou mašinu tak s tím nehodláte jezdit 90km/h ale kapánek víc

Odesláno

Si predstav ale jazdim predpisovo.

A ked uz nie...tak raz za rok...tak neohrozujem aspon ostatnych :papa

Ale tou masinou som myslel motorku nie auto

[upravil dne 27.12.2009 Y2K]

Odesláno

to protože máš silný auto znamená že musíš jet jako ko**t??? strejc má evo X a troufnu si říct že s tim víc jak 130 nejel..... nemá důvod.... auto má protože se mu líbí...... vlastnil jsem taky silnou motorku, ano jezdil sem rychle, ale ne jako debil bez mozku..... předjíždění zprava atd, vjet mezi autobus a karavan, to mě vživotě nenapadlo... jel sem s ní nejvíc 2OO a to bylo pozdě v noci na prázdný dálnici, a proč??? protože mám mozek....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...