Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zravim lidi...mam taky \"mensi\" problem.....v nedelu som do ostrekovaca dolieval zimnu zmes do ostrekovacov ale pravdepodobne tam este bolo dost letnej a teraz ako bolo v noci okolo -10, tak mi to zamrzlo. Nemam moznost ist do nejakej vykurenej garaze na rozmrazenie a preto by som sa chcel spytat, ci existuje nejaky pripravok na rozmrazovanie, ktory by sa dal do nadobky pre kvapalinu ostrekovaca naliat?

Za rady vopred velmi pekne dakujem

Odesláno

Dneska jsem taky rozmrazoval ostřikovače. Zapoměl jsem tam letní směs. Naštěstí toho tam moc nebylo tak jsem nalil asi 2 litry teplé vody a za 10 minut už chodily.

Vytáhl jsem hadíčku k tryskám, šoupl do kanystru, celou nádobku odčerpal a nalil tam zimní směs. :aut

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

A hlavne to musis odcerpat z nadzky a nie vystriekat cez ostrikovace lebo odpalis motorek:papa

Já to vycucl pomocí motorku. Chladí ho voda. Ale stejně jsem to dělal po intervalech. Celkem 3 litry toho bylo.;)

P.S. Jen ty stěrače lítali po skle na sucho jak blbý. :) Naštěstí těm bezramínkovejm to zase tak nevadí. :roker

[upravil dne 17/12/09 Dave_k]

Odesláno

Este som dostal jednu radu mimo tohto fora..zevraj ked si spravim dlhsiu jazdu a poriadne zohrejem motor, tak nadrzka a aj okruh na predne stierace by sa mi mal rozmrazit od tepleho motora. Tak vyskusam asi skor to...Len dufam,ze mi neodislo cerpadielko :(

Odesláno

aj dáš do kanvice zohriať vodu a neleješ ju tam tak máš po probléme a nemusíš zháňať lieh. stierače zdvihni nech ti nebehajú po skle ak budeš striekať vodu von

Odesláno

to už tě výjde levněji ta konvice horké vody,jen nesmí být moc horká aby to neprasklo a pokud motorek ostřikovaču vrčí,pak nikam neodešel

Guest servisman
Odesláno

jj je lépe předcházet a zavčasu tam nalíti kapalinu ,než řešit nestříká spálený nejde ;)

Guest servisman
Odesláno

proto jsem já už zavčasu nalil -40 když se zředí tak to stačí dnes jsem jen jednomu radil co a jak ,měl spálený motorek čerpadla,oprava 500 pro něj

Odesláno
Původně zaslal: Andrej82

Este som dostal jednu radu mimo tohto fora..zevraj ked si spravim dlhsiu jazdu a poriadne zohrejem motor, tak nadrzka a aj okruh na predne stierace by sa mi mal rozmrazit od tepleho motora.

To je veľmi malá šanca. Nadržka je zvyčajne v blatníku kde sa ešte viac ochladzuje od prúdiaceho vzduchu. Ja som nalial do zamrznutej nádobky liter kvapaliny do -20 a išiel 400km a nerozmrazilo sa to.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Když mám, tak dávám -30 a neředím. Loni jsem naměřil...

Tak tak. Taky dávám -30 a neředím, je to jistota.

Odesláno
Původně zaslal: Andrej82

Este som dostal jednu radu mimo tohto fora..zevraj ked si spravim dlhsiu jazdu a poriadne zohrejem motor, tak nadrzka a aj okruh na predne stierace by sa mi mal rozmrazit od tepleho motora. Tak vyskusam asi skor to...Len dufam,ze mi neodislo cerpadielko :(

Nevim jak u jinejch aut, ale 406tka nee. Jel jsem včera 250 kilometrů, motor hřál 80-90 stupňů, a ostřikovače nešly. Voda byla ředěna koncentrátem -70 stupňů 1:1 a přesto zamrzly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...