Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Očkování proti prasečí chřipce

Recommended Posts

Odesláno

Pánové v zaměstnání jsem byl zařazen do seznamu

zaměstnanců, jejichž pracovní činnost je nezbytná pro plnění funkcí podniku

při krizových situacích. Na základě pokynu odboru ochrany obyvatelstva a

krizového řízení Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje bude na

počátku roku 2010 provedeno u vybraného okruhu zaměstnanců očkování proti

viru H1N1 („prasečí“ chřipka) vakcínou Pandemrix. Očkování je jednorázové,

hradí je stát a má chránit osoby důležité pro chod státu před očekávanou

pandemií uvedené nemoci.

Co si o tom myslíte, mohou Vás nějak v zaměstnání nutit nechat se očkovat? Co když o to nemám zájem, protože není jasné jestli to nevyvolá nějakou další reakci u mě. Co si o tom myslíte?

Odesláno

nutit tě určitě nemůžou

také jsem byl označen (jako všichni u nás v práci) ale nikdo z nás se očkovat nenechá, radši risknu prasečí chřipku než neotestovanou vakcínu a její vedlejší účinky ...

Odesláno

Souhlas. Ale já sem proti dopingu i co se týče nemocí.

Pár známých má zničenou imunitu z antibiotik v mládí, je to všechno hnus.

Pokud bych měl strach tak bych spíš šel na celkový vyšetření aby nebylo špatný něco jinýho, co by zkombinovaný s h1n1 způsobilo kolaps.

Odesláno

OK ale jaký mám uvést důvod, že se bojím vedlejších příznaků? Nebo zničení imunity atd.

Odesláno

Stačí se podívat na vyjádření lékařů, kteří mají být očkováni pro ,,prasečí chřipce\". Odmítli a to zdůvodu, že daná vakcína není plně vyzkoušena a má vedlejší účinky !!!

Odesláno

MMMMM: no tak ty důvody by měly být osobní, čili bys na ně taky ty osobně měl přijít. ;)

Těžko chtít od ostatních, aby ti radily důvody, proč se ty nenecháš očkovat. Tvoje hlava, tvoje důvody, tvoje zodpovědnost.

Odesláno

Není to tak dlouho, co jsem se na toto téma bavil s mojí doktorkou, která mi řekla jasně, že čím míň takových vakcín do těla dám, tím mi bude lépe. ..Jedinou výjimkou jsou cesty do exotických zemí, kde je očkování nezbytné a naopak ho doporučuje. Mám v tom jasno a očkovat bych se nenechal. A tebe nutit nemůžou.

Odesláno

v práci jsme měli anketu a každý si mohl napsat zda se chce nachat očkovat či ne. Pár lidí je pro,ale většina nechce. Mělo by být asi na každém jestli chce nebo ne.

Odesláno

Já osobně jsem to odmítl. Jsem očkovaný na obyčejnou chřipku. Ale můj doktor i jeho sestra očkovaní jsou a nechápou tu paniku proti tomu. Doktor patří mezi uznávané odborníky, nemám důvod mu nevěřit, ale přesto, proč do sebe to svinstvo nechat napíchat...

Odesláno

tak nás včera v noci taky chtěli nechat očkovat...je tam napsáno 15x NE :) Možná, kdyby s tím přišli trochu dřív a ne na konci prosince.:roll

Odesláno
Původně zaslal: brutall

Koukni na tohle...http://www.mustwatch.cz/film/anita-petek-dimmer-ockovani-impflugen/

[upravil dne 17/12/09 brutall]

Nevíte jak by se toto dalo stáhnout do PC. Přes internet mi to chvíli jde a pak konec.

Odesláno

jsem proti ockovani a nedoporucuji to ani mym rodicum v duchodovem veku.

Hodne cestuji a v lete jsem \"jakousi netradicni\" chripku v zahranici prodelal. Potom jsem cetl a videl tohle :

http://www.novinky.cz/domaci/175204-z-praseci-chripky-me-vylecil-spanek-a-caj-rika-zena-z-prahy.html

Protoze jsem mel jsem v podstate totozne priznaky jako slecna ve videu, takze jsem presvedcen, ze uz mam praseci chripku za sebou, a neni to nic tragickyho, oproti rizikum s vedlejsimi ucinky vakciny. Takze asi tak...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...