punkac Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 tak jak to vidí jeden s řádných členů... Zilo, jak už psal Hurvajz přede mnou, ty tam někde ucucáváš naftu (jinak si nedovedu vysvětlit tvé reakce zde na fóru) a zhruba jednou za 4 týdny, když si nejvíc v rauši, vyměníš respektive přidáš obrázek ********* do tvého podpisu a to je známka pro nás ostatní, žes na vrcholu blaha O co ti jde? Chceš odlákat zdejší spokojené slováky k sobě? Hmm, očividně a hádej proč, se ti to nedaří. Už ten web s koncovkou SK, \"prijimame pomocnou ruku?\" Co to jako má být? Chceš něco rozjet a vlastně ani nemáš koncepci, jak by to mělo fungovat, to už ale všechno napsali lidé přede mnou Nejvíce tě vystihl Lubk0 a teď něco za mě: jako platící člen nechci číst na tomto fóře příspěvky, jako jsou tvoje, na to ti já svou zhruba jednou pětsetinou nepřispívám! Už to vážně hraničí s vyvoláváním FLAME! Jestli chceš pokračovat v tomto tažení, jaké tady minimálně jednou do měsíce předvedeš, založ si prosím s těmi pár lidmi okolo tebe (tuším, že dle loga v podpisu jste 4) svoje fórum a bavte se prosím tam zajímavé komenty: Lubk0, Durko, Vvity, Medvěd..... Ááá šlaka zapoměl jsem na Pe.Tra [upravil dne 10/12/09 punkac] Citovat
praktik Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 .....no a mne sa PC chveje bo zila sa zo všetkych smeje :potlesk:potlesk chlapi mne sa zda že Zilasi z nas roby srandu hodi kosť psom a pozera ako sa o nu byju nahodi temu a čita ako sa česi a slovaci navzajom mapadaju a kde je Zila čita prispevky a rehoce sa pozrite jeho prispevky a zamyslite sa v každom narode sa najde blbec ktory bude rypať len tak pre svoje potešenie nieje spokojny ked vydipohodu musi ventylovať svoje komplexi a svoju blbosť viem je niekedy ťažko nereagovať ale to bude asi najvhodnejšie ak nechceme aby medzi nas zasial semeno svaru :Duf to som sa rozbehol ako daky kazateť:cool: Citovat
zzipCZ Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 jak malý děcka na písku když si chce klub založit tak at si ho založí jsme tady snad všichni dospělý nebo né Citovat
marko306 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 jkmtrnava, jj:D to sa teda naťahá s takou ťarchou [upravil dne 10/12/09 marko306] Citovat
Péťa Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Vidím, že se musím částečně omluvit. Nejdřív pastorkovi a ostatním. Já vím, že většina členů ze Slovenska nechtějí vlastní klub, proč by taky měli sledovat dvě fóra, že? Tyhle Zilovi výlevy pamatuji, začal s tím krátce po přestěhování na Slovensko. A tenkrát byl i hodně sprostý na všechny ostatní. Prostě ho nechme, ať si přesvědčí pár lidí, založí si co chtějí, investují do toho nemalé prostředky a čas a pak uvidí. A teď k těm zásluhám. Když to po sobě opět čtu, blbě jsem to napsal a omlouvám se současnému vedení, které dělá zázraky - Vvity se stará o e-shop, jako nikdo doposud a Pe.Tr se svými kontakty a nadšením pro věc je hnací motor veškerého klubového dění. A veřím, že i ostatní členové mají své místo i když to není tak moc ve fóru vidět, ono to běhání okolo stojí spoustu úsilí. Vím, že toto vlákno není o našem vedení, ale cítil jsem potřebu se jim omluvit za svůj příspěvek z 10:26. Dík za pochopení. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 reknu to jednoduse a strucne a po scratchovsku: jdete s timhle delenim do HAJZLU, je mi uplne jedno, jestli si tady pisu se SVK, CZE nebo FRA a ENG, jednou je to forum s koncovkou .com a beru to jako ciste neutralni. Prispevky platim a je mi suma fuk, co za to, hlavne ze to pomuze klubu a neni to ztunelovany. Pokud ma nekdo chorobnou tendenci se rozdelit a jit jinam, tak at jde, ale at se opovazi ukazat tady a hledat tu reseni svych problemu. I tak mu stejne poradime, protoze jsme jaci jsme a mame tu kapacity typu oddie a spol. Howgh Citovat
stvrto.14 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Tato tema mna absolutne nezaujima a toto je moj jediny prispevok.Preco robit rozdiele a ohladom financii zraz v Senici mna osobne vysiel na ne-male vydavky a od nikoho som nic nechcel ak nieco chces tak to urob a nevyripuj tady. Citovat
ujomarian Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: jkmtrnava Původně zaslal: Jenda 309 Hm co jen mi všechno tohle připomíná... Všichni víme jak to nakonec skončilo, samostatné slovensko utlačované a znevýhodňované českým bratrem které potřebovalo být samostatné a potřebovalo si dokázat jak se bude bez česka mít lépe... a půlka slovenska maká tady... Musel jsem si rejpnout & ulevit. [upravil dne 9.12.2009 Jenda 309] ... pred napisanim tohoto si fajčil handry? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: Scratch ne, rekl realitu..... Toto by sa tu naozaj nemuselo rozvijat ... Ze ? Tak jak dost slovaku dela v cechach, dost cechu dela tady. Parta cechu nam robila na dome sadrokartony, ted parta cechu osadzala klimatizace, ked som robil v t-come, tak sme mali na pobocke aspom jedneho cecha denne... Myslim, ze to je normalne, a niejak zvlast zle se necitime ... Citovat
marko306 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 a zas sa sem drbe tá skurvená politika:roll:nevim Niekto tu chce založiť sk club a už nás slovákov podaktorý hádžete do jedného vreca aj s politikou. Baví vás to? Toto vlákno je o ničom. Je to tu zas, len o vadení sa a rýpaní [upravil dne 11/12/09 marko306] Citovat
gedu Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 myslím že toto vlákno tu už nemá budúcnosť a preto je zrelé na zapadanie prachom. Zila tu na začiatku rozvíril vášne a viac sa neukázal. :xvul:xvul:xvul:xvul a ešte raz Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Taky nechápu, proč Jenda 309 rýpe. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 nebylo by rozumné to zamknout ? je to už o hovne Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Souhlasím s tím, že tohle vlákno nemá smysl - prosím adminy o lock Citovat
Neon Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Nevím - za mě bych to klidně nechal ještě otevřené ... Kdo je rozumný, tak nereaguje, nebo v rámci rozumných argumentů a na ostatní si alespoň můžou ty \"normálnější\" utvořit obrázek. Osobně proti založení SK klubu nic nemám (když to bude mít hlavu a patu, tak je samozřejmě na místě i vybudování spolupráce s takovýmto jakýmkoli novým klubem -> protože každá konkurence je dobrá a vede ke zdokonalování), ALE ... kdo zná Zilu, tak ví, že takovýchto \"výkřiků do tmy\" už měl nespočet a skutek -> utek! A myslim, že toto vlákno i onomu zakladateli ukázalo, že podporu nemá na místě a proč??? Protože v podtatě nemá koncept - prostě jenom mele a mele, že se chce oddělit, ale činy? Kde nic, tu nic - jenom se snaží zlanařit k sobě lidi a to se mu jak vidno nedaří! Pravda je jedna, že databáze zde na fóru, které je hlaním tažným motorem P-C nevznikla za den, ale za nějakých cca 7 let a je to i znát, a myslim, že založením jakékoli nové odnože by se nic nezlepšilo -> stejně si myslím, že hlavní informace by se čerpaly zde z Fóra, alespoň nějakých pár měsíců! Citovat
georgegg Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 už od začátku je to o .ovně, někdo se nudil a vymyslel takovouhle blbovinu, budte rádi za tohle forum, myslim si že každej se tady snaží poradit každýmu pokud je to v jeho silách tak nevidim důvod aby se na slovensku zakládalo nové forum:bojim:bojim sem taky pro lock a už bych to dál nerozebíral, komu se tu nelíbí chodit sem nemusí je to svobodná volba:xvul Citovat
janci77 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 - osobne si myslím, že zakladať nové sk fórum je zbytočnosť... - je tu kopec ľudí, ktorí radi pomôžu a už vidím ako budú sledovať aj sk aj cz fórum... - je tu taká databáza rôznych témat... to by na tom sk fóre bolo 99% iba odkazy na toto fórum... Citovat
Qcko Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 All: Zilovi nejde o forum, ale o klub, bacha na to, nieze by som sa ho nejako zastaval, ale nema to spolu nic spolocne ... a so zamknutim suhlasim aj ja, aj tak tu toto vlakno vznikne znova niekedy vo februari podla vypoctov:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.