Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prečo mať alebo nemať sk.klub

Recommended Posts

Odesláno

tak jak to vidí jeden s řádných členů...

Zilo, jak už psal Hurvajz přede mnou, ty tam někde ucucáváš naftu (jinak si nedovedu vysvětlit tvé reakce zde na fóru) a zhruba jednou za 4 týdny, když si nejvíc v rauši, vyměníš respektive přidáš obrázek ********* do tvého podpisu a to je známka pro nás ostatní, žes na vrcholu blaha

O co ti jde? Chceš odlákat zdejší spokojené slováky k sobě? Hmm, očividně a hádej proč, se ti to nedaří. Už ten web s koncovkou SK, \"prijimame pomocnou ruku?\" Co to jako má být? Chceš něco rozjet a vlastně ani nemáš koncepci, jak by to mělo fungovat, to už ale všechno napsali lidé přede mnou

Nejvíce tě vystihl Lubk0

a teď něco za mě: jako platící člen nechci číst na tomto fóře příspěvky, jako jsou tvoje, na to ti já svou zhruba jednou pětsetinou nepřispívám! Už to vážně hraničí s vyvoláváním FLAME! Jestli chceš pokračovat v tomto tažení, jaké tady minimálně jednou do měsíce předvedeš, založ si prosím s těmi pár lidmi okolo tebe (tuším, že dle loga v podpisu jste 4) svoje fórum a bavte se prosím tam

zajímavé komenty: Lubk0, Durko, Vvity, Medvěd.....

Ááá šlaka zapoměl jsem na Pe.Tra

[upravil dne 10/12/09 punkac]

Odesláno

.....no a mne sa PC chveje bo zila sa zo všetkych smeje :potlesk:potlesk:potlesk chlapi mne sa zda že Zilasi z nas roby srandu hodi kosť psom a pozera ako sa o nu byju nahodi temu a čita ako sa česi a slovaci navzajom mapadaju a kde je Zila čita prispevky a rehoce sa pozrite jeho prispevky a zamyslite sa v každom narode sa najde blbec ktory bude rypať len tak pre svoje potešenie nieje spokojny ked vydipohodu musi ventylovať svoje komplexi a svoju blbosť viem je niekedy ťažko nereagovať ale to bude asi najvhodnejšie ak nechceme aby medzi nas zasial semeno svaru :Duf to som sa rozbehol ako daky kazateť:cool::cool::cool:

Odesláno

Vidím, že se musím částečně omluvit. Nejdřív pastorkovi a ostatním. Já vím, že většina členů ze Slovenska nechtějí vlastní klub, proč by taky měli sledovat dvě fóra, že? Tyhle Zilovi výlevy pamatuji, začal s tím krátce po přestěhování na Slovensko. A tenkrát byl i hodně sprostý na všechny ostatní. Prostě ho nechme, ať si přesvědčí pár lidí, založí si co chtějí, investují do toho nemalé prostředky a čas a pak uvidí.

A teď k těm zásluhám. Když to po sobě opět čtu, blbě jsem to napsal a omlouvám se současnému vedení, které dělá zázraky - Vvity se stará o e-shop, jako nikdo doposud a Pe.Tr se svými kontakty a nadšením pro věc je hnací motor veškerého klubového dění. A veřím, že i ostatní členové mají své místo i když to není tak moc ve fóru vidět, ono to běhání okolo stojí spoustu úsilí.

Vím, že toto vlákno není o našem vedení, ale cítil jsem potřebu se jim omluvit za svůj příspěvek z 10:26. Dík za pochopení.

Odesláno

reknu to jednoduse a strucne a po scratchovsku:

jdete s timhle delenim do HAJZLU, je mi uplne jedno, jestli si tady pisu se SVK, CZE nebo FRA a ENG, jednou je to forum s koncovkou .com a beru to jako ciste neutralni. Prispevky platim a je mi suma fuk, co za to, hlavne ze to pomuze klubu a neni to ztunelovany.

Pokud ma nekdo chorobnou tendenci se rozdelit a jit jinam, tak at jde, ale at se opovazi ukazat tady a hledat tu reseni svych problemu. I tak mu stejne poradime, protoze jsme jaci jsme a mame tu kapacity typu oddie a spol.

Howgh

Odesláno

Tato tema mna absolutne nezaujima a toto je moj jediny prispevok.Preco robit rozdiele a ohladom financii zraz v Senici mna osobne vysiel na ne-male vydavky a od nikoho som nic nechcel ak nieco chces tak to urob a nevyripuj tady.

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

Původně zaslal: Jenda 309

Hm co jen mi všechno tohle připomíná...

Všichni víme jak to nakonec skončilo, samostatné slovensko utlačované a znevýhodňované českým bratrem které potřebovalo být samostatné a potřebovalo si dokázat jak se bude bez česka mít lépe... a půlka slovenska maká tady...

Musel jsem si rejpnout & ulevit.

[upravil dne 9.12.2009 Jenda 309]

... pred napisanim tohoto si fajčil handry?

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ne, rekl realitu.....

Toto by sa tu naozaj nemuselo rozvijat ... Ze ?

Tak jak dost slovaku dela v cechach, dost cechu dela tady. Parta cechu nam robila na dome sadrokartony, ted parta cechu osadzala klimatizace, ked som robil v t-come, tak sme mali na pobocke aspom jedneho cecha denne...

Myslim, ze to je normalne, a niejak zvlast zle se necitime ...

Odesláno

a zas sa sem drbe tá skurvená politika:roll:nevim

Niekto tu chce založiť sk club a už nás slovákov podaktorý hádžete do jedného vreca aj s politikou. Baví vás to? Toto vlákno je o ničom. Je to tu zas, len o vadení sa a rýpaní

[upravil dne 11/12/09 marko306]

Odesláno

myslím že toto vlákno tu už nemá budúcnosť a preto je zrelé na zapadanie prachom. Zila tu na začiatku rozvíril vášne a viac sa neukázal. :xvul:xvul:xvul:xvul:xvul a ešte raz :xvul

Odesláno

Nevím - za mě bych to klidně nechal ještě otevřené ... Kdo je rozumný, tak nereaguje, nebo v rámci rozumných argumentů a na ostatní si alespoň můžou ty \"normálnější\" utvořit obrázek.

Osobně proti založení SK klubu nic nemám (když to bude mít hlavu a patu, tak je samozřejmě na místě i vybudování spolupráce s takovýmto jakýmkoli novým klubem -> protože každá konkurence je dobrá a vede ke zdokonalování), ALE ... kdo zná Zilu, tak ví, že takovýchto \"výkřiků do tmy\" už měl nespočet a skutek -> utek! A myslim, že toto vlákno i onomu zakladateli ukázalo, že podporu nemá na místě a proč??? Protože v podtatě nemá koncept - prostě jenom mele a mele, že se chce oddělit, ale činy? Kde nic, tu nic - jenom se snaží zlanařit k sobě lidi a to se mu jak vidno nedaří!

Pravda je jedna, že databáze zde na fóru, které je hlaním tažným motorem P-C nevznikla za den, ale za nějakých cca 7 let a je to i znát, a myslim, že založením jakékoli nové odnože by se nic nezlepšilo -> stejně si myslím, že hlavní informace by se čerpaly zde z Fóra, alespoň nějakých pár měsíců!

Odesláno

už od začátku je to o .ovně, někdo se nudil a vymyslel takovouhle blbovinu, budte rádi za tohle forum, myslim si že každej se tady snaží poradit každýmu pokud je to v jeho silách tak nevidim důvod aby se na slovensku zakládalo nové forum:bojim:bojim

sem taky pro lock a už bych to dál nerozebíral, komu se tu nelíbí chodit sem nemusí je to svobodná volba:xvul

Odesláno

- osobne si myslím, že zakladať nové sk fórum je zbytočnosť...

- je tu kopec ľudí, ktorí radi pomôžu a už vidím ako budú sledovať aj sk aj cz fórum...

- je tu taká databáza rôznych témat... to by na tom sk fóre bolo 99% iba odkazy na toto fórum...

Odesláno

All: Zilovi nejde o forum, ale o klub, bacha na to, nieze by som sa ho nejako zastaval, ale nema to spolu nic spolocne ... a so zamknutim suhlasim aj ja, aj tak tu toto vlakno vznikne znova niekedy vo februari podla vypoctov:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...