Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ak ti kúsok žhaviča spadol do spaľovacieho priestoru (do valca) s tým nechoď nikam a hlavne ani neskúšaj štartovať. Ak sa ti to nepodarí vybrať tým magnetom, tak ti nezostane nič iného ako dať dole hlavu.

Odesláno
Ak ti kúsok žhaviča spadol do spaľovacieho priestoru (do valca) s tým nechoď nikam a hlavne ani neskúšaj štartovať. Ak sa ti to nepodarí vybrať tým magnetom, tak ti nezostane nič iného ako dať dole hlavu.
spička co se mi ulomilo tak je videt ale nejde to vyndat kamoš prijde zamnou tak uvidíme pak dam vedet
Odesláno
No na tu cenu jsem teda zvědavej... :myslim
Tak že dneska jsem tam volal a ptal jsem se na cenu cena je za jednu ulomenu svičku 1900,-Kč bez DPH + doprava 5,-Kč/km tam i zpět a sidlej Česke skalici coš je odemě 110km+ cesta spatky:o bude mi to stat 3350kč
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
A finta jak to udělali?

Do ulomenej špičky sa navrtá diera - vyreže závit - našroubuje závitová tyč - vyklepe sa to von.Niekde tu existoval aj návod.

Odesláno

čaute, páni, potreboval by som vedieť (najlepšie obrázok), kde je relé žhavenia na 1.6hdi, príp.aké ma označenie. prípadne aká je cena a kde sadá kúpiť.ďakujem

[upravil dne 19/11/13 17:27 od BTRado]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Osobne to robím tak že potocim klucom do prvej polohy a pockam kym si auto spravi tu vlastnu diagnostiku co to tam vypisuje a ked to cele zmizne az potom nastartujem

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak to bol pekný pako, keď to už mal rozobraté, mal ich vymeniť všetky, daj mail, pošlem ti stručný návod :papa

ahoj,az budes mat cas,posli mi prosim ta tiez.diky.

• O 3 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Pokud má někdo návod na RHR tak bych taky poprosil. Vidim to že je raději vymenim pro klid duše. Diky

Odesláno

Zdarec.Mame 407 2.0Hdi 100kW.Muzeme mi prosim poslat nekdo na mail,navod na vymenu zhavicu?Dekuji predem moc.

Nedá mi to nereagovať......ešte dobre ,že všetci v tomto klube poznajú tvoj mail....ani v profile ho nemáš.... :roker

Odesláno

Pokud má někdo návod na RHR tak bych taky poprosil. Vidim to že je raději vymenim pro klid duše. Diky

Nechcem sa Ti do toho starať,ale sú to zbytočne vyhodené peniaze a strata času.Je to akoby si preventívne menil žiarovky.Rozpoj konektor,zmeraj  žhaviče  voči kostre ohmetrom a ak sú dobré kašli nato.Konečné rozhodnutie je samozrejme na Tebe.Nič s tým nepokazíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...