koblih69 Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Ne a mít nebudu, u 406 jsem vystřídal tři. 2 mi odešly, třetí fungovalo OK... no OK... ono tak jak se to zatmavuje mi prostě nevyhovuje, takže už ho nechci ani vidět Citovat
Pechy Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 U 407 bych to čekal jako standartní výbavu, ale asi máš nějakou slabší. Moc 407 bez samozatmavovacího zrcátka jsem neviděl :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Já také nemám samozatmavovací. Ale už mám origo boční clonky:papa:D Citovat
Laďa Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 U 407 bych to čekal jako standartní výbavu, ale asi máš nějakou slabší. Moc 407 bez samozatmavovacího zrcátka jsem neviděl :-) Tak to jsi jich viděl hodně málo. Citovat
cvrlo Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 veru, ja som dokonca videl 407 s manuálnou klímou a bez rádia:o:o:papa Citovat
dusko Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Čau borci! Nemá niekto originál rozmiestnenia (kóty) parkovacích senzorov na P407 sedan? Je treba pre montáž dať dole nárazník? Riadiacu jednotku chcem dať do priestoru rezervy. Dííík ! Citovat
koblih69 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Nárazník sundávat potřeba není, řádící jednotku mám u SW v levé kapse - je tam napájení zpátečky i místo. Citovat
pipistrel Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 dusko staci takto? [upravil dne 4/6/12 19:53 od pipistrel] Citovat
cvrlo Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Nárazník sundávat potřeba není, řádící jednotku mám u SW v levé kapse - je tam napájení zpátečky i místo. a nedali by sa využiť niektoré vodiče, ktoré sú v príprave (v konektore pri rezerve?) myslím aspoň napájanie.. Citovat
koblih69 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 To nevím já ty dráty nezkoumal. \"Přilepil\" jsem se na konektor zadního světla ( zpátečka ) a na na zemnící bod u světla. [upravil dne 4/6/12 19:36 od koblih69] Citovat
cvrlo Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 možno sa na niektorom kontakte po zaradení spiatočky objaví 12V:myslim:myslim a možno aj vstupy na audio signál (aj keď pochybujem), ktovie, či by po aktivovaní park. senzorov cez dia nefungovala signalizácia cez repro... ale to už sú len špekulácie:aut:roker Citovat
HonzaZ Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Na audio signalizaci přes repro u neorigo park. asistenta zapomeň. U origo to jde přes datovou sběrnici z ŘJ senzorů do BSI. Není tam žádný analogový signál. Citovat
koblih69 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Přesně tak, origo je samozřejmě origo se všemi výhodami kromě ceny. Napojení noname na displej nebo audio je asi z říše snů. Citovat
cvrlo Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Na audio signalizaci přes repro u neorigo park. asistenta zapomeň. U origo to jde přes datovou sběrnici z ŘJ senzorů do BSI. Není tam žádný analogový signál. aha, tak to potom ani s tým 12V výstupom nebude reálne:roll Citovat
dusko Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 pipistrel ďakujem pekne, úplne stačí, napájanie vezmem zo zadného svetla, to nie je problém. Idem dať len také s akustickou signalizáciou. Zohnal som SENCOR v akcii za 20 ečiek kompletná sada aj s vrtákom. Len som chcel presné umiestnenie, aby tonekolidovalo s výstuhou nárazníka. Ešte raz dííík Citovat
Brizan Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 Tak se s Vámi podělím o zkušenosti s opravou parkovacího asistenta. Před časem jsem tu psal že mi nefunguje jedno čidlo. S HonzaZ jsme na dia identifikovali o které se jedná, chtěl jsem si ho koupit ale do toho přišla ta zmiňovaná bouračka na zadek a tak mi v servisu dali čidlo nové. Nicméně ani po vyměně asistent stále nefungoval. Tak jsem to s Honzou včera napíchli aby jsme zjistili kde je zase problém. No a dia ukázala že jedno ale dvě čidla jsou nyní v háji a to na pravé straně. Tak jsem to hned prohodil a opět dia, která opět hlásila celou pravou stranu. Z toho vyplývaly dvě možnosti buť je v háji jednotka nebo v lepším případě kabely. Tak jsem dneska sundal (nový) nárazník a kabely zkontroloval a doopravdy by jeden napájecí drát pro čidla přerušen a to v místě kde se to z jednoho kabelu rozvětvuje na 4 ke všem čidlům. Spoj byl úplně celý zoxidovaný a totálně rozpadlý. Tak jsem to napájil, zaizoloval. Zkontroloval jsem kabely a byly už v pořádku. Tak jsem to vše pospojoval nastrojil a s očekáváním jsem nastartoval jestli budou fungovat. No a k mému překvapení opět známá hláška o nefunkčním asistentu. Tak jsem se zase vydal za HonzaZ a opět dia. Teď už to ukázalo pouze na jedno čilo vnitřní pravé. Zkusili jsme ho prohodit s levým ale dia stále ukazovala že je v háji to pravé. No a tak jsme si začali hrát s konektory, vše znovu proměřili a zapojili. A k velké radosti nás obou se hláška o nefunkčním asistentu už neukázala. Takže abych to shrnul, můj problém spočíval kabelovém svazku a ještě v konektorech a vůbec ne ve vadném čidlu jak se nejdříve zdálo. Tímto bych chtěl Honzovi za pomoc velice poděkovat a jsem rád že tu jsou takový lidi kteří vždy rádi pomůžou:papa;) [upravil dne 19/6/12 22:44 od Brizan] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.