Přejít na obsah

dusko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Vše od uživatele dusko

  1. dusko

    problem s navi u 407sw

    Asi špinavá optika, skús kúpiť v neakom PC obchode čistiace CD čko a nechaj to vyčistit podľa návodu. CD má take štetinky. Na to nie je treba rádio vyberať, a ak to špinavá optika úspech 90 percentný.Možeš čistenie zopakovať aj viac krát
  2. dusko

    Guľové čapy - výmena

    riadenie trasie nad 130 aj ak maš elektrony, a nie správne vymedzovacie kružky na náboji. To som si odmaturoval, tiež som vymieňal čapy aj axiálne tiahla, a stále kmitalo. Nakoniec pomohli správne vymedzovacie krúžky. Pri čapoch pozor, lebo existuju dva priemery, tuším 10 a 12 mm.
  3. dusko

    parkovací asistent

    pipistrel ďakujem pekne, úplne stačí, napájanie vezmem zo zadného svetla, to nie je problém. Idem dať len také s akustickou signalizáciou. Zohnal som SENCOR v akcii za 20 ečiek kompletná sada aj s vrtákom. Len som chcel presné umiestnenie, aby tonekolidovalo s výstuhou nárazníka. Ešte raz dííík
  4. dusko

    parkovací asistent

    Čau borci! Nemá niekto originál rozmiestnenia (kóty) parkovacích senzorov na P407 sedan? Je treba pre montáž dať dole nárazník? Riadiacu jednotku chcem dať do priestoru rezervy. Dííík !
  5. dusko

    historie podle VIN

    Ahoj, prosím o historii vozu Peugeot 307SW vin: VF33H9HZC85121726. Ďakujem!
  6. cena dobra hlavne ked ide leto. relatko moze bit kockate alebo gulate alebo zelene, ale stale je to relatko.
  7. MARCEL00 proces popisal uplne v pohode.
  8. vravim ze su rovnake, len jedno prevedenie je s relatkom a druhe nie ale daju sa upravit. Citaj poriadne.
  9. Ano dá. Ci uz je s relatkom alebo bez, da sa to upravit uz som ti to pisal. Ja som mal origo v aute s relatkom a prerobil som ho na zapojenie bez relatka.
  10. Cau Darko pozry sa sem, do PL to mas kusok, a aj cena je dobra, mozes este aj drazit, ale radsej rovno kup. http://moto.allegro.pl/listing.php/search?category=18695&string=peugeot+407
  11. dusko

    TOCI SA VAM VENTILATOR ??????

    Mal som tiež problem s ventylatorom. Pre 407 ako som zistil na vlastnej skusenosti si dva druhy. Jeden ma na kabloch relatko a druhy ma miesto relatka len vodič. Vo ventilatore aj mne odiśla elektronika. Je to ta kovova časť, cele je to zaliate neAKYM DOSŤ TVRDYM SAJRAJTOM. Som to odškrabal a vyčistil až na sučiastky, ze to ako elektronik opravim, ale okrem výkonových dielov je tam aj veľa logických obvodov. Tade cesta neviedla. Tak som zohnal z vrakovišťa niekde v čechách druhý. Ale ten na rozdiel o mojho m&l iba prípojný vodič bez relátka. Tak som nad tým bádal, a dá sa použiť aj ten, treba upraviť zapojenie kábla. Vetrák som vyberal od spodku, nie je to veda. Pooprave vetrak šlape bez problemov. Nestracaj nadej vetraky su na hovno, teda elektronika v nich. mňa stál 3000,- českych aj s dobierkou.
  12. dusko

    FAP filtr

    Tak hláška \"Particle filter regeneration urgent\" odstráňená !! Bol som na diagnostike, vypísalo \"vadný snímač otvorenia palivovej nádrže\". Vymenený kábelový zvazok C, a všetko je OK. Rekuperácia prebehla, hláška zmizla. Zaplatené 70 Eur.
  13. dusko

    FAP filtr

    Mám 1,6 HDI, pozeral som nádržku aditiva, je asi do polovice plná, ja ju mám takú priesvitnú a bolo vidiť. Žiadnu inú chybu nehlási.
  14. dusko

    FAP filtr

    Tak som to bol teraz prevetrať po dialnici cca 150 km pri 120km/hod, hlaška \"Particle filter regeneration urgent\" sa objavuje stale po naštartovaní ? Čo dalej ? Tak koľko treba prejsť aby sa to zregenerovalo? Dík všetkým.
  15. dusko

    FAP filtr

    To si ma normalne neskutočne potešil !!! Keď mu riadne pri....m tak hlaška zmizne a všetko je zase OK ? Netreba isť na diagnostiku aby to vynulovali ?
  16. dusko

    FAP filtr

    Ahojte! Tak dnes cestou z práce mi zapípkalo a vypísalo moje autíčko 407 - \"Particle filter regeneration urgent\" a rozsvietil sa výkričník. Nabehnuté mám 150 000 km. V preklade mi to vychádza, že FAP potrebuje nutne regenerovať. Čo ďalej? Už je KO? Alebo sa s tým dá niečo robiť?
  17. Zdravím všetkých! Prehľadal som celé fórum, ale nič som o mojom probléme nenašiel, tak som založil nové vlákno. Mám problém s lícovaním zadných dverí. Odstávajú pri zámku. Bolo by treba posunúť zámok aby správne lícovali s karosériou, ale zámok sa nedá posunúť, a západka na karosérii je tiež aretovaná výliskami z umelej hmoty, že sa s ňou nedá hýbať von a dnu bez toho aby sa výlisky nezbrúsili. Tak ako na to? A ešte aj na spodku odstávajú o cca 2 mm oproti predným. Na úrovni kľučiek už lícujú s prednými dobre. Tie lícujú perfektne. Dá sa hýbať s pántom? Ide o oboje zadné dvere. Auto (P 407) búrané nebolo. Ďakujem všetkým za rady.
  18. Dobrý den, chcel by som požiadať o históriu vozu peugeot 407. VIN: VF36D9HZC21068289, hlavne čo sa týka servisu. FAP filter a aditivum. Nabehane 150 000 Km. Vopred ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...