Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Automat: při přejíždění rachlostí PRND ti to samozřejmě neskočí na asistenta. Je tám nepatrná pauza. Ten automat ti tam taky nenaháže okamžitě kvalty, když to přejíždíš rychle.

607: Od FL jen CAN.

Odesláno

Aha tak to vidítě... já když četl že RT3 je ve verzi VAN a CAN tak mě nenapadlo, že všechny RT3 ve 407 jsou vždy CAN.. páč mi i v pežo trdili že to tak je, že ve 407 může být obojí.. chtěl jsem to totiž od nich ověřit z VINu a řkli mi že tam RT3 je,ale že neví jestli CAN nebo VAN..

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Otazka na tych,co maju origo park.senzory aj v predu.Zvikne vam to pipat za zleho pocasia(dazd s vetrom atd.)?Alebo mam zajst do servisu?Mavate ich pocas jazdy vobec zapnute?

Odesláno

Fungují v tom počasí co popisuješ normálně. Problém bývá akorát s takovým tím mokrým sněžením se silným větrem, kdy to nejde pomalu ani z čelního skla, ale stalo se mi to asi 2x. Po ometení OK.

Nerozumím tomu zaplé za jízdy??? Proč jinak by tam byly. Přední fungují do rychlosti 10km/h. Pak je deaktivována signalizace vzdálenosti. Fungují, testují se ale pořád, pokud si je nevypneš.

Odesláno

Vdaka za opdpoved.Kamarat na Mondeu si senzory zapina iba pri parkovani a pri jazde,ich vzdy deaktivuje.Zdalo sa mi to cudne,ale radsej som sa opytal ci to niekto tak robi.Ja nie..

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám dotaz na nějakého odborníka, před časem mi odešlo jedno čidlo parkovacího asistenta. Mám možnost od jednoho člena PC koupit nové, ale nesedějí přesně jejich čísla.

číslo toho mého (rozbitého) je : PSA 96 509 352 77ZR BOSCH 0 263 003 264 0255d a datum výroby 25.10.04

číslo toho nového je: PSA 96 638 215 77 XT BOSCH cislo 0 263 003 587

Dokázal by někdo říci jestli mi toto čidlo bude fungovat, nebo se to prostě musí ozkoušet? :myslim

Odesláno

Pokud jsou opravdu ze 407my, ne coupé a ne faceliftu, tak bych to vyzkoušel. Z čeho to je, ti ale musí říci prodávající. Tato čísla se většinou na dílech novějšího data výroby liší i když jsou záměnné.

Odesláno

Čekal jsem že se ozveš ty :D

Díky za rady, každopádně ze 407my to čidlo je a podle popisu by mělo být před faceliftem. Ještě si nechám zjistit rok výroby a pak to ozkouším.

Předpokládám že čidlo stačí pouze vyměnit a není ho potřeba přihlašovat na dia?

Ještě jedna otázka na tebe Honzo, jseš si jistej tím že to je určitě to čidlo které si mi zjistil na dia? Jen se ptám aby to náhodou nebylo nějaké jiné a tím pádem by mi to po výměně stále nefungovalo a já to prodejci zase \"zbytečně\" vracel. ;)

Odesláno

Asi takhle Petře, napsala to dia, tak by to tak mělo být. Kdyby to bylo jiné, tak vyzkoušíš to nové dát jinam, ale myslím, že to bude podle dia. Zatím mě nezklamala. Jo, pokud vím, tak čidlo přihlašovat nemusíš.

Odesláno

Tak situace s parkovacím asistentem se tak nějak vyřešila za mě. Dneska cestou z práce to jeden chlápek za mnou neubrzdil a poslal mi to rovnou do nárazníku. Odnesl to nárazník a tak minimálně další dvě čidla :( Vše ostatní se zdá být v pořádku, možná také díky tažnému :) Takže nic schánět dál nemusím a postará se mi o to servis v příštím týdnu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pánové, nějak mě přešlo hledání origo parkovacího asistenta a koupil jsem tohle: http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/parkovaci+senzory/ps062a+parkovaci+snimace/ a mám pár dotazů:

1) jde umístit senzory tak aby nebraly na mém SW kouli? Pokud to má někdo vyzkoušené tak bych uvítal nějaké doporučení na umístění

2) připojení na zpátečku je bez problémů? Předpokládám, že se žárovka nedetekuje...

3) předpokládám, že bez sundání nárazníku to asi nepůjde, že ? :D

[upravil dne 29/3/14 22:28 od koblih69]

Odesláno

koblih69 :

1.) v návodu se nic o kouli nepíše- možná problém

2.) připojení na zpátečku(307 bez detekce OK) s detekcí nevím

3.) máš přístup do serviceboxu? - mám 307 Break ale šlo to bez sundání nárazníku,nejjednodušší způsob jak to zjistit je vyměřit lehnout pod auto a podívat se.Ja jsem montoval podle origo rozměrů jak jsou originály a sedí to přesně hlásí to taky přesně.

Origo rozměry najdeš v serviceboxe.

[upravil dne 24/5/12 23:01 od Gabriel 307]

[upravil dne 24/5/12 23:32 od Gabriel 307]

Odesláno

S tou detekcí prasklé žárovky je to otázka. Když mi to před časem blbnulo kvůli žárovkám nad SPZ, tak mi to házelo i hlášku o vadné žárovce couvacího světla. Podle mě cokoliv, co se napojí na okruh světel s detekcí vadné žárovky, může být zdrojem budoucích potíží. Samozřejmě to může být v pohodě, ale po předchozích zkušenost je to tak 50:50...

Odesláno

Koblih69:

1) nedokážu posoudit, sice kouli i asistenta mám, ale koule je sundavací a ještě jsem jí na autě neměl :D

2) Připojení na zpátečku by mělo být v pohodě, mám na to napojenou couvací kameru + přepínací relátka a žádná hláška se mi neozývá.

3) Raději bych nárazník sundal a měl pro instalaci více prostoru. Demontáž je otázka pár minut a za ty to myslím stojí. Vzhledem k tomu že máš tažné tak by ses blbě dostával ke krajním čidlům (vadí tam uchycení tažného)

Odesláno

No ta moje otázka je taky taková \"řečnická\" já tažný asi nikdy nepoužiju, tak může jít klidně dolů a nárazník počítám, že půjde taky dolů. Ono to bude pak možná rychlejší než kdyby tam zůstal... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...