Fusion Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Původně zaslal: John_Ice tak jak jsi dopadl? Dopadl sem špatně protože nějakej šulda při poslední vměně přetáhl šrouby na vaně, 2 z 6 mě praskly takže teď řeším odstanění zbytků šroubů Citovat
John_Ice Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 no to mi ho.... tak to ti nezávidím,ale možná to pujde v poho odvrtat nebo to nepůjde tak lehce?Já jsem se na ni ještě nekoukal,abych nebrečel,že bych tam něco našel (závadu) Citovat
Fusion Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Mám objednanou speciální sadu na odstranění zbytku šroubů protože tady není možnost udělat chybu. Citovat
pastorek Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: chechet ...bylo receno, ze pri vymene oleje v automaticke prevodovce se prevodovka musi olejem 2x proplachnout, aby se ven dostal vsechen stary olej a necistoty... ...bylo mi doporuceno, ze pokud prevodovka radi dobre, tak at to radsi necham byt... Zaujímavá filozofia. Keby sa menil bez preplachu tak sa vymení koľko? 3 - 4 litre? Takže je lepšie nevymeniť žiadny ako 80% náplne. Pokiaľ viem tak najväčší problém je jemný obrus s lamiel ktorý je v oleji vo forme kalu. Podľa nich nemá zmysel odstrániť 80% nečistôt? Nechápem. Citovat
DanculD Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Mne sa zda, ze v prevodovke je cca. 9 litrov oleja. Takze pri vymene tych 3 az 4 litrov sa vymeni cca. 30-45%. Ale samozrejme suhlasim s tym, ze olej by sa menit mal. Len kua nemozem najst nikoho, kto by to urobil mne. V autorizovanom servise mi povedali klasicku odpoved, ze napln je dozivotna. [upravil dne 28.7.10 DanculD] Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Môže tam byť 9 litrov ale väčšina je v meniči a ten sa nemení. Meniť sa má iba náplň okolo prevodov a lamiel. Neviem aké objemy oleja sú presne v 6-kvalte ale rozdelenie na dve náplne tam bude tiež. Citovat
Fusion Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Přečtěte si co sem psal o kus výš pro převodovky, kde nejde vyměnit celej obsah naráz. Citovat
Hafity Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Tam nejsou DVĚ náplně, ale soustavou dutých hřídelí olej koloběhá jak samotnou převodovkou, tak i měničem. Olej v měniči by se jinak přehříval, páč by se nedostal do chladiče.... Jinak jsem jednou pokusně vyplachoval zatopenýho automata (vyjde/nevyjde) klasickým vyplachovacím olejem a v poho se to hejbalo.... Byla to 106ka.... Citovat
pastorek Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Možno niektoré nové majú iba jednu náplň (pochybujem ale zistím si to) no určite to neplatí všeobecne. Zatiaľ čo som prišiel do styku (nebolo ich málo) tak všetky mali dve náplne. Citovat
Hafity Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Tak nevím.... U Galanta z roku 88 jsem měl sundané víko z převodovky a vylitý olej z měniče. Samozřejmě v obou případech ne úplně. Po montáži do auta a nalití nového oleje jsem s tím ujel cca 40000 km. Něco podobného jsem absolvoval ještě na jednom Meganu se stejným výsledkem.... Citovat
sowwwa Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Původně zaslal: pastorek Možno niektoré nové majú iba jednu náplň (pochybujem ale zistím si to) no určite to neplatí všeobecne. Zatiaľ čo som prišiel do styku (nebolo ich málo) tak všetky mali dve náplne. Dve naplne nebo dve vany? Dve vany maji vetsinou prevodovky s \"overdrivem\", tzn. ty co vznikly ze starych 3-rychlostnich prevodovek a ctyrku maji v samostatne skrini vsazenou mezi puvodni skrin prevodovky a skrin menice. Jednu vanu pak ma overdrive, tj. ta ctyrka a druhou puvodni prevodovka. Konkretne napr. GM 4L30E (Trooper, Frontera, Omega, apod.). I tak ale skrz to vsechno obiha jen jedna olejova napln, nasavana jednim olejovym cerpadlem (ve skrini menice) pres jeden filtr (ve vetsi vane na 3-rychlostni prevodovce). Ty dve naplne si nejak neumim predstavit, netvrdim ze to neexistuje, ale jeste jsem to nikde nevidel. Citovat
Hafity Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 No ta druhá náplň může být jedině ve stálém převodu, který má , samozřejmě úplně jiné nároky na olej, než převodovka samotná. U toho zmiňovaného Galanta i Megana to tak bylo.... Citovat
John_Ice Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Nechci dělat někomu reklamu,ale zavolal jsem do http://www.prevodovka.cz/ a asi 5min rozhovor s borečkem a vše mi to důkladně a ochotně popsal a řekl,že by to mělo bejt mx 2 500kč...no teď záleží i na přístupu až tam dojedu,ale podle toho rozhovoru mám docela dobrej pocit. Ptal jsem se na veškeré píčovinky a vše mi odpověděl (jestli dobře nebo špatně to je otázka jiná) Citovat
Teo Odesláno 13. březen 2017 Odesláno 13. březen 2017 V 16. 8. 2010 at 9:30, John_Ice napsal: Nechci dělat někomu reklamu,ale zavolal jsem do http://www.prevodovka.cz/ a asi 5min rozhovor s borečkem a vše mi to důkladně a ochotně popsal a řekl,že by to mělo bejt mx 2 500kč...no teď záleží i na přístupu až tam dojedu,ale podle toho rozhovoru mám docela dobrej pocit. Ptal jsem se na veškeré píčovinky a vše mi odpověděl (jestli dobře nebo špatně to je otázka jiná) Můžu se zeptat na pokračování? Díky Citovat
John_Ice Odesláno 17. březen 2017 Odesláno 17. březen 2017 No nevím, jestli po 7 letech změnili přístup. Bylo to v poho, ale mě nic neopravovali, zjistili, že oleje tam dost a jelikož mě padal automat do nouzáku, tak mi bylo řečeno, že to dělá čerpadlo a bude se to zhoršovat a až to prostě nepůjde, ať přijedu. No nepřijel jsem tam, protože za tu dobu se to nezhoršilo. Citovat
MJSytic Odesláno 17. březen 2017 Odesláno 17. březen 2017 No v jiném příspěvku čtu něco jiného Jinak do zmíněné firmy jezdil na servis automatu předchozí majitel mé 508 a chválil je... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.