Marcel505 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Dnes už mě to fakt vytočilo. Přijel jsem zpět asi po 2 hodinách a před mým druhým autem se někdo uvelebil. Parkuji tady tak, že parkuji před druhým autem, abych neblokoval dvě místa. Někdo přijel, a není to poprvé, a nacpal to přede mě. Neřeknu, kdyby se zeptal, nebo kdyby to tady bylo fakt kritický (jakože někdy je, asi přibydou nějaký služební auta některý den v týdnu). Kdyby to dal vědět doma, rozumný domluvě se nebráním. Ale nikdo o tom doma neví, a ani nevím koho to auto je (už jsem ho tu ale párkrát viděl). Oni totiž sází na to, že to auto nepojede, a má pravdu. Takže jsem nársan jez polovičky. Tím pádem musím zaparkovat jinde, a až odjede, zase budou mít sousedi kecy, že blokuju dvě místa... A teď pravdu, kdo už neměl chuť cizímu autu ublížit? Já se tomu snážím vyhnout co to jde, nerad bych ničil auto (který za to nemůže) a pak nehodlám s někým řešit škodu několikero tisíc. Takže se vždy snažím řešit v klidu... Jednou se vedle mě někde u plotu nacpala Fabie, nechápu, ale fakt byl problém vyjet, tak jsem mu zvedl stěrač. Bylo to auto s venkovskou značkou. Neříkám že to je nejlepší řešení, ale rozhodně to není nic hrozného. Takže vždycky, když se něco takovýho stane (bloknutí, oražení dveří při nesprávném parkování), jsem rád že se udržím. A pak se nemůžeme divit těm lidem, který pak jinejm v rozčílení vypouštěj kola, objížděj boky klíčema, házej cihly do oken, urážej zrcátka apod. Fakt mě hned napadlo, co províst, v duchu logického rozumu, samozřejmě. Ale jdu spát, takže má asi štěstí, teda pokud tam nebude stát ještě zítra odpoledne, to přijede asi Tatra a trhne... [upravil dne 5/11/2009 Marcel505] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Zavolej Městský že potřebuješ vyjet a je to, když blokuje výjezd auta tak co [upravil dne 5/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
Marcel505 Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Zavolej Městský že potřebuješ vyjet a je to, když blokuje výjezd auta tak co [upravil dne 5/11/09 Radek Hurvajz] Jo jo, to už tu taky bylo, jenže oni vědí, jak to tu chodí, a sází na to, že za chvíli odjede, nebo že je to v rámci sousedské domluvy. A prý to není jen tak, aby to odtáhli... Vzpomeň si na Scratche, jak mu parkovali před výjezdem... A nic s tím MP myslím neudělala (je to stejný obvod jako já). Citovat
JardaMoj Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 u nás docela podobná situace s blokováním. Máme vjezd a pak docela dost málo místa na vytočení na silnici (s autama jako 406 break atd). Z části nám provokativní soused strčí svoje auto do vjezdu a naproti vjezdu dá auto svý přítelkyně (i když má svoje asi 3 místa na stání u baráku).. a my nemáme šanci vyjet, protože to nevytočíme. Proto sme dali vedle vjezdu květináče a naproti vjezdu taky (mimo jiné schválený od úřadu) a je to vyřešený.. Nedávno někdo parkoval u tech květináčů a najel tak blízko, že si rozsekal nárazník. Nepochopil jsem ale, jak mohl být tak odvážný, zazvonit na nás a dávat vinu nám že květináče tam dřív nestáli. Docela sme se pobavili a ještě pak víc, když sme se ho ptali jestli nečumí do zrcátek tak odpověděl, že zrovna smrkal :D .. Docela sranda Citovat
JardaMoj Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Tak jak sem se právě dočetl tak lidi v HP rádi dělaj naschvály co? :D Taky tady bydlím [upravil dne 5/11/09 JardaMoj] Citovat
Marcel505 Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Už odjel... Fakt má štěstí, že to bylo auto mé oblíbené značky... Ale těšil jsem se na tu Tatru... \"Já bych to rovnou zabíjel, žádnej soud, žádná porota, rovnou na popravu.\" \"Škoda že jsem ho přitom nechytil, dal bych cokoliv, kdybych ho přitom mohl chytit. Stálo by to za tu škodu, kdybych ho přitom mohl chytit.\" \"Dobytek\" \"To se nedělá.\" \"To je proti pravidlům.\" JardaMoj: Hold někteří... Ale radši ani nepsat, to je škoda písma... No jo no, sousedy si nevybereš... Ale rád bych v tomto tématu pokračoval odpověďmi na již řečenou otázku: A teď pravdu, kdo už neměl chuť cizímu autu ublížit? [upravil dne 5/11/2009 Marcel505] Citovat
Fusion Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Už sem někde psal, třeba tlustá fixa, nebo ta bazarnická bílá a napsat mu něco na šklo. Je to trapas pro něj a ne škoda a bude si muset dát trochu práce to umýt. A myslím, že by se našly jiný poučitelný ale ne materiálně škodný způsoby. Citovat
Vvitty Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 hmmm, asi jina oblast... tady na Letne je to pravidelnym zvykem, parkuje se tu tak leta a funguje to... pravda, obvykle se da za sklem najit telefonni cislo... Citovat
Laďa Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Ale rád bych v tomto tématu pokračoval odpověďmi na již řečenou otázku: A teď pravdu, kdo už neměl chuť cizímu autu ublížit? Tak já už několikrát, ale zatím se stále držím toho jak jsi uvedl, že to auto za to nemůže. Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Ja sa priznam, uz som raz ublizil cudziemu auto a ani mi to nebol luto:bacha Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Parkování sice naštve, ale říká si spíš o nějakou zlomyslnost, než o poškození. Ale v jiných případech to je jiná. Pokud někdo úmyslně a prasecky vjede do lidí na přechodu, nemám problém mu prokopnout dveře nebo rozkopnout světlo, protože to je věc, co mě opravdu se*e Citovat
MatrixArwen Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 V momentě, když jsem ráno, vyspinkaná přišla k autu a byllo bez zrcátka, měla jsem chuť tomu, co parkovalo vedle( a že tam večer nestálo) urazit taky zrcátko. Protože já, když už bych byla takovej hajzl a někomu urazila zrcátko a nechtěla to řešit, tak bych si zaparkovala jinam a když bych parkovala a viděla, že vedle autu chybí zrcátko, tak bych to radši dala jinam, aby to nebylo na mě. No řekněte? No jo lidi jsou zlí, co se dá dělat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 muj vjezd je zakletej - tim ze obcas mam pohotovost, tak musim vyletet s autem stuj co stuj. No a kdyz mi pred vjezdem stoji pipina, nebo pipin, protoze nemuze dojit tech 15 metru do kramku. Vlitnu do kramu, ptam se ci je to auto a at okamzite odjede, a dostanu odpoved ze donakoupi, zaplati a odjede. No nenastvalo by vas to? Me jo. Co ma komu co stat ve vjezdu, jeste kolama na chodniku, 3 metry od prechodu nebo na nem a na hranici krizovatky? A kdyz sjem tam jednou rano zahlidnul policajta, ktery stal na rohu, koukal (smutne), ale kdyz jsem zacal vyjizdet, tak se zdejchnul jak para nad hrncem, asi vedel co bude nasledovat a ze by mel praci....... Kdyz jsem pred mesicem delal vjezd, tak jsem si auto postavil tak, aby prede mne mohl kazdy zaparkovat, primo pred vjezd, byly strelci a strelkyne, kteri se chteli strelhbite vyhoupnout na chodnik (na muj nove betonem vylity vjezd ) a jake bylo prekvapeni, kdyz na ne vykoukly draty a lazebni kostky, jedna slecna si dala slusnou slupku o dlazku do kola , tot asi k tematu niceni aut. Protoze kdyz to nekomu, kdo mi to da pred vjezd obbjedu, tak je mi jasny, ze v noci prileti na auto kamen. A kdo na me kamenem, na toho ja cihlou Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 oko za oko,zub za zub--když ublíží mému autu,jako by ublížil mně-- ohledně parkování na vjezdu před domem(garáží) spíše zlomyslnost--než se s někým hádat--radši polít auto třeba fekáliema:roker Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Ja sem maval tohle docela casto, kdyz hotel kousek od nas poradal akcie. Od te doby nam aspom s ulice udelali jednosmerku, tj auta vychadzejici z hotela, neleti pres nasi ulici V kazdem pripade kdyz uz se to stalo, tak sem mu pomaloval skla s fixou. Jak se hovori, je to na hambu, ale autu to neuskodi .. Delal sem to celkem myslim 3 krat, kdyz parkovali pred branou garaze a ja chtel ven ... Inac co se tyce meststkych, tak nevim jak to je, ale kdyz nam parkovali pred vyjezdem z garaze, tak je to i v zakone, ze se to nesmy, a kdyz sem volal na mestskych, tak mi povedali, ze vyslou hlidku, a ta zavola odtahovou sluzbu pokud to je pred garazi ... Takze by to malo jit. Nevim ale na parkovisti ty MP nepomozu, nakolko raz veducej zablokovali auto na verejnom parkovisku, a hliadka co prisla povedala ze s tym nic nemoze robit ... Naproti tomu soused si s tym hlavu nelame. Raz mu jedna, mysxlim toyota yariss blokovala vchod do garaze, a s firemni velkou dodavkou iveco do ni nacouval a posunul ji dal , pak zaparkoval do dvora ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 tim ze parkuju dost casto primo u plotu, tak vim, ze by auto nedopadlo nejlip, ale ona montazni pena je taky dobra :-) PS: tu cihlu mam pohotovostne na balkone :-D Nejlepsi byl kamarad (fakt klidas), rikal, musis na ne v klidu.... pak se jednou incidentu zucastnil, vyslechl si par informaci o debilech apod. a pak dotycneho pana nabouchal do auta . Uz nikdy tam ten kluk nezastavi Citovat
309GT Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 :D:D:D Občas bych si taky na pár lidí počkal,ale na auta nesahám,není to vina aut,ale těch debilů co s nima jezdí.... Citovat
Otan Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Jj. i já již alespoň 100x měl tento vztek, přemýšlel co provedu, ale jsem měkkej, vždy mě to přešlo, bylo tu dokonce vlákno, jak na ně - názory jako brambor do výfuku, polít přední sklo směsi vodou a Jarem apod. Zkrátka, nemám na to a škodu nechci nikomu způsobit. Navíc, co když na to přijde a začne válka!:myslim Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 nejlepsi je pena montaz do vyfuku :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.