Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož sem si to nedělal sám tak mě stála navíc ještě práce s montáží a demontáží čerpadla ,ale jinak pouze repas 8300 ja sem ho měl totiž uplně v kaši při nízkejch teplotách tekla nafta celkem fest a (vůbec sem nenastartoval ) měnili hřídel, pístky nebo co a těsnění no velká hrůza.

U tebe ta cena bude asi trošku jiná . Ale dělali to někde v Praze aspon to mě řekli v servisu :nevim

Odesláno

tak at ti to dobre dopadne a moc nestojí. A ještě ktomu aditivu prej je lepší ho tam lit pořád protože rozpouští tu biosračku která všechno zasírá v palivovým systému ja liju chvilku ale věřím že to k něčemu bude :super

• O 5 týdnů později...
Odesláno

znova obnovuji téma. jarku mám uplne stejnej problém jako ty. taky mi to teče za studena s čerpadla ale když už motor beži. či i při starů to nevím. chci se zeptat či ti neco delali i s DRV ventilem protože já mám příznaky i také že by byl teoreticky vadnej DRV a i také jako ty, že za studena to nemohu natočit ale ani ne proto, že z neho kape, ale proto, že po tretím točení motoru mne to vytahá baterku. pak napojím přes káble další auto a pak to síce horko ťežko ale natočí. jo a jak je to zatím u tebe se startama a výkonem? stále to máš v poho? kde přesne si dával delat repas? díky

Původně zaslal: Jarek406

no nějak významně se vtom nevyznám tak dík za upřesnění.

No při tom repasi měnili hřídel nějaky pistky či ventily to přesne nevím a cely to přetěsnili (no celkem šupa za ten repas) ale snad už to bude v pořádku :D , ale kde to dělali to nevím poslali to někam do prahy a zpátky přišlo opraveny čerpadlo a vyměněny původní díly.

Předtím sem měl 106 sice benzín ale motorem žádnej problém tak snad si to ted ta 406 nevybere :D

protože jinak sem spokojenej jak s pohodlím, jízdou a ten kufr :super jen to čerpadlo:grr. kdyby nezlobylo

[upravil dne 4/2/10 Ericce]

Odesláno

Taky jsem jednou nenastartoval,bylo -18°C,auto tři dny stálo a po několika pokusech jsem to vzdal a trošku s ním cuknul,chytlo to asi po pěti metrech.Včera jsem se nudil a kouknul se na relé žhavení.Ten ošklivej tlustej drát co vede od relátka k žhavícím svíčkám byl upadlej a vypadal,že je upadlej už hodně dlouho,takže podle toho soudím,že pokud je vše ostatní v pořádku tak by neměl být problém HDÍčko nastartovat i bez žhavení v mrazech i -10°C,což mi moje auto minimálně po dvě zimní období dokazovalo.Jo a taky se teď rozsvěcí kontrolka žhavení-před opravou drátu ne.Mám 66kw motor a nalítáno dle tacho.217000km.Žádný aditivum nedávám a tankuju Shell a vyjímečně OMV.

Odesláno

abych pravdu řekl ted nemám problém se startama teda aspon co se teplot kolem -15 týče. A stím čerpadlem. Kdyz bylo špatný tak sem mohl točit jak chtel a nic pokud to chytlo tak nebyl problém ja sem buď nastartoval a jezdil celej den nebo to nenahodil a DRV ventil stím nic nedělali. Výkon je spátky tahá krásně od spodu jediná věc co sem zaznamenal je spotřeba ta se zvedla ale to muže být i tím že je zima , protože v létě před repasem to sice tak nejelo ale jezdil sem za 5,9 -6 l/100 ted mám 6,8 ale těžko říct jelikož je tam údajně zvedlej výkon přímo Peugeotem. Jinak Motor je 80kW.

S hrnuto od repasu najeto 1800km a bez problémů až na tu spotřebu :myslim

Odesláno

A repas ten nevím kde dělali ja sem auto hodil Do auto Fajt v olmiku a oni to někam poslali každopádně servis rychlej do týdne sem měl auto doma :super

Odesláno

jo spotřeba i mne v zime stoupne cca o 2 litry takže to máš v pohode. hmm to je škoda, že nevýš kde přesne. ja si budu čerpadlo vytahovat sám a pak ho chci někam poslat na repasi jen nevím zatím vůbec kde. ale chci to delat až v léte, zatím to nemám až tak hrozný. co jsem si všimnul tak od - 5 jen tá nafta protéka a pak to natočí až na 2 nebo vůbec ale to mne prijedou nakopnout cez kabely a pak v poho + ta strát výkonu a úplne výpadky výkonu nekdy, ale to se pomali vytráci od kdy dávam aditívum a začel jsem i na omv tankovat tak uvidíme. ale kažopad budu měnit DRV, čerpadlo a taky vstříky. v takémto postupu to odcházi a já vím, že i ten drv nebude dobrej

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ericce:Nevím už v kterém vlákně to tu je i s telefonem a adresou,že je nějaký šikovný chlapík má svůj servis a dělá vstřiky i čerpadla a i dokonce na počkání po tel.domluvě.Je to tuším někde u Velkého Meziříčí aspoň si myslím,už ho tu chválilo moc lidí zkus hledat,najdeš mě se tím prokousávat nechce,ale když na to narazím tak dám vědět ju?

Odesláno

no neco se mi už rysuje:repas čerpadla za 8000 kč a za dva dny a mám to v mém měste, ale když to padne tak to určo budu hledat cos mi poradil. dík za radu ;)

Původně zaslal: bara

Ericce:Nevím už v kterém vlákně to tu je i s telefonem a adresou,že je nějaký šikovný chlapík má svůj servis a dělá vstřiky i čerpadla a i dokonce na počkání po tel.domluvě.Je to tuším někde u Velkého Meziříčí aspoň si myslím,už ho tu chválilo moc lidí zkus hledat,najdeš mě se tím prokousávat nechce,ale když na to narazím tak dám vědět ju?

Odesláno

Tak se chci taky zeptat:

Asi před 1,5 rokem jsem koupil auto ( viz podpis) a už tehdy mě nesvítila kontrolka žhavení, nijak jsem to neřešil, auto dá se říct startuje pořád dobře, jen při velkých mrazech chytne asi na 3-5 přetočení( ne startování ale když držím klíček tak asi na 3-5 pootočení chytne). Dnes se mě na to díval kamoš a říkal že asi nežhavím, je možný nastartovat v zimě i bez žhavení?? A kde najdu to relé žhavení?? Nějak jsme ho nemohli najít:myslim

jen dodám že mám 66kw:)

[upravil dne 17/2/10 Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...