Přejít na obsah

Stanislav Valeš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

Stanislav Valeš's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Rajcmen,to jsi měl docela štěstí.U nás doma se jednou stalo,že to ukostření co jsi měl odpojený upadlo a auto si poradilo samo,ukostřilo se to při starování přes palubovku a ta vyhořela,zakouřilo se a bylo to.To byla sranda najít proč se to stalo.
  2. Potřebuji ten plastový díl který tahá okno nahoru a dolů.Sháním to na třídveřový model rok 97.Je tento díl na stahování okna ve všech 306kách stejný nebo jsou rozdílné?Pokud někdo má,tak by mi moc pomohl.Ptal jsem se v P.a dá se koupit pouze celý mechanismus stahování,za nekřesťanské peníze. Děkuji.
  3. Tak na konec to byla upadlá kostra u motoru. Všem děkuji za rady. S pozdravem Standa.
  4. Při prvním zběžném ohledání pojistek vypadaly vizuálně vše ok. Bohužel jsem se musel na rychlo vracet do práce takže jsem neměl čas je přeměřit. Tuto nedbalost napravím hned v sobotu ale bylo mi ještě porazeno abych zkontroloval ukostření. No v sobotu snad budu moudřejší dozajista napíšu jak jsem dopadl.
  5. Ahoj všichni, dnes se mi stala nemilá věc. Při pokusu nastartovat P306 2.0HDi se náhle začoudilo z přístrojové desky po rozebrání jsem zjistil že shořela jedna součástka (V6 95) zřejmě dioda. Problém je v tom že nelze nastartovat a ani světla nejdou rosvítit. Rád bych se zeptal: 1)jak moc tyto dvě věci může ovlivnit odpojená přístrojová deska 2)pokud už se to někomu stalo, zjistil čím to bylo? (mám nahradní ale nechci aby dopadla stejne pokud závada přetrvává) Předem moc děkuji za případné odpovědi. S pozdravem Standa
  6. Zdravím, při jízdě okolo 90km/h na 5. převodoví stupeň mi auto začne pocukávat po chvíli to přestane a zase začne diagnostika mi hlásí - Přechodná závada. Signál spínače spojky. Koherence s rychlostí vozidla. Mám P306 2.0HDi 66kW r.v.2001 manualní převodovka kombík. Prosím poraď te
  7. Stanislav Valeš

    Vymena pruzin 406

    Jo když praskne tak to opravdu stojí za to.Mne to potkalo 650 km od baráku ve Švícarsku.Vyměnil jsem ji na parkovišti,jenom zmačknout jsem ji musel u jednoho hodnýho servismana za 30CHfr.
  8. To jsem chtěl vědět,kde je to relé které spíná čerpadlo.
  9. To bylo jako první,nepomohlo.
  10. Potřebuju radu.Na rodičů 306ce se vyskytl problém.Nejde nastartovat,starter točí ,ale motor ani neškytne.Po chvilce laborování jsem zjistil,že se netočí podávací čerpadlo,pokud ho externí baterií donutím točit se,tak motor naskočí a normálně vrčí.Problém tudíž není čerpadlo,ale to,že k němu nejde proud.Poradí někdo kde by mohl být problém?Popřípadě kde ho hledat.Díky.
  11. No aj kůň se na toho šikulu přišel podívat.
  12. Nemáte někdo zkušenost s opravou Ř.J. motoru?Mám na mysli jestli někdo neví kde,v jaké cenové relaci a kvalitě,spíše spolehlivosti opravujících.Potřebuju zjistit stav Ř.J. popř.vymazat imobilizer z Ř.J.motoru.Jedná se o Peugeot 306 1,6 benzin,Rok 1997.Moje dítě by chtělo jezdit,ale nějak to nechce vrčet.
  13. Co kočičák,je to MCO?
  14. Stanislav Valeš

    nelze nastartovat

    Tento problém mám taky,jenomže totální.Kontrolka se nerozsvítí,motor nenaskočí a ani se nedá přihlásit diagnostika,tuším,že je to imo.Ale vzhledem,že mám momentálně motor venku z auta z úplně jiného důvodu,tak to neřeším.Někde jsem zaslechl,že se dá trvale vyřadit imobilizér,tak až to příjde na řadu tak to bude to první co zkusím.
  15. Nic se neděje,vyměním volnoběžný ložisko a jezdí se dál.
×
×
  • Vytvořit...