Péťa Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Zkoušel jste to někdo? Po dlouhé době hra, kterou začínám hrát a zaplatil jsem za ni. Těch 400,-- za tu grafiku stojí! Demo je TADY Citovat
dolly1010 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 No, maj to moc pěkně zpracovaný, to se musí uznat Já ale bohužel na adventury moc nejsem. Snad jedinou \"hru\", kterou jsem si koupil byl OrangeBox a těch 800Kč opravdu nelituju Citovat
Qcko Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Tak asi za 20 minut som si presiel to demo a mozem povedat ze celkom slusne, aj ked jednoduche, ale je to asi uvod hry, takze dobreeeee... ...ale nema to na stareho dobreho Neverhooda, u toho clovek vedel sediviet:aut Citovat
AKCZ Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Zahral jsem si kdysi i ty jejich zacatky a tohle bude taky fajn Zcela netradicni pojeti.. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Hral som to celé asi pred dvoma týždňami. Veľmi pekné. Citovat
punkac Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 tak demo dohráno, moc hezká oddechová hra Citovat
AnotherOne Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Za demom to je makačka na bedňu. Citovat
BV406 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 pripomina mi to samorosta, taky dobra blbinka Citovat
punkac Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 samorost je taky z jejich produkce Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 tak vím že by se to nemělo, ale už sem to našel a sosám...... večer budu pařit..... Citovat
Kurt Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Jo, hrál jsem demo. Je to zajímavá záležitost - graficky tedy určitě. A chce to fištróna (což je někdy problém). wooody: existuje jedno heslo, aplikovatelné na to, co jsi tu napsal. To heslo zní: \"Když žereš, tak nemlaskej\". Citovat
renm Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 je to paráda, dohrál jsem to asi před 14 dny, adventury jsem nikdy nehrával a posledních 5 let jsem nehrál nic ale tohle mě fakt chytlo, parádní hra, skoro jak neverhood, i když ten byl trochu vtipnější a trošku lepší příběh Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko ...ale nema to na stareho dobreho Neverhooda, u toho clovek vedel sediviet:aut Právě, že je to dost podobné Neverhood. Teprve když jsem to slyšel, byl jsem ochotný zkusit demo a pak jsem neváhal těch 20 USD investovat... Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 No ja uz to drtim, rychlo som si zahral aspon nejaky uvod, ulozil som si to pri tej dame s dazdnikom pre ktoru mam ziskat psa:) Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 sakra peta, máš ale debilní avatar........ si řikám co to tam zase leze, a jak se to dostalo pod displej a pak mi to došlo Citovat
dolly1010 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Tak sem dohrál to demo a mazec Akorát by to mohlo bejt v češtině Sice si tam člověk moc nepokecá (aspoň v tom demu) ale příběh by mi bodnul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.