Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak subwoofer ani po upravach v autě nebude, prostě se tam nevejde svině , fňuk :D , alespon jsem si spravil naladu novým svítidlem zvenku auta :D:D:D někteří už viděli , ostatní později .

jinak páč mě čeká delší cesta, vyměnil jsem altík, dobíjel ale nelíbil se mi , a klima kompresor bo začala cvrkat volnoběžka a to fest. a konečně jsem se dokopal k montáži ofuků na all okna.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak subwoofer ani po upravach v autě nebude, prostě se tam nevejde svině , fňuk :D , alespon jsem si spravil naladu novým svítidlem zvenku auta :D:D:D někteří už viděli , ostatní později .

jinak páč mě čeká delší cesta, vyměnil jsem altík, dobíjel ale nelíbil se mi , a klima kompresor bo začala cvrkat volnoběžka a to fest. a konečně jsem se dokopal k montáži ofuků na all okna.

A copak, dal sis na hagusy halogeny jak ve Švédsku??:D :D

To by byl mazec :o:o Du nato :mrk

Hod nějaké nové fota, včetně ofuků , to bych bral taky, jenom nevím jak to bude vypadat . TY máš tmavé auto, to bude sedět a co u mně, kdyby dělali v barvě vozu :myslim

Odesláno

niekto tu moc pozera serialy ...... ale když naučiš to auto i mluvit ale bez GPS a s vypnutym radiom tak potom sa natoči nova seria ale miesto mustangu tam bude jazdiť C8 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...