Pe.Tr Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 tu sem nefotil ,ale neboj nejsem jouda. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Pe.Tře, stačí to napsat jednou, my ti věříme. Citovat
Ravel Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Kola zajímavý. A co, že má samolepy na citrónu, já čekám, až nějaký jouda nedobrzdí a zadní dveře dávám z C8, má hezčí světla. Citovat
Sagic Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Ze začátku se mi taky víc líbil zadek C8, ale změnil jsem názor:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 tak subwoofer ani po upravach v autě nebude, prostě se tam nevejde svině , fňuk , alespon jsem si spravil naladu novým svítidlem zvenku auta :D:D někteří už viděli , ostatní později . jinak páč mě čeká delší cesta, vyměnil jsem altík, dobíjel ale nelíbil se mi , a klima kompresor bo začala cvrkat volnoběžka a to fest. a konečně jsem se dokopal k montáži ofuků na all okna. Citovat
bajza206 SW Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Světelný efekty dobrý azvukový ještě lepší:super:super:super:super já myslim že to s tim basákem nějak vymyslíš:papa Citovat
Tango C8 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: Pe.Tr tak subwoofer ani po upravach v autě nebude, prostě se tam nevejde svině , fňuk , alespon jsem si spravil naladu novým svítidlem zvenku auta :D:D někteří už viděli , ostatní později . jinak páč mě čeká delší cesta, vyměnil jsem altík, dobíjel ale nelíbil se mi , a klima kompresor bo začala cvrkat volnoběžka a to fest. a konečně jsem se dokopal k montáži ofuků na all okna. A copak, dal sis na hagusy halogeny jak ve Švédsku?? :D To by byl mazec :o Du nato Hod nějaké nové fota, včetně ofuků , to bych bral taky, jenom nevím jak to bude vypadat . TY máš tmavé auto, to bude sedět a co u mně, kdyby dělali v barvě vozu Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 tak slíbená novinka zde, sorry za kvalitu , jak jinak točeno mobilem http://www.stream.cz/video/493771-mn-vs-kit Citovat
Durko Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 no to ale dlho trvalo kym ti to došlo. v zelenom? Citovat
Driver Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Týýý jo zrovna před chvíli jsem viděl v telce kousek z nové řady tv seriálu Knight Rider. Pořád jsem přemýšlel co to tam jezdí za auto a ona to byla C8 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 a ofuk po zavření zrcatek , lehce se to o sebe opře , tak 2mm , nic tragického Citovat
chuck11 Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: Pe.Tr tak slíbená novinka zde, sorry za kvalitu , jak jinak točeno mobilem http://www.stream.cz/video/493771-mn-vs-kit tady někdo nakupoval na aukru Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 no na aukru to nebylo , bylo to na ceskem serveru s neony a cekal jsem na to skoro tri mesice Citovat
MJSytic Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Pěkný decentní Tak alespoň, že to stihli dodat v létě a ne na podzim Citovat
winco Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 niekto tu moc pozera serialy ...... ale když naučiš to auto i mluvit ale bez GPS a s vypnutym radiom tak potom sa natoči nova seria ale miesto mustangu tam bude jazdiť C8 Citovat
Přema Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Peto......já si nechám pravdu radši pro sebe.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 Přemku , zrovna od tebe snesu všechno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.