budvar Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Zajímalo by mě, co by ste mi poradili jak naložit se svou 405, se kterou už vzdávám opravy z důvodu finančního a psychickýho vyčerpání a jak už sem vyhrožoval několikrát - asi už fakt říkám dost... De o to, že pokud budu chtít auto odhlásit regulerně, vidím jen dvě cesty - likvidace: v Brně třeba Remet nebo prodej, kterej při našem poplatečku státečku 10 000 (1991 1.9D GRD) se zdá být mimo i u 405tky která je v pořádku. Jenže je mě to líto dat do šrotu - co mě k něčemu je (další auto / dalo by se prodat) sou baterka a gumy, zimní sadu mám skoro novou, letní je na dojetí... Leda snad ještě tažný. Jinak nevím co by se z auta dalo někde udat (oddělat), aby ho zároveň vzali na vrakovišti. Kdybych ho chtěl dat někomu tady v klubu dejme tomu na náhradní díly, nepřehoupneme se zase přes ten poplatek, což z auta dělá nedarovatelný. Jistě už chápete kam s tím mířím. Vlastní blbostí a naivní snahou vydupat si zázrak je v autě nová spojka z léta, teď sem koupil uplně novej chladič do něj ale pořád je v čudu těsnění pod hlavu - tlakuje se, plive vodu ven a přehřívá se... Kolik tisíc mě to stálo radši ani neřešit už nikdy v životě. Oprava toho těsnění je min. 5000 a výš a vím, že to je zase jen na chvíli... I kdybych to spravil a dal ty peníze pořád to není všecko. Vím, že pravej čep by chtěl vyměnit pomalu už akutně, je to slyšet když se auto víc zhoupne - tlumiče přední taky ale to asi není o bezpečnosti ale pohodlí - to dejme tomu nic. Pak samo nikdo neví co se pokazí další... Třeba straší všici se zadní nápravou ta jediná snad u mě ještě drží i když kdo ví... Já už na to nervy nemám. Když bych i za pusu sehnal novej motor, já ho tam nedám a ostatní si vemou zase ranec, takže to zase není cesta jak z toho ven. To je opravdu jediná možnost schůdná pro mě zkusit jezdit stylem dolívání vody (v zimě jistě super věc - mráz a vůbec jestli na to mám nervy) a až to dál nepude - dát to na vrakoviště ? Řeknu Vám upřímně - to je hnus velebnosti ! Klidně piště i do SZ pokud to bude vhodnější... Díky za rady, tipy, nevím no. Citovat
Marcel505 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Řešení se vždycky najde... Tak to ten motor za 5 litrů moc nepoléčili... Raklamovat? Myslím že na vyhození to ještě není, jen to chce pořešit pár těhle drobností... P.S. Tak to dej do depozita a bude klid, na nějakou dobu... [upravil dne 21/10/2009 Marcel505] Citovat
wooody Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 někde sem slyšel že se dá auto odhlásit na nd Citovat
Maverick Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 budvar: S tim těsněním bych se zkusil pídit po reklamaci. Třeba by ti to uznali i když se budou cukat. Co se týče likividace, tak já zatím Chlupáče dal do depozitu a chystám se na jeho rozebíraču. Papír o likvidaci se sehnat dá. Jeho cena se pohybuje okolo 1000,- někde i trochu víc, ale je to černota. Citovat
Ferry Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 kdysi tu probehla zprava, ze se papiry na auto daji zrusit na zaklade cestneho prohlaseni, ze si ho nechavas k jinym ucelum, zda tato klicka stale plati bohuzel nevim zde neco z googlu http://www.poradte.cz/auto-moto/1208-odhlaseni-vozidla-z-evidence.html [upravil dne 21/10/09 Ferry] Citovat
Kloub Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 a kdybi jsi to chtěl prodat tak daň je 5 tisíc..... já mám rok ¨88 a taky jsem platil 5 litrů Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Budvare - jsi na tom podobně jako můj brácha. Ten do 405ky na jaře nacpal kolem 8 000,- Kč (zadní náprava + brzdy) a teď zjistil, že mu pod hlavou teče olej (výměna těsnění pod hlavou odhadem 5 - 7 000,- Kč podle toho, co vše bude v háji). Protože se ale auto naštěstí nehřeje, doporučil jsem mu ať kontroluje olej a auto dojezdí, sypat do auta z r. 1990 další tisíce fakt nemá smysl. V Tvém případě bych se ale ještě nad tím těsněním zamyslel. Kdyby ses vypravil do Prahy k Vašendovi (partner klubu), myslím si, že by Ti tam auto mohli prolézt a férově říct: a) \"Hele, to auto je v řiti - je fouklý těsnění, zřejmě bude i prasklá hlava, zadní náprava to má už taky spočítaný, tady máš zarezlý kuláky .... - prostě to auto je na rozebrání, jinak nesmyslně vyhodíš prachy\" b)\" Vypadá to na fouklý těsnění a možná i prasklou hlavu - jinak ale auto nevypadá zle (nová spojka, zadní náprava něco ještě vydrží ... pokud chceš, aby Ti auto v pohodě sloužilo, tak Tě bude oprava stát do 10 000,- Kč a měl bys mít na minimálně rok pokoj (pokud se nevyhnojí něco neplánovaně)\" Vím, že je cesta do Prahy z Brna docela výlet - ale když budeš auto likvidovat, tak to bude s velkou ztrátou (návštěva servisu, kde tomu rozumí, by Ti mohla třeba nějaké kačky ušetřit). Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 ja myslim ze omrknout by mu to mohli uplne klidne i ve Famku v Brne, mam s nima docela dobrou zkusenost. Budvare zkus se zeptat na kolik by te oprava vysla tady http://www.motorcity.cz/ tenhle servis muzu jen a jen doporucit. Citovat
budvar Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 V tomhle už mám tip na dobrej servis od P607Oldy v Zábřehu na Moravě - do Prahy bych s tím asi už nedojel - když to nechladí jak má, tak tak jezdím po Brně Myslím si, že by se dala vypsat loterie na kterým kilometru se to provalí nejdřív - možná by to bylo lepší než prodej Černej humor no Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Nejsem brňák, proto jsem doporučoval servis, který znám (ostatně několik lidí z Brna jsem u nich i potkal). samozřejmě pokud někdo Budvarovi doporučí spolehlivý servis v moravské metropoli, tak to bude jedině dobře (zatím ale mám pocit, že se Budvar po doporučení servisu v Brně několikrát ptal a podle toho, co píše, tak moc úspěšný nebyl). Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 O servisu v Zábřehu jsem už taky cosi zaslechl a podle toho bych ti asi také návštěvu doporučil (Olda patří na klubu k těm lidičkům, na které mám docela vyhraněně kladný názor). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Ja osobne bych to tesneni urco vymenil. Podle toho co si do toho zainvestoval, bych to uz na pul cesty nevzdaval .. Cap je prkotina, kdybych byl s Brna, tak bych ti ho klidne vymenil. Pokial je zadna naprava OK, tak by som do toho tesnenia isiel. Co sa tyka ceny, ja sem to mnel za 7000 Sk, coz je neco nad 6 ceskych, ale to sem mnel komplet, tesneni goetze, gufero na vacku, tesnenia ventilov, tesnenia sacieho a vyfukoveho potrubia, zabrusenie dosadacich ploch hlavi,tlakovanie hlavy a k tomu komplet cistenie chladenia, aj s nejakymi gebuzinami, a nova cervena nemrzka G12 cervena myslim. Takze si nemyslim, ze by to malo stat viacej ... A pokud proste nemas ted prachy, na takove veci, dej ho do depozitu, parkni ho pred barakem, pockej 2,3,4 mesice, lez penize budou, prihlas si ho, a hotovo... Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Auto bez RZ nemůže legálně stát na ulici - pokud nemá Budvar dům nebo někoho s pozemkem na němž by auto mohlo bez problémů stát, hrozí mu odtah (auto bez RZ = vrak). Zrovna nedávno bylo v TV zmiňováno, že se na tento problém MP zaměří Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Už jsem ti psal kdysi, že cpát do toho prachy za opravy nemá smysl, že je to špatně vybraný kus a že to bude jen díra na prachy, a nikam to nepovede. Holt asi bylo nutný do toho utopit další ranec, abys na to pak přišel sám. Docela drahá zkušenost. Zkoušet to opravovat ještě dál by zase znamenalo jen a pouze další vyhozené prachy. Co se toho týče, co se s tím dá dělat, tak leda nabídnout celé na díly s tím, že si zájemce zajistí likvidaci. Pokud to nechceš celé vyhodit rovnou. Předem upozorňuju, že i přes řadu nových dílů je to prakticky bezcenné, a celkem běžně se tyhle auta dávaj do likvidace zadarmo. Je mi líto, ale tohle je prostě realita. Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Budvar: takže bude P406 bílá Franta II ??? Citovat
majty Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 souhlas s oddiem ... cca pred mesicem sem nechaval sesrotovat moje stare auto ... ktere by jezdilo jeste pekne dlouho... bylo tam tak 5 mesicu stare celni sklo,repasovane cerpadlo, zanovni vejfuk,brzdy atd... ale co s tim kdyz je to starej kram a nikdo to nechce Citovat
budvar Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 Ok406: to záleží na tom, jaký to auto bude - podívám se na něj, sednu, nastartuju - projedu se a hned vím, jak tomu budu říkat... Uvidíme jestli se podaří 406... Hlavně bych nerad to samý jen s o jedničku vyšším číslem... Zatím uvidíme jak dlouho zvládne jezdit na vodu a její dolívání... Až začne mrznout víc bude to chtít na noc asi vypustit uplně... Otázka je jak dlouho se studeným motorem budu ujíždět osudu [upravil dne 21/10/09 budvar] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Obavam se, ze budvar bude v trocha jine situaci, ako vy... Nevychadzeji mu penize ani na opravu auta, ne to este na koupu 406 te v dieslu ... Navic servis take 406 te bude asi o neco kapanek drahsi, jak servis 405 s hladkym dieslem... Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 To nemění vůbec nic na tom, že lepit dohromady špatně vybraný vrak nemá žádný smysl, zvlášť když si to nedělá sám, ale musí to někomu platit. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 už jsem Ti vícekrát psal,že jste se vy dva potkat asi neměli ,dej to auto do pryč,odpočineš si hlavně duševně a na jaro začni řešit něco jiného... P.S. jestli se situace bude opakovat,je něco špatně mezi volantem a sedačkou ,neuraz se,myslím to v dobrém a přeji štastnou ruku při výběru--jestli to bude zas pažout,radím,kup si něco zde z klubu--máš aspon částečný přehled o zdejších autech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.