John_Ice Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 a není lepší mít pojistku a nechat se někde na kruháku drcnout na předek?Vím,že se může stát cokoliv,ale kruhák není tak nebezpečnej...blbá rada? Jinak se mi ztrácela taky voda a to po předělání LPG,takže jsem se leknul,že jsem si zase vydělal a koukal jsem kde a co a nikde nic až jsem si všimnul na gumové hadici,že je tam šroubení...asi je to na ovzdušnování systému,že a tam to bylo celé nabelen vodním kamenem...takže jsem to vyšrouboval,očistil a pořádně přitáhnul a voda už nemizí. [upravil dne 15.6.2011 08:45 John_Ice] Citovat
Mildík Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Teď už je to jedno, auto drandí, a, to je to hlavní, navíc se tak o 50% ztišilo. Citovat
llug Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 No ty brďo 70 tyček !!!! když sem to vyděl tak sem se opupínkoval, ochraňuj nás panenka maria a zlí pryč. Citovat
Mildík Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Každá sranda něco stojí. Na auto za mega, stojí i obyčejná matička 100vku, takže, beru to sportovně, běda, jestli mě ten hajzl bude příští 2 roky stát kromě běžný údržby něco navíc!!! Ten pude :roker Citovat
sidonius1 Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 Měl jsi v háji nej těsnění a nebo opravdu prasklou hlavu? Co já vím jen torzo hlavy stojí kolem 25t. Citovat
Mildík Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Hlava je nová a stála 12 500 bez dph, byla tam 20% sleva. Citovat
Matty Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Ahoj všichni, mám stejný problém s vodou a když to tu tak pročítám, přestávám dýchat. Já ale prozměnu nemohu najít ani náznak, kde to utíká. Když jsem auto koupil 2,2HDI 2004 134000km, musel jsem jednou týdně dolýt 0,5 litru vody. Pak jsem nechal udělat rozvody a byl měsíc klid (najeto cca 4.000km). Když už si myslím, že je klid, tak to zase uteče. Divné je, že třeba měsíc, když mrknu pod kapotu, je hladina stálá, ale jednoho dne je pod minimum. Jako by to uteklo v jeden moment. Opakuje se to dokola s nepravidelností. Někdy po měsíci, jindy po dni. Tak nevím, olej v nádržce neplave, aspoň ne viditelně. Zvuk motoru je při zátahu takový klapaví, ale mechanik povídal, že je to normální HDI. Asi zajedu do Peugeota v ČB jestli dokážou prověřit hlavu ještě než mi zkončí záruka 6 měsíců od bazaru. Citovat
Matty Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Nemáte ještě někdo zkušenost jak se projeví prasklá hlava? Abych raději zavřel oči, než to uvidím. Citovat
Matty Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Tak po přečtení ještě dalších vláken to přece jen dám do Peugeotu prověřit. Dle Vašich zkušeností to může být padesát variant a já na to stejně nepřijdu. Snad to bude ta za 200,-Kč a ne za 75.000,- Citovat
Milan UL Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Nečetl jsem to vlákno celé, jestli to už někdo nepsal, ale velice často poslední dobou řešíme prorezivělé vodní trubky od webasta-má to 90 procent těch 2004ek a někdy i novějších. a jestli se to někdy víc ohřeje, podívat se, zda chodí ventilátory chladiče. Také už jsme jich pár měnili. Stačí pustit klimu a měly by se točit oba... Citovat
Matty Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Díky za radu Milane, teplota motoru drží jako přibitá, spíš má rezervu na 80 stupních. Mrknu na ty trubky pod autem. Citovat
jarmyl Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 čau, když vidím těch problémů co máš, nech si taky auto proklepnout kolik asi má skutečně km Citovat
Matty Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Ahoj, tak únik chladící kapiliny snad vyřešen. V Peugeotu v ČB našli unavenou sponu na hadici přimo u chladiče, tak ji vyměnili a zatím O.K. To třesení auta už věřím, že je od vstřiků. I v servisu říkal, že ve 150 tis. budou už rozštělované a bude třeba je projít. Auto jsem dal proklepnout a stav i všechna počídla nasvědčují stavu km na autě. Ale člověk nikdy neví. Tak ho budu holt tak dlouho repasovat, až z něj bude nové. Citovat
jarmyl Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Ahoj, ještě si dej VIN proklepnout TADY Citovat
citrosaurus Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 chlapci ma seriete že max 90 som sa vratil z chorvatska a v tuneli do kopca zrazu prask 130 červena stopka PS do kopca 6 ludi naložený a ručička teploty chodí jak záťažomer do kopca hore rýchlost nad 130 hore ale ked jazdim naprazdno v pohode do 90 st C čo mi poradite? Citovat
manco Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 teraz pri ceste z HR v stupani po dialnici ku Zadaru mi to tiez vyliezlo nad 90, ale nie viac ako 100. Je pravda, ze som to mydlil, lebo polovicka potrebovala pohotovost... potom neskor sa schladila na standardnych cca 85 a bol klud. Citovat
Haryk Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 já se snad odhlásím a takovéto Jobovi zvěsti už nebudu číst :bojim Citovat
JirkaMTPO Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Tak. Já dnes - auto do servisu. V průběhu čtyř dnů mi vždy po dvou dnech klesla voda na hladinu minima a rozsvítila se kontrolka a hláška. V oleji čisto, pod autem taky - asi malé množství zachytává kryt pod motorem. Po dolití cca.necelého půllitru zas dva dny pokoj. Po druhé jsem již zajel do servisu. Myslel jsem, nebo spíš doufal, že to bude nějakou netěsností, byla orosená hadice ve spoji do bloku motoru u spony. Ze servisu mi přišel bohužel nepotěšující telefon, že tam je ???plastové??? teď nevím přesně co říkal, prasklé a musí se objednat celý kus origo za 3500,-Kč. Takže radost:grr. Citovat
Kuple Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Ahoj, podobný problém právě řeším - ráno po vyjetí, pokaždé skoro na stejném místě mi to hodilo hlášku. Vodu jsem doléval tak co dva dny. V servisu zjistili prorezlé trubky, nyní objednány, tak to snad bude v pohodě a hlavně všechno . Tom Citovat
Tango C8 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 teraz pri ceste z HR v stupani po dialnici ku Zadaru mi to tiez vyliezlo nad 90, ale nie viac ako 100. Je pravda, ze som to mydlil, lebo polovicka potrebovala pohotovost... potom neskor sa schladila na standardnych cca 85 a bol klud. To je normální. U mně stačí když stojím, tak teplota vyskočí těsně nad 100. Při jízdě je zase těsně pod 90. Ale mám benzína:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.