solim24 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 chcem sa opytat ci je problemova vymena brz.dosticiek ak sa do toho pustim sam Citovat
Sasula Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 jeste jsem nemenil. ale dnes budu prehazovat kola na zimni tak ti reknu. ale podle predbezneho odhadu, to v poho zvladnes sam, neni tam zadne komplikovane ulozeni. jake tam budes davat? Citovat
martinikus Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Nejsem si jistý, jestli je to nejlepší vlákno na tento dotaz, ale snad jo. Potkali jsme se na parkplace u Lidlu dvě Phedry vedle sebe, tak jsme se trochu očumovali a já koukal na brzdy na jeho V6 3,0 údajně 300 koní. Prý že auto po italské policii. Teda brzdiče jak kráva, kotouče taky. Sice je měl na 17" kolech, ale prý se vejdou i pod 16" a je pravda, že tam byla kus mezera. Prý jsou na tom autě origo, zástavba do jiného auta je bez problému kus za kus, na STK je jim to taky jedno, sehnat se taky prý dají (dával mi kontakt na někoho, kdo dělá do Alf, údajně jsou to brzdy z Alfy) Vzhledem k tomu, že brzdy jsou na 807/C8/Phedra 2.0HDi celkem poddimenzovaný, docela bych uvažoval o zástavbě silnějších. Dával někdo brzdy z V6 3.0 na C8/807/Ulysse/Phedra se základními brzdami, a jakou máte zkušenost? Citovat
ivannk Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 vymena destiček je jednoducha, len ked to bude hrdzave, tak sa tažko bude rozoberať, šrubovak a do toho Citovat
ivannk Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 niekde tu som videl aj foto navod, skus prehladat forum Citovat
ferinko2 Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Myslím,že za tie štyri mesiace to už stihol aj vymeniť Citovat
manco Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Mna to caka teraz na jar, ked budem prezuvat na letne pneu... Citovat
Jarda5 Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 (upraveno) Zkus na to kouknout... Já brzdy nikdy nedělal, proštudoval jsem na netu všechno co se dalo a pak jsem sám zvládl výměnu destiček, kotoučů i repas všech 4 třmenů. Nyní všechno pracuje perfektně... hlavně zadní třmeny, kde zůstávala viset ručka. Na stočení zadního pístu do třmenu je super klíč k flexe na výměnu kotouče. Není to tak složité... Video Přední brzdy: https://www.youtube.com/watch?v=3O2g35PTmL4 Video Zadní brzdy: https://www.youtube.com/watch?v=-DcqXTLyfGw Upraveno 17. únor 2016 uživatelem Jarda5 Citovat
xpetrix Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Prave sa mi menia predne brzdy v servise,ale ja tam mam 4 piestikove strmene a lava strana robila problem.Som zvedavy ako to dopadne. Citovat
Mira2B7 Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 V6 3,0 údajně 300 koní Vzhledem k tomu, že brzdy jsou na 807/C8/Phedra 2.0HDi celkem poddimenzovaný, docela bych uvažoval o zástavbě silnějších. Dával někdo brzdy z V6 3.0 na C8/807/Ulysse/Phedra se základními brzdami, a jakou máte zkušenost? 3,0 V6 ma 150 kW což je 204 koni a obavám se ze ani po italské policii nebude mít 300 koni. To za prve.Zásadní problém je to ze tato motorizace ma radiální třmeny Brembo takze je úplně jiné uchycení. Musel by se vymenit cely ten bazmek co trmen drží nevím ted jak se jmenuje. Taky přibude neduh radiálního uchycení temeni a to je piskot při lehkém brzdeni. Také je potřeba při vyvažování dbát na umístění vyřazovacích oluvek protože pokud je umístí odborník klasicky tak skrtaji o trmen. Citovat
xpetrix Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Tak s tym vyvazovanim mam skusenosti.Pri prvom prezuti v mojom pneuservise sa teda panko cudoval a maturoval.Vyvazil,nalepil,namontoval koleso a pocuvalo sa,ci je ticho pri toceni Citovat
Leo Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Zkus na to kouknout... Já brzdy nikdy nedělal, proštudoval jsem na netu všechno co se dalo a pak jsem sám zvládl výměnu destiček, kotoučů i repas všech 4 třmenů. Nyní všechno pracuje perfektně... hlavně zadní třmeny, kde zůstávala viset ručka. Na stočení zadního pístu do třmenu je super klíč k flexe na výměnu kotouče. Dobrá připomínka s tím zatočením pístu do zadního třmenu . Já to nejdříve zatlačoval jak jsem zvyklý a když to nešlo, tak jsem zavolal kamarádovi, jestli tam není nějaký speciální mechanizmus kvůli ruční brzdě a on byl. Akorát ten klíč na flexu mne nenapadl a tak jsem si udělal vlastní přípravek. Citovat
Cyrďák Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Já když dělal zadní brzdy tak jsem udělal jednu chybu, stahovákem jsem zatáhl píst ve třmenu dovnitř a on se mě zkroutil musel jsem koupit novej třmen.Tak pozor!Druhý už jsem zašrouboval dovnitř pomocí klíče a stahováku a v pohodě. Citovat
xpetrix Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Predne brzdy vymenene,este ich musim zabehat.V servise cumeli,kotuce ako na Liazke Citovat
Doctor Who Odesláno 21. únor 2016 Odesláno 21. únor 2016 Cenné informace toto, taky se na to letos chystám, jen nevím jakou značku kotoučů koupit. Na druhé auto jsem kupoval ATE a spokojenost, tak nevím jestli zachovat přízeň značce či snad doporučíte něco lepšího? Citovat
Sawoy Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 Myslím že v kategorii mimo Starline a spol. je to celkem jedno, dej s čím jsi spokojený. Na makrele mám léta kotouče Brembo a desky Textar ... přece jen je to celkem živý a taky jsem s tím tak jezdil (než si to sedlo tak to chvíli pískalo), co mám autobus, děti a roky na hrbu tak jsem zklidnil, mám kotouče i desky Brembo (komplet na předek cca 3 litry) a dobrý, mají nějakých 25.000 km a začíná být znatelná hrana. Můžeš dát i Ferodo, Sachse a asi neprohloupíš ... ale nevím jak jsou teď cenově. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.