automale Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 pozeral som pocasie na buduci tyzden a rozmyslam ci to uz neprezujem na zimne. nevidel niekto prognozy? aby dalsi tyzden nebolo 15-20stupnov. Citovat
Haryk Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 už to taky nechám přezout u nás asi líp už nebude zima a zas zima ať žíjí zimáky:potlesk Citovat
Šalda Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 já přezouvám vždycky až kolem začátku listopadu, teď bude týden zima a potom zase 15 stupňů, takže na přezouvání je ještě čas Citovat
Edison Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Na služebním jdu do zimáků co to půjde. Jezdím po Evropě, hlavně Švajc a tam už na zimáky přezouvaj... Jednou měto vypeklo, přijel jsem tam na letních a přes noc napadlo dvacet cenťáků... A žádná přečka, plnohodnotnej sních, kterej se do mýho odjezdu pěkně ujezdil. Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 V příštím týdnu také přezouvám - nemám nervy čekat ještě dva, tři týdny a pak zkoušet, který pneuservis na mě bude mít čas. Raději v klidu a pohodě, za těch pár dnů, kdy bude třeba nad 15 C se guma sjede neznatelně. [upravil dne 11/10/2009 Medvěd] Citovat
budvar Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Já páč ty letní už byly fakt nepoužitelný a na mokru to už klouzalo i do kopce, nazul sem zánovní Polaris 2ky dneska Citovat
peugeot09 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Zimáky zatím ne. Přezouvat budu teprve až napadne první sníh. Udělal jsem to tak i minulý rok a bez problému. Barum Polaris je u mě taky jasná volba. Citovat
Šalda Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 používám Barum jak na zimu tak i na léto a naprostá spokojenost, v pneuservisu čekat nemusím, přezouvám si doma sám :-))) ovšem jen kolo za kolo:D Citovat
Tommy306 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 no taky už jsem koukal na předpověď a pravděpodobně v týdnu nechám přezout..přeci jen jezdím do práce brzo ráno a po dálnici a nechci riskovat, že v týdnu něco přes noc napadne nebo namrzne a já budu mít na kolech letňáky..a vím taky jaký je to shánět na rychlo pneuservis, kterej by mi přezul gumy na ráfku a to během hodiny, kdy se vrátím z práce než zavřou, zatímco se objednává třeba na týden dopředu:bojim Citovat
dobrmik Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 taky to dělám s prvním sněhem nebo když teploty jsou okolo 5stupnu .....taky na nic čekat nemusím..těch 16 šroubu... Citovat
MatrixChose Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Já po nehodě na zimákách jezdím, ale přední jsou už KO, doma mám dvě nový a přehazovat je budu až napadne. Do práce to mám cca 1,5 km městem, to se dá přejet vždycky a na servis nečekám, zavolám a během dne tam dojedu... Ad Barum mi už nesí na auto, loni jsem měl Pirelli W190 SnowSport a jinou gumu už nechci Citovat
Maverick Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Zatim přezouvat nebudu. V práglu stejně sníh nenapadne dřív jak v prosinci. Zimáky si sice nechám obout na záložní disky, ale na auto zatím nepůjdou. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Ja neviem co mam robit U nas je totizto ten fajnovy zakon, ze ked je na vozovke suvisla vrstva snehu, musis mat vsetky 4 kolesa so zimnymi pneumatikami :bacha:bacha Coz v praxi znamena, ze treba v stredu napadne sneh, dokonca u nas aj nejake zaveje hlasia a mozna od stvrtka bude zase teplo. Jenze kdyz mne stredu nacapaj zeleny, tak si to pekne odseru ... A to uz vidim, jak budou zmrdi cekat a kontrolovat na nejake zasnezene ulici... Citovat
OK406 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Zatím letní pneu jsou připravené. Jinak zimní se přehodí kdykoliv bude potřeba. Ale tak rychle jako Budvar určitě ne:D:D:D. Pěkné video, to ses určitě i trošku zahřál:myslim Citovat
Dakie Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 tenhle týden nechám převážit zimáky, aby byly připravený a o víkendu je přehodím.. pěkně už podle mě nebude.. Citovat
georgegg Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 já na to taky zatim ještě kašlu, když přes noc napadne tak zvednu auto a kola sou přehozený do deseti minut a stejně myslim že to ještě nebude tak hžavý, loni to bylo podně, ale je pravda že ne tak brzy Citovat
urdemala Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 dneska tam prdnu zimáky a bude pokoj Citovat
dobrmik Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 budvar:hmm dost dobré....jestě sis stihl pokecat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.