Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na služebním jdu do zimáků co to půjde. Jezdím po Evropě, hlavně Švajc a tam už na zimáky přezouvaj... Jednou měto vypeklo, přijel jsem tam na letních a přes noc napadlo dvacet cenťáků... A žádná přečka, plnohodnotnej sních, kterej se do mýho odjezdu pěkně ujezdil.

Odesláno

V příštím týdnu také přezouvám - nemám nervy čekat ještě dva, tři týdny a pak zkoušet, který pneuservis na mě bude mít čas. Raději v klidu a pohodě, za těch pár dnů, kdy bude třeba nad 15 C se guma sjede neznatelně.

[upravil dne 11/10/2009 Medvěd]

Odesláno

no taky už jsem koukal na předpověď a pravděpodobně v týdnu nechám přezout..přeci jen jezdím do práce brzo ráno a po dálnici a nechci riskovat, že v týdnu něco přes noc napadne nebo namrzne a já budu mít na kolech letňáky..a vím taky jaký je to shánět na rychlo pneuservis, kterej by mi přezul gumy na ráfku a to během hodiny, kdy se vrátím z práce než zavřou, zatímco se objednává třeba na týden dopředu:bojim

Odesláno

Já po nehodě na zimákách jezdím, ale přední jsou už KO, doma mám dvě nový a přehazovat je budu až napadne. Do práce to mám cca 1,5 km městem, to se dá přejet vždycky a na servis nečekám, zavolám a během dne tam dojedu...

Ad Barum mi už nesí na auto, loni jsem měl Pirelli W190 SnowSport a jinou gumu už nechci :)

Odesláno

Ja neviem co mam robit :D

U nas je totizto ten fajnovy zakon, ze ked je na vozovke suvisla vrstva snehu, musis mat vsetky 4 kolesa so zimnymi pneumatikami :bacha:bacha:bacha

Coz v praxi znamena, ze treba v stredu napadne sneh, dokonca u nas aj nejake zaveje hlasia a mozna od stvrtka bude zase teplo.

Jenze kdyz mne stredu nacapaj zeleny, tak si to pekne odseru ...

A to uz vidim, jak budou zmrdi cekat a kontrolovat na nejake zasnezene ulici...

Odesláno

Zatím letní pneu jsou připravené. Jinak zimní se přehodí kdykoliv bude potřeba. Ale tak rychle jako Budvar určitě ne:D:D:D. Pěkné video, to ses určitě i trošku zahřál:myslim

Odesláno

já na to taky zatim ještě kašlu, když přes noc napadne tak zvednu auto a kola sou přehozený do deseti minut a stejně myslim že to ještě nebude tak hžavý, loni to bylo podně, ale je pravda že ne tak brzy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...