Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pozeral som v serisboxe.Sú tam dva druhy tak som ich tam dal pre porovnanie ceny(neviem v čom je rozdiel).Je to 307 restyl bez systému ESP.

[upravil dne 2/5/10 Gabriel 307]

Odesláno

Jedno je s obmedzovačom a druhé je bez neho. Na obmedzovač treba mať ešte iný plynový pedál ktorý má tlačitdlo pri \"dupnutí na podlahu\" aby sa vypol obmedzovač v prípade predbiehania.. Tak to ale čumím. Nevedel som že je to také lacné.. Podľa serviceboxu je páčka rovnaká pre can-can aj can-van :myslim

Odesláno
Původně zaslal: m3t4L_m4n

Jedno je s obmedzovačom a druhé je bez neho. Na obmedzovač treba mať ešte iný plynový pedál ktorý má tlačitdlo pri \"dupnutí na podlahu\" aby sa vypol obmedzovač v prípade predbiehania.. Tak to ale čumím. Nevedel som že je to také lacné.. Podľa serviceboxu je páčka rovnaká pre can-can aj can-van :myslim

Ono je to prakticky jedno. rozdiel medzi páčkami s obmedzovačom a bez neho je len ten,že stredový gombík čo sa otáča ma 3 polohy: keď sa stočí úplne navrch,tak je zapnutý obmedzovač,v strede je všetko vypnuté (OFF) a keš sa stočí úplne dolu tak je aktívny tempomat (cruize).

Páčka bez obmedzovača (iba pre tempomat) má na stredovom gombíku iba dne polohy: ON (tempomat zapnutý) a OFF (tempomat vypnutý).

Je úplne jedno či si tam dáte páčku s obmedzovačom alebo bez neho.Bude vam fungovať len to,čo máte nainštalované v aute.(ak máte plynový pedál s obmedzovačom tak vám to bude fungovať). Ono totiž keď budete zapínať tempomat v riadiacej jednotke,tak tam sú asi 4 moznosti. treba vyskúšať ktorá funguje...

Odesláno

Takže bol som u kámoša.

Predávam páčky na tempomat aj obmedzovačom po 65€/ks.V cene je už aj doprava. (kuriér DPD).

Páčky sú nové originál s výroby v trnave ;)

Platí sa vopred na môj účet.Po pripísaní platby na účet vám okamžite páčku pošlem.

Kto má záujem,alebo by chcel ďalšie info tak nech mi napíše cez ICQ,Email...

[upravil dne 3/5/10 drobec.sk]

[upravil dne 3/5/10 drobec.sk]

Odesláno

Tak za pomoci tunajsieho clena Schreeka (este raz vdaka za pomoc) mam packu objednanu z ebay a mala by zhruba do tyzdna dojst.. Dufam ze mi ju v peugeote budu ochotny aktivovat.. Ak nie prdim na nich a objednam aj PP2000 ved sa zide alebo by sa nasiel nejaky clen fora z okolia BA resp. DS s dia? :P

Odesláno

Tak se mi objevil první problém s tempomatem, který jsem si nechal dodělat před půl rokem, jak píšu na začátku tohoto vlákna.

Jedu takhle včera z Prahy po dálnici domů, tempomat nastaven na 150 a před Plzní najednou sám vypnul a už nešel zapnout, žádná hláška nevyskočila a auto jelo normálně dál. Jelikož jsem musel sjet do Plzně a jet přes ní, zkusil jsem na jedné křižovatce chcípnou a znovu nastartovat, ale nepomohlo to. Celou cestu až do Mar. Lázní prostě nešel zapnout. Druhý den jsem nastartoval a jel to projet a tempomat funguje.

Čím to může být, nevíte někdo?

Odesláno

Stalo se mi tosamé co martinovi 307.Stává se mi že tempomat přestane jít, ale do druhého dne se sám opraví. Teď mám zase období že funguje. Když přestane fungovat tak se na display objeví tři čárky které blikají. V návodu je k tomu napsáno obraťte se na servis.

Odesláno
Původně zaslal: vlado-.m

Drobec.sk:

mohol by si popisat kde sa v PP2000 nachadza vstup na povolenie tempomatu?

Zajtra pozriem a popíšem.

nepametám si to presne.

ale možno to tu niekto bude vedieť aj s pameti a napíše...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Caute. Tak mi dorazila diagnostika a samozrejme som hned skusil aktivovat tempomat.

Takze som napichol packu - OK

Aktivoval ju v BSI a auto mi ukazuje na malom displey cc takze OK

Isiel som do nastavenia ECU a tam som padol na hubu lebo mi to v kuse vypisuje nieco ze sa to nepodarilo nastavit :fnuk

Pomoze prehratie ECU na novsi soft?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Na obmedzovač treba mať ešte iný plynový pedál ktorý má tlačitdlo pri \"dupnutí na podlahu\" aby sa vypol obmedzovač v prípade predbiehania..

Musím se pochlubit:super. Tak už mám taky tempomat. Páčka 500,- povolení v BSI 300,- . Naštěstí spínače na pedálech tam již byly. Nějaký problém s povolením tam byl, ale nakonec je to ok.

Je to paráda,všem doporučuji.

Jak vlastně má fungovat ten omezovač? Mně nejde:roll.

Odesláno

chlapi mám dotaz.

Mne ide tempomat,ale sa nezobrazuje na display rýchlosť.keď som to aktivoval cez PP2000 tak mi to vyhodilo,že v mojom roku výroby (2003) sa vyrábali BSI čo podporovali zobrazenie na display a čo nepodporovali zobrazenie na display. Mám teda otázku ako by som sfunkčnil zobrazenie nastavenej rýchlosti tempomatu na display.Treba vymeniť BSI?? alebo stačí prehrať novší soft....

dik za odpovede

Nikto mi nevie poradiť?? jedná sa mi o to,že chcem sprovozniť aj obmedzovač rýchlosti. pedál na plyn s obmedzovačom mám ale nefunguje mi to,lebo mi nejde zapnúť obmedzovač. stále píše OFF.

[upravil dne 31/7/10 drobec.sk]

Odesláno

To mipr: Obmedzovac funguje tak, ze prepnes to koliecko do polohy \"Limit\", nastavis urcenu rychlost (vidis ju na displeji). Nasledne limiter ostane stale zapnuty aj pri brzdeni, stlacani spojky, atd. a nepusti ta cez nastavenu rychlost. Je to teda super do mesta, ked si vobec nemusis kontrolovat rychlost a vies, ze ta viac nepusti. Tzn. aj ked budes pridavat viac, tak to proste nepojde viac. Avsak kvoli bezpecnosti je tam taka \"vychytavka\", ze ked stlacis pedal plynu uplne na podlahu a prekonas taky mierny odpor, tak ta pusti aj nad zvolenu rychlost.

Odesláno
Původně zaslal: mipr

Na obmedzovač treba mať ešte iný plynový pedál ktorý má tlačitdlo pri \"dupnutí na podlahu\" aby sa vypol obmedzovač v prípade predbiehania..

Musím se pochlubit:super. Tak už mám taky tempomat. Páčka 500,- povolení v BSI 300,- . Naštěstí spínače na pedálech tam již byly. Nějaký problém s povolením tam byl, ale nakonec je to ok.

Je to paráda,všem doporučuji.

Jak vlastně má fungovat ten omezovač? Mně nejde:roll.

Na obmedzovač musíš mať taký špeciálny plynový pedál respektive iný potenciometer. ak si obmedzovač rýchlosti nemal od výroby pochybujem,že tam budeš mať plynový pedál (potenciometer) s obmedzovačom...(oni tie pedále sú vzhľadovo rovnaké,len jeden je klasika a druhý je aj s obmedzovačom).

[upravil dne 28/7/10 drobec.sk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...