Neon Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Netřeba k tomu více dodávat ... kdo se alespoň trošku zajímá, jak se bude naše země vyvíjet, tak asi ví, že o tomto víkendu, kdyby nebyl \"PAN\" Paroubek takové individuum, jaké je, by se konaly volby ... Tak jsem moc zvědavej, jak to dopadne alespoň na nečisto (ikdyž je jasný, že simulace normálních voleb to rozhodně není) TADY ODKAZ NA AKTUÁLNĚ.CZ [upravil dne 9/10/2009 Neon] Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 já Ti napíšu svůj názor Běžte s tou politikou na pežotforu už do prdele!!! Chci se tady uvolnit,kurva Citovat
aka Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: ozzy56 já Ti napíšu svůj názor Běžte s tou politikou na pežotforu už do prdele!!! Chci se tady uvolnit,kurva co treba trochu slusnosti? kdyz te to nezajima, tak to necti...neni jedinej duvod tady nekoho posilat do.... jen proto ze vytah neco, co tebe nezajima smir se holt s tim, ze politiku chce dost lidi resit, bylo tomu tak vzdy a proste to tak je. Citovat
Voighta Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 ajaj,tohle téma nedopadne zas dobře Jinak takovýhle způsob voleb by my vyhovoval i ve skutečnosti. Citovat
aka Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 proc by sem politika nepatrila? v pokecu snad muze byt cokoli, ne? Citovat
Vvitty Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 honza406: kam to pak vede? pokud se to zvrhne ve flame, tak to zamkneme, pokud se to bude odehravat v ramci slusne diskuze jako vetsinou, neni duvod takova temata cenzurovat. Nebo tu snad chcete cenzuru? 2Ozzy: trosku slusnosti by to chtelo ;-) Me taky nezajima, jak dopadne fotbal nebo hokej, tak do prislusnych vlaken nelezu a neprudim... Citovat
peugeot09 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Jestli sem zavítá i osud, o flame zcela jistě nebude nouze. Jenom bych dodal, že tyto elektronické volby na jednom nepříliš známém serveru nemají příliš velkou váhu. Vlastně nulovou. Spousta lidí o nich samozřejmě neví a další to nezajímá. S názorem ozzyho souhlasím, jenom to chce klid. [upravil dne 9/10/09 peugeot09] Citovat
aka Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 ano, politika a fotbal je velkej rozdil, politika se tyka nas vsech, fotbal ne;) Citovat
Vvitty Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: honza406 jj tak raděj mlčím, ale politika a fotbal je velkej rozdíl to je fakt, misto pouzitych bankovek na panech kaprici v igelitce Citovat
NicolasB Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: OK406 Už se perou ????:bacha Ještě ne, ale \"Kdo si počká ten se dočká\" aneb vydrž prďka vydrž. Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Ten začátek mě trochu zarazil, myslela jsem, že až tak sprostě nemluvíme...nebo pořídíme \"vypípáka\":D:D:D A bude to:aut Citovat
Fusion Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Spousta lidí o nich samozřejmě neví a další to nezajímá. Stejně to je i u reálných voleb Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.