Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest bluesman
Odesláno

Osobne najčastejšie tankujem na OMW, klasický Natural 95. Mám s ním dobré skúsenosti, čo nemôžem povedať o pumpách Slovnaft, Lukoil a Tesco - mám už niekoľkokrát overené, že rovnaké množstvo litrov vydrží pri rovnakom štýle jazdy menej o cca 20%. ;) Takže už niekoľko rokov tankujem iba OMW a občas Shell, čo sa týka benzínu.
S naftou teraz len začínam, a zatiaľ som rozhodnutý pokračovať v tomto trende a kombinovať bežnú a aditívovanú naftu (jedno tankovanie bežnej - druhé tankovanie aditívovanej, a tak dookola) z čerpačiek OMW a Shell.

Odesláno

Zdar, taky beru Ono, pokud mám možnost, ale četl jsem zkušenost, že nějaký řidič byl zvyklý jezdit z A do B na jednu nádrž. Tankoval něco lepšího, ale pak si řekl, že zkusí Ono. No a nedojel, musel natankovat dřív, než dojel do B... Je možné, to mají víc ředěné nebo "zvětralé"..? Prý vykupují benzín ze státních rezerv, které pár let leží v nádržích a pozbydou trochu kvalitu...

Máte někdo podobnou zkušenost?

Odesláno

Co vím, to povím, máme tady dvě ČS vedle sebe a jedna z těch dvou je ONO, ta druhá těžce nese její ceny a každý týden na ně posílá kontrolu. Nic se nenašlo.

Odesláno

Se starými komůrkáči jsem bral u ONO, s HDI už neberu - ale je to dáno i tím, že jezdím jinudy. Teď beru nejčastěji Globus, páč je při cestě.

Návštěvník
Odesláno

Tankuju na Makru maji bezkonkurenční ceny široko daleko. Ještě minulý týden byl rozdíl cca 5 korun.

Odesláno

Pardubice dnes:

Albert N95 za 26.90 Kč, standardní kvalita (auto jezdí, necuká, nedusí se, spotřeba +/- v normě)

OMV (ano, jednoduché "V" nikoli "W") N95 za 30.80 Kč, rovněž standardní kvalita (nepoznáte rozdíl, určitě ne v podobně starý plečce jako mám já)

Rozdíl 3.90 Kč na litru. Konečný rozdíl v mém případě = cca 100,- Kč za měsíc (takže v podstatě bezpředmětný, ale proč někomu dávat "kilo navíc" za nic, že?)

Nicméně, co si myslíte o vývoji ceny benzínu? Kam až klesne? Dojde před letní sezónou opět k nárůstu cen? Bude "jaro za 25,-" a tradiční letní zdražení "kolem 30,-"? Nebo se ceny udrží na nějaké příznivé hladině?

Odesláno

Teď OMV v centru Prahy (želivského) za 29.2 (těžká konkurence v okolí), jinak Benzina nebo Eurooil. OMV ale má fakt asi lepší nebo jinou naftu, a to i oproti Benzině, prostě když natankuju tam (z 90% tankuju tak, že mám cca 10-15l v nádrži a tankuji plnou 45-52l), po natankování u nich se prostě do 10 minut motor zklidní, vstřiky zesametoví... Já už si nemyslím, že to je jen pocit, zaznamenám to vždycky.

Odesláno (upraveno)

Všechny hlášky o Tank ONO jsou podle mě akorát "jedna pani povidala". Dovedu si velmi dobře představit jak ostatní pumpaře serou jejich ceny  :D. Tady někde bych hledal i zdroj těch: "Slyšel jsem, že..."

Já u nich tankuju benzín víc než osm let do  několika aut a nikdy sem neměl problém.

Pumpa, u který se "dveře netrhnou" a vytočí spousty litrů bude mít přece pořád benzín lepší a čerstvější, je to jako s pívem, né? Majitel asi velmi dobře pochopil ekonomické kouzlo obratu s nižší marží! 

Benzín jsem u nich tankoval i do motorky a na ní sem vždycky dobře poznal, jestli palivo palivuje nebo stojí za hovno. vyzkoušel jsem všechno možný od Vervy a Želví pawr přes noname JZD čerpačku. Rozdíly mezi benzíny znát byly. S ONO vždy všechno v cajku, takže tak.

Žádná reklama to není, snažim se jen popsat svoje zkušenosti a je mi u prdele, kde kdo tankuje  :cool:

Upraveno uživatelem morepower

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...