Haryk Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 seznam pokutovaných stani na Tn.cz http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/ekonomika/pumpy-vyfasovaly-i-milionove-pokuty-netankovali-jste-tam.html je tam už i leden Citovat
Nick406 Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 (upraveno) OMW ale poslední dobou spíše u Globusu dobrá cena a mám to po cestě... Upraveno 21. leden 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Guest bluesman Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Osobne najčastejšie tankujem na OMW, klasický Natural 95. Mám s ním dobré skúsenosti, čo nemôžem povedať o pumpách Slovnaft, Lukoil a Tesco - mám už niekoľkokrát overené, že rovnaké množstvo litrov vydrží pri rovnakom štýle jazdy menej o cca 20%. Takže už niekoľko rokov tankujem iba OMW a občas Shell, čo sa týka benzínu.S naftou teraz len začínam, a zatiaľ som rozhodnutý pokračovať v tomto trende a kombinovať bežnú a aditívovanú naftu (jedno tankovanie bežnej - druhé tankovanie aditívovanej, a tak dookola) z čerpačiek OMW a Shell. Citovat
morepower Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Já beru u nás na Tank ONO, zdaleka nejlevnější benzín. Citovat
HonzaRez Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Zdar, taky beru Ono, pokud mám možnost, ale četl jsem zkušenost, že nějaký řidič byl zvyklý jezdit z A do B na jednu nádrž. Tankoval něco lepšího, ale pak si řekl, že zkusí Ono. No a nedojel, musel natankovat dřív, než dojel do B... Je možné, to mají víc ředěné nebo "zvětralé"..? Prý vykupují benzín ze státních rezerv, které pár let leží v nádržích a pozbydou trochu kvalitu... Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat
Zazimir Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Co vím, to povím, máme tady dvě ČS vedle sebe a jedna z těch dvou je ONO, ta druhá těžce nese její ceny a každý týden na ně posílá kontrolu. Nic se nenašlo. Citovat
oddie Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Se starými komůrkáči jsem bral u ONO, s HDI už neberu - ale je to dáno i tím, že jezdím jinudy. Teď beru nejčastěji Globus, páč je při cestě. Citovat
velkybanan Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Co jsem slysel od inspektora tak ONO prodava starou 98 (nesplnuje kriteria) jako 95.jak se to pak projevi to nevim. Citovat
Návštěvník Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Tankuju na Makru maji bezkonkurenční ceny široko daleko. Ještě minulý týden byl rozdíl cca 5 korun. Citovat
Namor74 Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Pardubice dnes: Albert N95 za 26.90 Kč, standardní kvalita (auto jezdí, necuká, nedusí se, spotřeba +/- v normě) OMV (ano, jednoduché "V" nikoli "W") N95 za 30.80 Kč, rovněž standardní kvalita (nepoznáte rozdíl, určitě ne v podobně starý plečce jako mám já) Rozdíl 3.90 Kč na litru. Konečný rozdíl v mém případě = cca 100,- Kč za měsíc (takže v podstatě bezpředmětný, ale proč někomu dávat "kilo navíc" za nic, že?) Nicméně, co si myslíte o vývoji ceny benzínu? Kam až klesne? Dojde před letní sezónou opět k nárůstu cen? Bude "jaro za 25,-" a tradiční letní zdražení "kolem 30,-"? Nebo se ceny udrží na nějaké příznivé hladině? Citovat
Nick406 Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Já zase když vezmu natural 95 u Agipu tak mě přijde že to mizí mnohem rychleji a navíc to nějak blbě jede...to stejný zaznamenal i kamoš taky s benzinem. Citovat
Pacho69 Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Teď OMV v centru Prahy (želivského) za 29.2 (těžká konkurence v okolí), jinak Benzina nebo Eurooil. OMV ale má fakt asi lepší nebo jinou naftu, a to i oproti Benzině, prostě když natankuju tam (z 90% tankuju tak, že mám cca 10-15l v nádrži a tankuji plnou 45-52l), po natankování u nich se prostě do 10 minut motor zklidní, vstřiky zesametoví... Já už si nemyslím, že to je jen pocit, zaznamenám to vždycky. Citovat
morepower Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 (upraveno) Všechny hlášky o Tank ONO jsou podle mě akorát "jedna pani povidala". Dovedu si velmi dobře představit jak ostatní pumpaře serou jejich ceny . Tady někde bych hledal i zdroj těch: "Slyšel jsem, že..." Já u nich tankuju benzín víc než osm let do několika aut a nikdy sem neměl problém. Pumpa, u který se "dveře netrhnou" a vytočí spousty litrů bude mít přece pořád benzín lepší a čerstvější, je to jako s pívem, né? Majitel asi velmi dobře pochopil ekonomické kouzlo obratu s nižší marží! Benzín jsem u nich tankoval i do motorky a na ní sem vždycky dobře poznal, jestli palivo palivuje nebo stojí za hovno. vyzkoušel jsem všechno možný od Vervy a Želví pawr přes noname JZD čerpačku. Rozdíly mezi benzíny znát byly. S ONO vždy všechno v cajku, takže tak. Žádná reklama to není, snažim se jen popsat svoje zkušenosti a je mi u prdele, kde kdo tankuje Upraveno 23. leden 2015 uživatelem morepower Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.