JOFI Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Čau lidi, mám naprosto stejný problém... Měl sem už venku žhaviče, byly O.K. Šel jsem po naftě a tvářilo se vše v poho... Baterka dobrá, dobíjení dobré... Ale startér mě opravdu nenapadl... Zkusím to teď o víkendu a dám vědět jak jsem dopadl..... Citovat
PPK Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Zdravím, možná jste to už někdo v rámci zjišťování procházel, ale zkusili jste palivový filtr odvodnit? Při nízkých teplotách, víc než kdy jindy, kondenzuje voda v palivu a při nastartování si jí může čerpadlo přisát a pak to běží nepravidelně. On ten filtr by měl tomuto zamezit, ale když je tam té vody víc, může se to stát. Mám osobní zkušenost z Opela Astry 1.7DT Citovat
FoXiKpk Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 filter mam novy... v tom to urcite nebude.... Citovat
Brizan Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Podobný problém jsem řešil i já, taky to hůř startovalo při nižších teplotách než 5 st. Sice jsem nepozoroval žádný kouř ani nic podobného, už jsem myslel že to je žhavení. Zkusil jsem přidat zimní VIF a bylo po problému startuje krásně. Citovat
Drahos133 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Ahojte mam podobny problem. Akonahle je teplota pod 5C° tak mam problem nastartovta. Starter toci naprazdno, podari sa mi to nahodit hadan na 5 krat. Stava sa to hlavne ked auto par dni nejazdi. Napadli ma zhavice, ale po precitani tejto diskuzie rozmyslam ci to nemoze byt padanim nafty alebo niecim inym. Ako sa da vyriesit problem z padanim nafty? Inak musim este spomenut ze mi auto hlasi nizky stav aditiva, moze mat aj toto vplyv na startovanie? Citovat
JOFI Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Dneska jsem měl venku ten startér, musím uznat že byl solidně špinavej, něco takovýho jsem uvnitř startéru ještě neviděl- a to už sem toho viděl hodně... každopádně musím kluky od Peugeotu pochválit, za umístění startéru... Vzduchový filtr ven, dvě hadice od sání a máte ho tam jako na talíři... Se vším všudy (vytáhnout, rozdělat, vyčistit, namazat, složit a šupnout zpátky...) mi to zabralo slabý dvě hodinky... Hned jsem to zkusil a dobré, ale není zas tak moc zima, takže uvidíme během týdne..... Jestli je po problému, nebo ne... Citovat
roman_d Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Tak dnes jsem byl překvapenej, mů \"novej\" peugeot 407 2.0 Hdi (2008 37000 km) nastartoval při -4 na druhej pokus. A ten druhej pokus byl na 3 válce... co je tohle z klauni.... doufám že to neni problém mechanickej či elektronickej, ale že je to šlendriánství našich pumpařů.... tankoval jsem v sobotu 3/4 nádrže ÖMV (dlouho teplo...sralo se na aditiva a najednou to přišlo...) dám mu ještě zítřek a pak zkusim zimní VIF...co vy na to? jinej postup? Citovat
Přema Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Ten VIF tam máš dávát pořád a ne až se něco stane.....na to už je potom pozdě..... já se vám všem divím že to tam nedáváte.....těch cca 0,30 Kč na litr je asi moc.......že????? Citovat
roman_d Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Ten VIF tam máš dávát pořád a ne až se něco stane.....na to už je potom pozdě..... já se vám všem divím že to tam nedáváte.....těch cca 0,30 Kč na litr je asi moc.......že????? nebuď hned podrážděnej... auto mám cca měsíc a neměl jsem u mojí předchozí 406 jedinej problém..a 1,6Hdi mi taky chytá v pohodě, tak proto jsem byl překvapenej... Citovat
patko79 Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Ten VIF tam máš dávát pořád a ne až se něco stane.....na to už je potom pozdě..... já se vám všem divím že to tam nedáváte.....těch cca 0,30 Kč na litr je asi moc.......že????? Přemo sry, ale v tomto s Tebou nesúhlasím:bojim Ja aditívum nedávam, kupujem však vždy lepšiu naftu, pretože výrobca garantuje jej vlastnosti. Dávam za ňu preto o dve tri CZK viac ako za obyčajnú. Ak je to zo strany pumpára podvod, keď tam naláduje obyčajnú, akú máš prosím Ťa záruku, že predajca VIF Ťa tiež len neodrbal a nedal tam nejaké placebo? Chcelo by to častejšie kontrolovať parametre predávaných pohonných hmôt:bacha Citovat
Přema Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Kdybys tu četl jak se VIF jeví v testu všech možných aditiv asi bys mluvil jinak....... http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf [upravil dne 14-12-09 Přema] Citovat
patko79 Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Kdybys tu četl jak se VIF jeví v testu všech možných aditiv asi bys mluvil jinak....... http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf [upravil dne 14-12-09 Přema] JJ veď o tom hovorím a som to čítal, podstatná je jedna vec, aj o vylepšenej nafte na Shell-ke som kadečo čítal, len či tomu aj človek môže veriť, to je už vec druhá Citovat
Mark Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Tak už aj ja mám ten istý problém.Prvý studený štart naskočí na 3 valce,strašne trha motorom a asi po dvoch-troch sekundách ide všetko ako má.Vyriešil už niekto tento problém?Je problém určite v štartéry?Mám 407 2,0 HDI naj.86000km Citovat
Mike407 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Bohužel i já se musím připojit. Mám 407 necelé dva měsíce a studené starty jsou někdy docela utrpení. Žhavicí svíčky jsem nechal vyměnit, jedna byla špatná a chytalo to na 3 válce. Teď už to sice chytá na všechny 4, ale musím docela dlouho točit a někdy se to podaří až na druhý pokus. Motor sebou pár vteřin po startu docela slušně škube, než se po chvíli zklidní. Nejhorší je to, když auto několik dní stojí. Když jezdím každý den, je to o poznání lepší, ale žádný zázrak to stejně není... Do nafty samozřejmě přidávám zimní VIF. A ještě jedna věc. Někdy se mi podaří nastartovat lépe ráno při -14° než potom odpoledne při -2°. Ale úplně stejně se mi chová i 406, takže je otázka, jestli je opravdu něco špatně nebo je to vlastnost těchto motorů... Citovat
Miru3 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Vše je pouze jen o kvalitě nafty!!!!!!!!Celou zimu tankuji do auta naftu u Shellu bez dalších aditiv atd.Start super,chod za studena vpoho.Ve středu jedu a začalo se hladové oko hlásit svou nenažranost. tak jsem natankoval,ale ne u Shellu a to bila velká chybka ,ušetřil jsem sice 2,30 na litru ale ráno jsem nenastartoval zamrzla nafta bylo tedy -16.Nikdy se to nestalo.Ppučení je takové že pumpaři jsou prasata:bacha a vezmou vše a je jim jedno co tam je za naftu nebo jiné dobroty:o.Již nikdy:bojim výce a pouze kvalitní nafta. ps:Palivová soustava byla kompletně na podzim vyčištená i s filtrama. Benzinka je ROBIN OIL tak pozor!!!!!!!!Praha Strakonická . Citovat
Judes Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Ráno pri -14°C ti to lepšie štartuje kvôli tomu že vtedy ti už žhavia aj žhaviče, HDI mtor pri -2°C ešte nežhaví. Všimni si kontrolku žhavenia, keď je teplejšie tak len tak preblikne s ostatnými kontrolkami (kontrola funkčnosti). Pri silných mazoch pod cca-5°C zostáva kontrolka rozsvietená počas žhavenia určitý čas podľa potreby aj po vyhasnutí ostatných kontroli Neviem či sa toto vzťahuje pri horšom štarte aj na HDI motory (uvádza sa o TDI) http://www.shtuning.sk/startovacia-davka Citovat
Mike407 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Člověče, tak tomu se mi nechce věřit, že při -2°C ještě nežhaví. Mně běžně svítí kontrolka i při teplotách kolem nuly. Podle mě, když se kontrolka žhavení rozsvítí znamená to, že svíčky žhaví. Akorát při vyšších teplotách to netrvá tak dlouho a proto rychle zhasne. Možná se mýlím, ale u 406 to tak je. V knížce \"Jak na to\" na 406 je psáno, že při teplotách kolem 0°C žhaví zhruba 0,5s, při -10°C už 5s a žhavení se spouští, pokud je teplota chladící kapaliny pod 20°C (což se mi tedy zdá celkem dost, ale neověřoval jsem to). Divil bych se, kdyby to tady nebylo podobné... A také dobře vím, jak neochotně startovala 406, když mi upadl kablík od relátka žhavení. Už kolem nuly to bylo dost poznat... Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Jedna vec je ako dlho svieti kontrolka a druhá ako dlho žhaví. Po zhasnutí kontrolky je motor pripravený štartovať ale žhaví ešte aj po naštartovaní aj niekoľko minút. Samotné žhavenie zapína od +5C hoci kontrolka pri takých teplotách nesvieti (aspoň na 1,6 blikne až pri cca -3). [upravil dne 26.2.2011 10:58 AnotherOne] Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Kapitola 9 - Pre-Post Heating. http://static.kristoz.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/04/Operation_stages_HDI_SIEMENS.pdf Citovat
Mike407 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Takže je to opravdu v podstatě stejné jako u té 406. Jen bych si dovolil poopravit Anotherone, žhavit to opravdu začíná od teploty chladící kapaliny +20 (je to napsané nad tou tabulkou ). V té tabulce jsou jen orientační časy žhavení při několika teplotách. Každopádně to je zajímavý dokument, díky Anotherone. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.