Přejít na obsah

Miru3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

Vše od uživatele Miru3

  1. Miru3

    Kolik máte kdo najeto?

    Koupené nové ČR 2005,Předváděcí model 2 majitel 89 000 ,Pouze oleje,přední+zadní destičky,předek kotouče,zadní čidla ABS+ESP,startér, jinak zatím vše OK. Momentálně najeto 118 600.
  2. Miru3

    panorama střecha prasklina

    Máme také povinné u Alians včetně živlů,skel,zadních sedaček pro děti,škůdci. A to vše ročně za 5800.
  3. Miru3

    partner nebo berlingo

    Přeji pěkný den Dnes jsem zažil překvapiví moment při jízdě.Po ujetí a zahřátí motoru cca po 20km zvukoví signál z palubky.Kouknu na přístroje a teplota motoru v červeném poli.po 5 sek.teplota lehla spátky na nějakých 60 a od té doby zase vše ok.Auto jelo normálně dál dalších 80km.Když jsem nechával aktivovat denní svícení tak na dia vypsáná závada porucha teploty chladící kapaliny. Už se zvás někomu tato závada objevila? Pokud ano prosím poraďte co překontrolovat.
  4. Miru3

    partner nebo berlingo

    Na služebních Peugotech jsme to měli také normálně aktivované.Nastartovals a vše svítilo.Doma to mám také a chci také to sprovoznit na Partneru protože ten kdo tam vleze tak 100% zapomene rozsvítit viz moje mamina hned napoprvé.Já stím také jistě budu mít problém tak proto to chci zkusit sprovoznit tak jak jsem to měl na všech autech. Něco již mám domluveno tak dám vědět jak to dopadlo.Bylo mne řečeno že to záleží jaká je tam řídící jednotka.Tak až se to napíchne na dia tak se to zjistí.
  5. Miru3

    partner nebo berlingo

    Pro mou inspiraci jaké jsi dal dení světla? Pokud možno foto. Děkuji
  6. Miru3

    partner nebo berlingo

    Proč jsto nechal vypnout? Mám to na všech autech a je klid.
  7. Miru3

    Startér

    Tak závada odstraněna.Ač je to neuvěřitelné opradu to byl startér .Půjčil jsem si jiný a jde to na drnc. Nový startér objednán tak bude pokoj:super .
  8. Miru3

    partner nebo berlingo

    Já ale nechci dodělávat denní svícení. Ptal jsem se jestli de pustit přes dia stávající světla jako denní.
  9. Miru3

    partner nebo berlingo

    Chlapi prosím jde na Partneru pustit přes dia denní svícení ?Nebo jak máte uděláno. Děkuji za rady.
  10. Miru3

    Startér

    No přidřené to určitě není,normalně jsem přijel.Kostru jsem také zkoušel je v pořádku.
  11. Miru3

    Startér

    Startér ve svěráku normálně maká.Přes baterku napojen kontakt cívky+drátek na ovládání civky.Cívka sepne startér se roztočí. Dám na auto cívka sepne ale startér se nehne? Proud na kontakt starteru je přímo z baterie a baterie ma 12,6V!!!!! Tak chlapy, kde je problém ???????
  12. Miru3

    partner nebo berlingo

    Děkuji chlapi za chválu.Cena není tajná 52 a dostal jsem skoro nové letní pneu. Jinak auto opravdu bude bráno jako pracovní a záložní. [upravil dne 16.2.2014 08:35 od Miru3] [upravil dne 16.2.2014 08:36 od Miru3]
  13. Miru3

    Startér

    Tak ptám se protože né každý má takovou zkušenost s autama. Ale upevnit startér do svěráku a pak to propojit to zvládnu. Jinak děkuji za rady, jdu se na to mrknout ještě jednou.Nějak se mi ti nezdá.
  14. Miru3

    Startér

    Na baterku jsem nezkoušel:myslim. To bych musel napojit na cívku kabel a potom ještě jedním dát povel na cívku (jako signál ze spínačky)?
  15. Miru3

    Startér

    Prosím o radu Tak dnes jsem kompletně vyčistil startér,uhlíky dobré,cívka na prázdno spíná. Namontuji na auto zapojim otočím klíčem cvak.Pojistka v motorovém prostoru č.8 20A praskla . Dle servisní knížky pojistka č.8 cívka startéru.Proč praskne když na baterku venku normálně spíná??????
  16. Miru3

    partner nebo berlingo

    Tak dnes jsem přivezl krasavce domů . rv.2002, 2hdi,66Kw,2šoupačky,klima,panorama střecha,tažné,207tis km,nové rozvody.
  17. Dobrý večer Prosím o radu kde sehnat v Praze a okolí rychle startér na 407 2hdi. Děkuji Mirek
  18. Miru3

    partner nebo berlingo

    Děkuji za Vaše názory a pište pište. Z motorizací 2.0Hdi táké souhlasím. Máme doma již jednoho Pažouta s 2.0Hdi a po pravidelném poctivém domácím servisu žádný problém krom prasklé pojistky na cívku:mrk startéru. ps. Něco je již v jednání 2002 2Hdi [upravil dne 7.2.2014 19:40 od Miru3]
  19. Miru3

    partner nebo berlingo

    Tak o cenové relaci se můžeme bavit 60-130. Jak jsem psal, bude to sloužit jako pracovní . Klima dobrá, určitě dvoje šoupačky , tažné, Spíš se jedná o motorizaci . Jestli nové 1.6 HDI nebo raději starší 2.0 HDI? Čeho se varovat a co skontrolovat při koupi
  20. Dobrý večer Prosím o Vaši radu odborníku. Rozhodujeme o koupi druhého vozu do rodiny. Poraďte jaký model + motorizaci + pohonnou jednotku +starší nebo novější model. Čeho se vyvarovat při koupi. Počítáme že to bude jako pracovní auto ,něco odvézt , zapřahnout vozík , Doma již máme jednoho Pažouta 407SW 2hdi.
  21. Miru3

    Brdové kotouče+desky

    Ano to je pravda ale ja nevím jestli jsou stejné pro 1,6HDI i 2.0HDI.
  22. Ahoj 407 Potřebuji vyměnit přední kotouče +destičky a zadní destičky na 407 SW 2.0 HDI 2005.Nejsem odborník tak Vás žádám o radu. Kde se dájí koupit a typové označení. Děkuji za rady.
  23. Přeji pékný den Tak se vyskytl problém o kterém nemám ani potuch:myslim . Dnes sednu do auta a po rozjezdu zapnu tempomat a ono nic na displeji porucha a nic.Po konzultaci jsem skontroloval brzdový spínač ale vše v pořádku. Můžete prosím poradit nač se ještě podívat?
  24. Miru3

    1.6 HDi nebo 2.0 HDi?

    Přeji všem příjemný den Trochu přidám své zkušenosti z 407SW 2.0HDI.Kupovali jsme auto před necelím rokem jako druhý majitel.Auto bylo koupené v ČR servisováno ve značkovém servisu s kompletní serviskou a hystorijí.Najeto 85 tis a nějaké drobné.Auto jsem kupoval manželce na ježdění do práce a s holkama do školy.Pokáždé jízdě jsem nadšenej z motoru a jsem rád že jsem se nenechal ukecat na 1,6.O vnitřním vybavení a pohodlé jízdě nemá cenu psát to každý zná ze svého.Ale motor dělá celkový dojem tohoto auta je to prostě klasa a mohu doporučit každému kdo se chce pořádně projet ale i jet normálně pohodově.Mamina má spotřebu dlouhodobě 6,4l,a já to neřeším a nikdy jsem to neřešil. Přeji všem s touto značkou mnoho radostných kilometrů. Ps:Dosud jsem pouze nechal deaktivovat měření pneu dělalo si co chtělo (chyba antény ).Jinak vše
  25. Miru3

    Měření pneu 407SW

    Děkuji Honzovi za vyřešení problému s měřením pneu .Je odpojeno je klid.Kompletně projel auto podle DIA je vše OK tak jsem rád že když se kupovalo tak vše bylo jak se uvádělo.Zatím byl problém pouze s měřením a můžeme jezdit spokojeně dále. Závada v měření se projevovala dle DIA na směrové anténě na podvozku ,ale měřáky fungovali a předávali informace do DIA jak měli tak tedy nevím co si otom myslet . Prostě se odpojili a je klid.Pro někoho důležitá záležitos na autě pro mně né ODPOJENO.
×
×
  • Vytvořit...