Přejít na obsah

Drahos133

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Drahos133

  1. Ahojte. Dnes mi pocas cesty začala svieitit kotrolka systému znizovania skodlivin. V manuále pisu ze treba s tým ist do servisu. Stalo sa uz niekomu, zaujima co to vlastne je a hlavne ako nárocná je to oprava. Kolko to môže stát ? Dík.
  2. Drahos133

    motor zle chyta

    mám ten istý problém akonáhle sa ochladí tak štartujem niekedy aj na 3-4 krát. pritom zhavice a ostané je vraj OK. neviem co stým.
  3. Ahojte, chcem Vás poprosiť či m neporadíte z menším problémikom. Týka sa to denného počítadla prejdených km. Doposial mi fungovalo ok, ale čo sa mi syn babral v aute, tak sa mi po naštartovaní auta namiesto údaja o prejdených denných km zobrazuje znak hodiniek a napis OFF. Denné prejdené km sa zobrazia až po vypnutí motora. Denné kilometre auto počíta, ale nie sú zobrazené počas jazdy. Prešiel som celý manuál a aj všetky nastavenia, ale neprišiel som na to ako to zapnúť. Dík. [upravil dne 23/3/10 Drahos133]
  4. Drahos133

    Problém pri štartovaní

    Ahojte mam podobny problem. Akonahle je teplota pod 5C° tak mam problem nastartovta. Starter toci naprazdno, podari sa mi to nahodit hadan na 5 krat. Stava sa to hlavne ked auto par dni nejazdi. Napadli ma zhavice, ale po precitani tejto diskuzie rozmyslam ci to nemoze byt padanim nafty alebo niecim inym. Ako sa da vyriesit problem z padanim nafty? Inak musim este spomenut ze mi auto hlasi nizky stav aditiva, moze mat aj toto vplyv na startovanie?
  5. Drahos133

    Kluc Peugeot

    Ahojte. mám iba jeden klúč k autu. Rád by som si niekde zohnal jeho duplkát. V Peugeote je to dost drahé, kde by som mohol zohnat klúč a kde ho dat naprogramovat ??? To je dost dôležité, bez funkcnej elektoroniky mi bude klúč nanič.
  6. Ahojte. zhánam na zimu 17\" zimne gumy 215/55R17 + plech.disky. nemá niekto na predaj nejaké zánovné ??
  7. Drahos133

    skrytý vypínač 407 sw

    nie je lepšie odblokovať štartovanie ?, ja to mám tak urobené a pohoda
  8. Drahos133

    Spätné zrkadlá

    Ahojte aké máte skúsenosti zo sklápaním (odklápaním) spätných zrkadiel v zime? Niekde som čítal, že ak náhodou primrznú a odomknem (zamknem) auto tak pri ich snahe sa odklopiť (zavrieť) môže dôjsť k ich poškodeniu. Máte niekto s týmto takúto skúsenosť ?
  9. Drahos133

    407SW bez alarmu

    Díky moc, skúsim to s ním.
  10. ahoj , mohol by som poprosit prevetrat historiu a pocet km ??? VF36ERHRH21197172 Dík.
  11. Drahos133

    407SW bez alarmu

    Mohol by si mi dat kontakt na toho sukromnika v Trenčíne ?? Dík.
  12. ahoj tiez by som poprosil prevetrat historiu a pocet km VF36ERHRH21197172 Dík.
×
×
  • Vytvořit...