Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: AnotherOne Starcraft vraj nebude mať LAN multiplayer, sklamali tým veľa fanúšikov. To je podle mne kec Ale nechajme sa prekvapit. Snad neznam ani hru od blizzardu ktera by tohle nemnela, a oni sami vy, co by s tym stratily... Pro predstavu, starcraft se dodne hrava na WORLD CYBER GAMES .. Najvecsi manici su JAPONCI Citovat
AnotherOne Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 http://starcraft.incgamers.com/blog/comments/no-lan-in-starcraft-ii-confirmed/ Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Jaaaj, ja som si nevsimol ze hovoris o LANE. Tak to je potom jasne, dneska uz vsetko cez net. S kamaradmi si zahras cez net To neni ziadny problem Lan party sa moc nekonaju uz, takze neni o com. I w3 hravam stale cez battlenet... Citovat
309GT Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Já už asi dva roky čekám až vyjde Rig\"n\"Roll(kamiony),ale nějak to né a né vyjít:myslim Vždycky se na oficiálních stránkách objeví zaručený termín kdy hra vyjde,ale potom skutek utek.... Citovat
KingSpade Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 309GT: joo Rig\"n\"Roll...na tohle já taky čekám a furt nic..... Jinak já jsem znova rozjel Trackmanii...a sem tam si zahraju GTR Evolution...jinak nejvíc hraju strategie...Rise Of Nation...Age Of Empires 1 2 3... Nemáte někdo zajímavej tip na strategii...která mě zaručeně pohltí na několik desítek hodin týdně? Citovat
bubakkaja Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 JA ted hraju Burnout Paradise a nejak jsem toho ted nechal ale hral jsem online Call of Duty 2 spis ale ruske mapy. Citovat
zzipCZ Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: bubakkaja JA ted hraju Burnout Paradise a nejak jsem toho ted nechal ale hral jsem online Call of Duty 2 spis ale ruske mapy. :Dsprejovat ze samopalem že:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: KingSpade 309GT: joo Rig\"n\"Roll...na tohle já taky čekám a furt nic..... Jinak já jsem znova rozjel Trackmanii...a sem tam si zahraju GTR Evolution...jinak nejvíc hraju strategie...Rise Of Nation...Age Of Empires 1 2 3... Nemáte někdo zajímavej tip na strategii...která mě zaručeně pohltí na několik desítek hodin týdně? Zalezi jake mas rad strategie. Ja sem hraval, a dokonca chodil po turnajech, a do konce i vyhraval Commandera Generals Zero Hour ... Ale to je na single nudny, a je to dobre, hrat po lanu nebo po nete s nekym ... Citovat
bubakkaja Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: zzipCZ Původně zaslal: bubakkaja JA ted hraju Burnout Paradise a nejak jsem toho ted nechal ale hral jsem online Call of Duty 2 spis ale ruske mapy. :Dsprejovat ze samopalem že:D:D Sice se stydim ale ano beru ppsh:super:D.Ono je to za rusaky jednodussi ale jen ve Stalingradu.V moskve beru nemce. [upravil dne 23.9.09 bubakkaja] Citovat
dzavel Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Koukám, že tu někteří hrají COD4. Pojdtě zahrát online:). Citovat
zzipCZ Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: bubakkaja JA ted hraju Burnout Paradise a nejak jsem toho ted nechal ale hral jsem online Call of Duty 2 spis ale ruske mapy. :Dsprejovat ze samopalem že:D:D Sice se stydim ale ano beru ppsh:super:D.Ono je to za rusaky jednodussi ale jen ve Stalingradu.V moskve beru nemce. [ njn na ruských mapách moc šanci němci nemají já zas chodím většinou za němce Citovat
bubakkaja Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Maji sanci pokud jsou dobri hraci a jde jich pro mapu vic Citovat
AKCZ Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: dzavel Koukám, že tu někteří hrají COD4. Pojdtě zahrát online:). Tak se obcas objev na serveru co prezentuju v podpisu a nebo navrhni server.. ale snad jedina podmina aby to byl HC server Citovat
volvik Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: bubakkaja Maji sanci pokud jsou dobri hraci a jde jich pro mapu vic Presne tak ja mam radsi taky nemce na ruskych mapach vzit si sniperu a je klid Citovat
dzavel Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: dzavel Koukám, že tu někteří hrají COD4. Pojdtě zahrát online:). Tak se obcas objev na serveru co prezentuju v podpisu a nebo navrhni server.. ale snad jedina podmina aby to byl HC server Občas jsem tady 80.249.169.16:28970 - HC HQ, neba na GP taky HC HQ. Servery které máš v podpisu jsou asi loudavé - mám blbý ping. Citovat
Jenda 309 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Tak jsem včera začal hrát Motorm4x, zima se blíží a už se na něj prášilo Obzvlášť pro fandy offroadů super záležitost Citovat
Šalda Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 ujíždím na klasikách jako je stornghold-crusander a podobně, teď mám rozehraný The Settlers V. hodně mě to chytilo a už se chystám na VI. :-)) Citovat
urdemala Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: zzipCZ a co Operation Flashpoint 2 na to sem taky zvědavej má to být 9.10:o no to já taky, zrovna včera jsem si doma nainstalil jedničku a jak jsem lovil na netu patche, tak koukám, že to je už kolem pěti let starý :-) Citovat
zzipCZ Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 no tak na ten Flashpoint 2 nejsou recenze nic moc:o:o Citovat
Jenda 309 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Flashpoint 2 bude stát / stojí za hovno, hlavně protože už to nedělaj BIStudio ale někdo na zakázku pro codemasters. Zlatá ArmA II to je ten opravdovej Flashpoint II Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.