Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Starcraft vraj nebude mať LAN multiplayer, sklamali tým veľa fanúšikov.:nevim

To je podle mne kec :D Ale nechajme sa prekvapit. Snad neznam ani hru od blizzardu ktera by tohle nemnela, a oni sami vy, co by s tym stratily... Pro predstavu, starcraft se dodne hrava na

WORLD CYBER GAMES .. Najvecsi manici su JAPONCI :P

Odesláno

Jaaaj, ja som si nevsimol ze hovoris o LANE.

Tak to je potom jasne, dneska uz vsetko cez net. S kamaradmi si zahras cez net :) To neni ziadny problem :P Lan party sa moc nekonaju uz, takze neni o com. I w3 hravam stale cez battlenet...

Odesláno

Já už asi dva roky čekám až vyjde Rig\"n\"Roll(kamiony),ale nějak to né a né vyjít:myslim Vždycky se na oficiálních stránkách objeví zaručený termín kdy hra vyjde,ale potom skutek utek....:(

Odesláno

309GT: joo Rig\"n\"Roll...na tohle já taky čekám a furt nic.....

Jinak já jsem znova rozjel Trackmanii...a sem tam si zahraju GTR Evolution...jinak nejvíc hraju strategie...Rise Of Nation...Age Of Empires 1 2 3...

Nemáte někdo zajímavej tip na strategii...která mě zaručeně pohltí na několik desítek hodin týdně?

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

JA ted hraju Burnout Paradise a nejak jsem toho ted nechal ale hral jsem online Call of Duty 2 spis ale ruske mapy.

:Dsprejovat ze samopalem že:D:D
Odesláno
Původně zaslal: KingSpade

309GT: joo Rig\"n\"Roll...na tohle já taky čekám a furt nic.....

Jinak já jsem znova rozjel Trackmanii...a sem tam si zahraju GTR Evolution...jinak nejvíc hraju strategie...Rise Of Nation...Age Of Empires 1 2 3...

Nemáte někdo zajímavej tip na strategii...která mě zaručeně pohltí na několik desítek hodin týdně?

Zalezi jake mas rad strategie. Ja sem hraval, a dokonca chodil po turnajech, a do konce i vyhraval :D Commandera Generals Zero Hour ... Ale to je na single nudny, a je to dobre, hrat po lanu nebo po nete s nekym ...

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

JA ted hraju Burnout Paradise a nejak jsem toho ted nechal ale hral jsem online Call of Duty 2 spis ale ruske mapy.

Sice se stydim ale ano beru ppsh:super:D.Ono je to za rusaky jednodussi ale jen ve Stalingradu.V moskve beru nemce.

[upravil dne 23.9.09 bubakkaja]

Odesláno

Sice se stydim ale ano beru ppsh:super:D.Ono je to za rusaky jednodussi ale jen ve Stalingradu.V moskve beru nemce.

[ njn na ruských mapách moc šanci němci nemají:bojim já zas chodím většinou za němce

Odesláno
Původně zaslal: dzavel

Koukám, že tu někteří hrají COD4. Pojdtě zahrát online:).

Tak se obcas objev na serveru co prezentuju v podpisu a nebo navrhni server.. ale snad jedina podmina aby to byl HC server ;)

Odesláno

Maji sanci pokud jsou dobri hraci a jde jich pro mapu vic

Presne tak ja mam radsi taky nemce na ruskych mapach vzit si sniperu a je klid :)

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: dzavel

Koukám, že tu někteří hrají COD4. Pojdtě zahrát online:).

Tak se obcas objev na serveru co prezentuju v podpisu a nebo navrhni server.. ale snad jedina podmina aby to byl HC server ;)

Občas jsem tady 80.249.169.16:28970 - HC HQ, neba na GP taky HC HQ. Servery které máš v podpisu jsou asi loudavé - mám blbý ping.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

a co Operation Flashpoint 2 na to sem taky zvědavej má to být 9.10:o

no to já taky, zrovna včera jsem si doma nainstalil jedničku a jak jsem lovil na netu patche, tak koukám, že to je už kolem pěti let starý :-)

Odesláno

Flashpoint 2 bude stát / stojí za hovno, hlavně protože už to nedělaj BIStudio ale někdo na zakázku pro codemasters. Zlatá ArmA II to je ten opravdovej Flashpoint II :):roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...