Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VOLBY-nevolby-anketa  

1. 1. VOLBY-nevolby-anketa

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

By mě zajímalo co má Pablbek ještě udělat, aby jeho věrní (zde třeba Peugeot09 nebo BV 406) pochopili, že s ním v čele to s touhle republikou půjde fakt jen do háje zeleného. Těch kotrmelců, které jsme letos díky oranžádě udělali už je až nad hlavu.

Čéééče Medvěde, na druhou stranu, ono to s nikým jiným nebude asi o moc lepší. Je teda ale pravda, že toto poslední extempore Jirky je fakt na pováženou, kdy ještě nedávno tvrdil, že: \"ODS s Lidovci a TOP09 se budou jistě snažit oddálit volby, aby neprošel listopadový termín a ještě to pak jistě svedou na ČSSD\". Když vidím co provedla ČSSD dnes, tak to snad nebudu ani komentovat.

Skoro získávám pocit, že tuhle zemi zachrání snad jen další revoluce, kdy lidi naštvaně vyjdou do ulic a ty bastardy vyházejí z oken. Podle mě se tu celou dobu jen snažíme větrat hov.no. My ale to hov.no musíme nabrat na lopatičku a vyhodit ven.

Odesláno

Jsem neskutečně namíchnutý..to je paroubek fakt takovej 3,14čus.. to snad není možný. V době předsednictví české republiky evropské unii, se mu povedlo asi až na pátý pokus (možná třetí fakt nevím, nepočítal jsem to, protože mi přišel jak malej harant co jen chce vládnout) tak se mu povedlo nesmyslně svrhnout vládu v nejnevhodnější chvíli, a pak neměl koule na to tady vládnout když se mu otevřely dveře. Tak se ustanovila přechodná vláda, s tím že si paroubek brousil zuby že na podzim usedne na trůn, najednou zjistil že je fakt nedomrle a nemá na to a bude radši kopat do ostatních místo toho aby se toho chopil a ukázal tu svou sociální štedrost. paroubek je.. no radši už nepokračuju, nebo bych asi dostal ban...zkažený den..

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Skoro získávám pocit, že tuhle zemi zachrání snad jen další revoluce, kdy lidi naštvaně vyjdou do ulic a ty bastardy vyházejí z oken. Podle mě se tu celou dobu jen snažíme větrat hov.no. My ale to hov.no musíme nabrat na lopatičku a vyhodit ven.

1968--1989--2009??? klíče mám v kapse...:)

Odesláno

By mě zajímalo co má Pablbek ještě udělat, aby jeho věrní (zde třeba Peugeot09 nebo BV 406) pochopili, že s ním v čele to s touhle republikou půjde fakt jen do háje zeleného. Těch kotrmelců, které jsme letos díky oranžádě udělali už je až nad hlavu.

hezky receno :). jsem rad, medvede, ze uz vis, kam me mas zaradit :D .... nicmene, musim uznat, ze posledni dobou me cssd vytaci ... mela by se jirky zbavit a nasadit nejake mlade lidi s modernim myslenim ... ta strana je uz zrala na vnitrni personalni audit ........

ani tohle me vsak nepresvedci volit ods .... :papa

Odesláno

hmm, rath asi nee :)

ale socialni demokracie ma obrovskou zakladnu mladych lidi ... jen se prorvat nahoru ... ale mam pocit, ze jirka je tam zabydleny nadlouho ... takovy novodoby kult osobnosti :D ...

ovsem ods to topolem taky moc nevyhrala :bojim

Odesláno

Mno tak pro mě osobně byl poslední sociální demokrat Zeman. Po něm přišli už jen komunisti - ať už mladší (Gross) nebo starší (Paroubek).

Co se týče Mirdy, tam je to škoda slov. Ale občas z něj vypadne opravdu perla, jako třeba ta dnešní: \"V této Sněmovně jsou pouze komunisté, postkomunisté a bývalí komunisté. Nepředpokládám, že by Sněmovna mohla pro obyčejné lidi něco udělat,\" - no, není to roztomilé shrnutí situace? ;)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Tady klíče nic nezmůžou... :nevim

Myslím, že desetitisíce klíčů na Václaváku s letopočtem 2009 by zmohly víc než přiblblé a zavádějící předvolební průzkumy nebo nadávání v hospodě nebo u TV. Jednotný názor desetitisiců nespokojených lidí se nedá zmanipulovat ani vokecat. Konečně by to nebylo \"o nás bez nás\" ;)

Odesláno

Kurt: a rekl to predtim, nez ze Snemovny odesel, nebo az potom? Ja jen, jestli to bylo \"My, vsichni..\", nebo \"Oni, ti zbyli...\". Kazdopadne vyjimecne vystizne tvrzeni..

Odesláno

Vvitty: pronesl to na závěr své řeči, ve které oznámil, že složí poslanecký mandát (tedy ve chvíli, kdy to řekl, ještě stále byl poslancem).

Odesláno

OKčko, začínám mít pocit, že umíš věštit z kávové sedliny. 80% poslanců ve sněmovně na Pablbkův kotrmelec kouká jak zjara, jen OKčko tvrdí, že se to dalo očekávat se stejnou pravděpodobností jako že 1 + 1 = 2. Až budu muset řešit něco opravdu závažného tak si snad opravdu udělám cestu do Tejna, aby mi věštec OK mohl poskytnout svou vizi.

[upravil dne 15/9/2009 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...