Haryk Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 :potlesk:potlesk prostě paráda.jako kluk jsem tohle chtěl :potlesk:potlesk Citovat
Stifler Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Měl jsem to štěstí a v téhle Volze jsem na jedné svatbě letos v červnu jel. Krásný svezeníčko to bylo. Tady jsou krasavci: Tady jsem se vezl: V tomhle jsem jenom seděl a vozil se na elektricky sklopných zadních sedačkách. Přihrádky na samopaly jsem ale neobjevil. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 jojo, Marcel je prostě kouzelník, teď loudíme z jednoho vrchlabáka jednu úplně identickou, možná bude dvojče Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 pokud se chcete svézt, pospíchejte, jezdí se do října a pak až od května Citovat
Marcel505 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: minimaxa pokud se chcete svézt, pospíchejte, jezdí se do října a pak až od května Pospíchat? Jako do chomoutu? Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: minimaxa pokud se chcete svézt, pospíchejte, jezdí se do října a pak až od května Kdybys někdy v budoucnu něco na Volhu sháněl, tak by Ti mohli pomoci tady: http://www.volha-servis.webgarden.cz/ Majitel je kamarádem kamaráda. [upravil dne 2/9/2009 Medvěd] Citovat
jarajarda Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Původně zaslal: Stifler Měl jsem to štěstí a v téhle Volze jsem na jedné svatbě letos v červnu jel. Krásný svezeníčko to bylo. Teda ten ZIL, to je paráda Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Oznamuji všem přátelům, že naše carevna po třech přemetech v hluboké ornici dostala zabrat tak, že její opětná renovace chvíli potrvá. Kamarád - 34let- dostal při jízde svůj první cukrovkový záchvat, a jen zázrakem vyváznul živej jak z autonehody tak ze záchvatu :( Citovat
jirka639 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 ty kr*vo, preji obema brzky uzdraveni. Carevna byla a doufam ze i bude nadherna. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 odhadní cena - tedy cena nabízená kupcem z ruska (jak už jsem někde psal, je to originál kus, co daroval stalin své dceři) byla cca 38.000.-E a je to všechno v prdeli milostivá pani. Ale to hlavní je, že je kámoš celej, a bude \"zdravej\" Citovat
oni Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 koukam,ze to je focena na maly skale... asi 3 kilomtery od meho bydliste... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 ty kjavo, to je skoda, ale hlavne, ze prezil. Citovat
Martinsk Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Pozrite si film Černý blesk\" a tam je Volga GAZ 21 ako hlavný hrdina Citovat
Milan+ Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Tak hlavně že kolega je živ,ale carevnu dáte zase do kupy,vypadá na starých foto luxusně. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Oživím to tady, carevna se zotavila, zkusím ji dostat na nějaký sraz, ta jízda v tom je prostě požitek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.