Přejít na obsah

Kropi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

Vše od uživatele Kropi

  1. Kropi

    ukažte svoji 206

    Tak teď už tak hezká není, máma přijela s tím, že se jí o to opřel nějakej debil na parkovišti a ujel. Schytal to zadní roh, promáčklej a odřenej blatník, nárazník je na lak. Fakt mě ty lidi serou. Rada: Jestli Vám záleží na vašem autě, vůbec nejezděte na parkoviště ke krámům.
  2. Kropi

    Modely aut v trafikách

    http://www.otto-models.com/index.php/fr/les-miniatures-ottomobile?view=detail&id=54 Ale nezjišťoval jsem, jestli je možný ten model koupit někde v ČR. Podle mě asi jedině pošta, nebo jiná individuální doprava.
  3. Kropi

    Denní světla

    Myslíte že by to šlo udělat i v kombinaci s automatickým rozsvěcením? Jako že by při denních světlech senzor spustil jenom podsvícení v interieru?
  4. Kropi

    ukažte svoji 206

    Tak tady je doprácevozič mojí mamky. 1,1i, rok 2003, dovoz z Itálie. Je to docela hezky vybavený autíčko, má to autoklimu, senzory deště a světel, mlhovky a tak. Motor mě překvapil svojí statečností, díky krátkým kvaltům je ve městě úplně postačující. [upravil dne 21/5/10 Kropi]
  5. Kropi

    Moc to stírá

    No ony tam právě nový stírátka jsou, ale vozidlo očividně vyžaduje lepší :-) Má senzor nahoře, ale ten stěrač tam dojede přesně místem, kterým dole leží.
  6. Je to zdánlivě blbina, ale jsem trochu rozčarovanej, že inženýři z Peugeotu udělali zbytečnou botu. Máma má 206 se senzorama světel a stěračů na okně. Pravý stírátko v klidový poloze leží přitlačený přesně na tom místě, na který potom \"vyjde\" senzor- je to daný tvarem okna. Takže když zapnu stěrače, ten pravej jede po hraně všude, jen ne přes senzor, kde je gumička omačkaná, takže to stírá jak vzteklý Asi budu muset koupit nějaký hodně kvalitní stírátka, no.
  7. Kropi

    Palivový filtr

    Hm, 2003, takže asi je to tak. :-D Celkově je to auto na suchej zip. Shodou náhod jsem nedávno měnil chladič klimatizace a komplet jsem to udělal s jedním šroubovákem a jednou hvězdičkou.
  8. Kropi

    Palivový filtr

    Hm, pod autem jsou jenom holý trubky- u podběhu i u sedačky. Jestli není možnost, že je přímo v čerpadle v nádrži, tak ho tam asi fakt nemám.
  9. Poraďte mi- máma má 206 1,1 a nenašel jsem u ní palivovej filtr, jediný místo, kde by podle mě mohl být, je přímo čerpadlo na nádrži, tam se mi ale nechce moc lézt když nevím, jak to tam vypadá. Má 1,1 vůbec palivový filtr a kde? [upravil dne 11/4/10 Kropi]
  10. Tak jo, se pochlubim tím, co je možno vytvořit s flexou v ruce. Detaily bych samozřejmě dneska udělal jinak, tohle jsme dělali s tátou když mi bylo 12 abych se s něčím naučil jezdit.
  11. Já bych si tipnul, že to není homemade, ale taky ne Peugeot- na podobný přestavby existují specializovaní výrobci. Něco podobnýho jsem viděl na Citroënu Visa, Renaultu R5... Viděl jsem třeba i 1G Toledo kombi, M-B mamuta kombi, Renaulta 25 kombi...
  12. Kropi

    Emotivně zabarvenej výlev

    No, vlastně jsi mě asi přemluvil. Napíšu svojí story dovozci...
  13. Kropi

    Emotivně zabarvenej výlev

    No, to neposlal. Během půl dne se mnou byl hotovej. Nevim jestli mám ještě sílu to nějak řešit. Zatim mě to stálo benzín a nervy...
  14. Dneska mě šíleně vytočili. Mám multifunkční švýcarák Victorinox. Jedna z funkcí jsou nůžky, který jsem použil jenom párkrát a rozhodně jsem s nima nikdy nestříhal žádný prasárny, neboť na svoje věci jsem opatrnej, díky čemuž jsem v dětství dokonce býval nařčen z lakomství. Když jsem nůžky jednoho dne potřeboval, zjistil jsem, že zadrhávaj- čepele maj ohoblovaný ostří asi tak po délce 7mm. Z mýho pohledu je to jasný- čepele jdou do sebe docela značnou silou a jestli se nedodržely pořádně podmínky při broušení (velkej přítlak), tak se hranka vyhřála, vytvrdila a ztratila houževnatost. Druhá čepel jí pak ostrouhala, ta první pokurvená pokurvila ještě druhou a je po nůžkách... Dneska jsem si byl pro vyřízenou reklamaci v obchodě, kde jsem nůž skoro za dva tácy koupil a samozřejmě mi to neuznali, ještě mi velkým písmem napsali na kus papíru, že se nejedná o výrobní vadu a že jsem si nůžky zničil sám. Já samozřejmě nemůžu dokázat, že jsem něco neudělal- člověk může dokazovat maximálně to, že něco udělal, že jo. Takže mně, skoro vystudovanýmu strojnímu inženýrovi, posuzoval reklamaci nějakej šuliprd, co se živí tím, že levně koupí a draho prodá a ještě mi tam řekl, co jsem zničil a co ne. Mimochodem Victorinox má jako jeden z hlavních reklamních taháků to, že poskytuje doživotní záruku na výrobní vady- tady v obchodě jsem se dozvěděl, že výrobní vada je vada, kterou má nůž během koupě, takže vlastně záruka tak na dva dny... Taky mi řekli, že ty nože jsou z \"fakt kvalitní nerezový oceli\" (tý vogo, já myslel, že normálně nože rezivěj). To je taky hodně platný u nůžek, kde ty dvě kvalitní ocele jdou proti sobě... Zkrátka- Byl to obchod Trapper to nejlepší ze světa nožů v Zenklově ulici v Libni. Vyhněte se mu, ze mě tam udělali totálního debila. Výsledek je, že nejen že mě to otrávilo tak, že už to nechci řešit dál a časem si koupim nový nůžky za svoje prachy, ale ještě mám zkaženej celej den. Měl jsem si koupit nůž z Číny, u něj bych věděl na čem jsem. Omlouvám se za výlev, ale bylo to silnější než já.
  15. Kropi

    Peugeot 205 D turbo- máte to někdo?

    Podvozek z GTI, jo? Tak to bych si mohl teda koupit, jestli to někde potkám
  16. Docela by mě zajímalo, jak drandí 205 s turbem a kolik jich vlastně bylo, donedávna jsem nevěděl o jejich existenci.
  17. Tak osobně bych si z kritiky v Top Gearu dělal fakt hovno. Je to silně diletantskej pořad. Můj názor.
  18. Člověče, nemám moc představu, zkusil bych se s případnou dohodou odpíchnout třeba od nějakejch 8 tisíc. Ale fakt zhruba- ještě jsem ani nekoukal, jak na tom vlastně jsou. Ona je to 86, což je asi hlavní prodejní problém, ale zase je typově pěkná- 3 dvéřko s tím obřím šíbrem s tlakovým těsněním a na těch origo prolisovaných plecháčích.
  19. Sáfra, jak tak koukám na tu 505 interc, to bych přidal i šestýho...
  20. Příběh: Táta jezdil 406 break, mamka jezdila 106 XRD. Mamince jsme v úterý k padesátinám přivezli zánovní 206 1,1i. Naštěstí jsme v pátek odvezli 604 TI na seřízení K- jetronicu, takže se nám uvolnila jedna garáž, protože: Táta už dlouho hledal pěknou Hondu Accord tourer v dehtu, ale nenacházel. Když tu náhle, v sobotu, se jedna naskytla. Takže ji rovnou počápnul a přivezl domů. V neděli přijel na návštěvu děda ve své 205 1,8D a když zjistil, že 406 break je k mání, rovnou řekl že si jí vezme a nechá nám doma 205, ať jí prodáme. Takže: 106- na prodej 205- na prodej 206- čerstvá, voňavá, nově přihlášená 406- prodaná 604- v servisu A to máme na dvoře ještě toho Accorda, Géčko jako tahač těžkých břemen, mojí šedivku 105 L a dva vlečňáky. To je bordel, co?
  21. Kropi

    Hřbitov autobusů

    Hm, bohužel už si absolutně nepamatuju jak jsme se tam tenkrát dostali. Jeli jsme tam s tátou dělat nějaký testace a byl tenkrát vcelku problém to najít. Je to v takový bývalý průmyslový zóně, samej přejezd přes vlečku... Byl to nějaký spolek přátel hromadné dopravy, tenkrát jim hodně chyběly prachy (což teď asi ještě víc) a tvrdili, že co nevidět smontujou halu a všechno půjde pod střechu... Jestli chceš, můžu zkusit vyzpovídat tátu, ten by si mohl pamatovat, jak se tam dostaneš, ale není to tam nic víc než hnusná nezpevněná plocha plná smutných strojů. Jinak pokud se Ti líbí staré autobusy a náklaďáky, mrkni sem: http://starenakladaky.websnadno.cz/Zlaty_bazant_2009.html (vyprošťovací vejtřasku řídim já :-P) [upravil dne 11/10/09 Kropi]
  22. Kropi

    Zase... Pár veteránů v okolí

    Jé, znám to muzeum i jeho majitele. Ale popravdě- pochybuju, že někdy něco prodá, je to spíš kupovač.
  23. Kropi

    Hřbitov autobusů

    Je to na kraji Ústí nad Labem. Byl jsem tam na jaře 2006, přidávám fotku tehdejšího stavu ROčka zubní ambulance. Byla tam velice zajímavá vozidla, např. autobus Tatra 500 HB (dneska je zhruba provozuschopný jen jeden na světě), do kterého ale pršelo všemi možnými otvory a byl prostě odsouzen k záhubě.
  24. Roman to neměl čim řídit, nemá to volanta. Je to škoda, no. Podle toho interieru se mi zdá, že to má prdlajs najeto, byla by v docela slušným stavu. U nás v areálu výzkumáku jsem vídal i KIDa 1. gen. Byl v modrý metalíze a taky jezdil dlooouho na francouzskejch značkách. Můj dohad původu KIDa: Pokud tady Francouzům ukradli z toho auta volant a oni prostě šli k Domanskýmu, kterej řekl, že novej stojí 40 tisíc (dámu nenapadne, že by mohla jít na vrakáč nebo tam nechat dát bezpytlovej), tak šli na vlak a doma koupili něco jinýho...
  25. Kropi

    604 TI - nový fotky- libovka

    Děkuji děkuji. Nejlepší na ní je, že si s ní hrajeme napůl s tátou, ale platil jí jenom on Jestli jsi viděl Otovo zlatý SL, tak to je možná ještě v lepším stavu , jenom ten lak stojí jaksi za... nic... [upravil dne 30/9/09 Kropi]
×
×
  • Vytvořit...