qmysak Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 zdravím mám asi blbý dotaz, ale spotřeba klimy se nepočítá do průměrné spotřeby co ukazuje display nebo se pletu???klima by měla jít mimo, ale kámoš říkal že ne tak se ptám Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 klima mimo??? kompresorem točí motor,takže spotřeba je včetně klimy (když je zaplá) Citovat
qmysak Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 jako chápu že klima bere z nádrže PHM ale estli se spotřeba klimy počítá i do palubního pc do celkové spotřeby Citovat
Ferry Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 samozrejme ze udaj na displeji ukazuje to co motor spotreboval, nebot se to pocita ze vstrikovacich impulsu, takze pokud mas zaplou klimu, tak se ukaze spotreba s klimou, pokud je vypla tak bez klimy Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 počítač počítá spotřebu motoru--je mu jedno,jestli je klima zapnutá,ukazuje pak spotřebu vyšší,protože i motor pak má spotřebu vyšší Citovat
Midloch Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Klima nebere PHM z nádrže. Klima je poháněna řemenem od motoru podobně jako alternátor. Citovat
qmysak Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 takže údaj spotřeby na PP je asj spotřeba s klimou když je zapnutá jo? Citovat
Gash Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 dej si na seznamu pohon klimatizace, a cti, a nedavej takhle hloupy dotazy Citovat
P607Olda Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Gash: každý rozumíme něčemu a na něco jiného se musíme zeptat. qmysak: klidně se ptej dál, lehké otázky zodpovíme lehce, těžké zodpovíme s obtížemi:mrk:mrk Citovat
rkhl Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 A když už jsme u té spotřeby a klimy. O kolik více papá motor se zapnutou klimatizací. Říká se tak o litr víc. Je to tak? I když se vlastně jedná pouze o pohon jednoho kompresoru navíc oproti stavu bez klimy? [upravil dne 31.7.09 rkhl] Citovat
P607Olda Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 6 let nad tím bádám, s pomocí palubního počítače a 250 000 ujetých km. Mám automatickou klimu. Zatím jsem zjistil asi toto: Když jsou mírné teploty, okolo 22 až 25 st. C, tak klima zyšuje spotřebu skoro nepozorovaně, snad o 0,2 l. Když jsou horka nad 30 st.C, tak klima zvyšuje spotřebu asi o 0,8 l. Zřejmě to souvisí s cyklickým (nebo jakým) připínáním kompresoru podle skutečné potřeby chlazení. Na Octavii 1,6 benzín, man. klima jsem to minule měřil při stojícím autě na volnoběh. Spotřeba bez klimy asi 0,6 l/h, s klimou 1,2 l/h. Což ovšem nic nevypovídá o spotřebě na 100 km za jízdy. Napište také svoje zkušenosti. A ještě můj názor: klima by měla být povinná, protože v horku zásadně snižuje nervozitu a nedočkavost řidičů a tím výrazně ovlivňuje styl a bezpečnost jízdy. [upravil dne 31.7.2009 P607Olda] Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 u dieselu spotřebu klimy neřeším,ale na internetu píšou do jednoho litru na sto km--věřím tomu a je jasné,že s vyšší teplotou okolí má i klima spotřebu vyšší...,nic není zadarmo Citovat
zzipCZ Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: ozzy1956 u dieselu spotřebu klimy neřeším,ale na internetu píšou do jednoho litru na sto km--věřím tomu a je jasné,že s vyšší teplotou okolí má i klima spotřebu vyšší...,nic není zadarmo spotřebu má rozdílnou jen automatická klima u manuální kompresor jede pořád pokud je zaplá klima samozdřejmně Citovat
Ferry Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 to zzipCZ, nemas pravdu i u manualni klimy je jednoducha ridici jednotka, ktera kompresor cyklicky odpojuje a to podle cidla teploty vyparniku, kdyby totiz kompresor jel naplno porad, za chvili by vyparnik namrzl a nesel by pres nej vzduch, takze v tomhle manualni a digitalni klima fungujou naprosto stejne, u digitalni se jen hybou klapky ovladajici michani pomeru vzduchu pres vyparnik a pres radiator, tak aby byla zajistena nastavena teplota, s prihlednutim k slunecnimu zareni apod. Citovat
zzipCZ Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 no je to možný ale já to na autě nepozoruju opravoval jsem klimu auto běželo snad 30min a kompresor jel pořád:D Citovat
Ferry Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 je mozny,ze mas mene chladiva nez ma byt a klima ti chladi na mensi vykon, pak se vyparnik tolik neochladi a neni treba vypinat kompresor Citovat
foxo Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 no ja rozdil fakt nepozorujem. U dieslu je velky krutici moment, a nejaky kompresor klimy nespozoruje ani na volnobeh (muj postreh na mem aute). U kamosova benzinu na volnobeh pri zapati klimy porad zakolisu otacky. PS: Pri prevazne dalnicnem provozu sem se dokazal dostat aj pri zapatej klime na 4.8l/100km. (Usek asi 320km) Ale to sem jel stale 90. Takze na spotrebu to asi nema nejaky zasadny vplyv. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.