budvar Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Tak sem před pár dny vezl nákup a mlíko v PET mělo nějakej podivnej uzávěř a trošku mě pokapalo kufr až na kobereček... Chvíli nic ale pak čuchám čuchám a přinde mě kufr nějakej zasmrádlej Tak všecko vyhážu a nic... Vyvětrám a ráno zas Kecali sme s kolegou a já si vzpoměl na mlíko - dneska sem to tady šamponoval a nechal vyvětrat přes den v průvanu a jako o moooooooooooooooooooooooooooooc lepší ale možná to bude chtít ještě jednou... Takže bacha na mlíko !!! - je to pěkný svinstvo Citovat
Demo Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Nam se jeste za komancu rozlil \"igelitove vemeno\" do Skody 100... 1/4 roku to smrdelo, zateklo to vsude [upravil dne 28.7.2009 Demo] Citovat
309GT Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Jo jo,znám,zkažený mlíko je jak blitky na sluníčku:blicismajlik Citovat
budvar Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 Mě to přišlo vůně popelnice Citovat
Šalda Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Mě se jednou poblil pejsek v kufru, jenom 40 kilovej vlčák a byla to rychna tak na týden , málem sem se poblil taky:D a ta moja to ani nechtěla uklidit,musel sem sám Citovat
Haryk Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 mlíko znám z vastní skušenosti rychna jako pr..e použil jsem ocet na kobereček a skoro půl náplně spreje s lesní vůní a celou noc nechal zavřený auto docela dobrý Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 a opravovali jste někdy auta,co přepravují mlékárenské výrobky??? To je teprve něco Citovat
Haryk Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 mlíko dobrý-skuste vést kozu ke kozlovi a od kozla,pak nebudete naříkat nad rozlitým mlékem, vezl jsem ji ještě ve Škoda 1202 Citovat
MirasCC Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 No, ono není nic moc ani opačnej extrém. Mě jednou utekl do kufru králíček Azurit (4l aviváž Quanto), to auto bylo navoněný na půl roku dopředu Citovat
Ajdamek Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Mě se v autě zatim rozlilo jen červený víno, pár dní taky pěknej náčich Citovat
P.avel Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 no joo... je to humáš! Hlavně v létě když je v autě vedro, si ještě užiješ Citovat
oddie Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Nejhorší je nafta, to nedostanete z ničeho. Ani náhodou bych už nevozil kanystr, prodával jsem takhle maníkovi komplet čalounění a koberce, poté co trochu rozlil. Mně se podařilo trochu rozlejt akorát v Berlingu, vyhodil jsem koberec, vnitřek vylil saponátem a vystříkal vapkou. Citovat
PnR Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 mne sa zas podarilo par kvapiek riedidla v kufri.. jak sa na slnku auto vyhrialo tak pekne tie vypary fetovat... Citovat
MatrixChose Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: oddie Nejhorší je nafta, to nedostanete z ničeho. Ani náhodou bych už nevozil kanystr, prodával jsem takhle maníkovi komplet čalounění a koberce, poté co trochu rozlil. Mně se podařilo trochu rozlejt akorát v Berlingu, vyhodil jsem koberec, vnitřek vylil saponátem a vystříkal vapkou. Časem ale taky vyčichne Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Mne sa takto podarilo v Š 100 v kufri rozliať agátové víno. Celé leto stačilo zaparkovať na slnku a predná kapota bola obsypaná včelami, osami a podobným hmyzom. Citovat
budvar Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: oddie Nejhorší je nafta, to nedostanete z ničeho. Ani náhodou bych už nevozil kanystr... to chce kvalitní kanystr, já bych bez vody a rezervní nafty nevyjel pravda nafta spíš kvůli tomu že před výplatou se 5l hodí i když můžeš namítnou že si mám vozit v autě rezervní 200.- ale to je psychologie - těch 200 by tam asi nevydrželo [upravil dne 28/7/09 budvar] Citovat
Dave_k Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: MirasCC No, ono není nic moc ani opačnej extrém. Mě jednou utekl do kufru králíček Azurit (4l aviváž Quanto), to auto bylo navoněný na půl roku dopředu :xvulTo mi připomíná jednu hádanku: Strašně to smrdí a má to dlouhý uši? 14 dní mrtvej králíček azurit ve skříni. Jinak nám ve služebáku něco strašně smrdělo a po tejdnu jsme přišli na to, že asi nějaká kuna či kočka chytila holuba a sežrala ho na motoru auta a ty zbytky se tam připekly. [upravil dne 28/7/09 Dave_k] [upravil dne 28/7/09 Dave_k] Citovat
dobrmik Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 no tak já ještě v 205 vylil asi 5litru mlíka....jel jsem a banku jsem mel u spolujezdce a vtom me skocila srnka....tak brzdy a mlíko na podlaze...asi za 3 dny sedacky,koberec vse ven pod vapku.. Citovat
urdemala Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 já jednou vezl kámoše, bylo to v twingu a on seděl vzadu. těsně před cestou měl tak 7 piv, a po cestě do sebe soukal nějaký smradlavý řízky. něco vtipnýho pronesl a usnul. asi tak po čtvrt hodině se probudil - celej zelenej - myslel si, že si otevře okýnko a hodí to ven. jenže najednou děs v očích, jak tak sahal po kličce tak velice rychle zjišťoval, že ty zadní okýnka otevřít nejdou. pak explodoval. bylo toho tak půl kýble a my měli fakt co dělat, abysme se u toho čištění potmě v noci taky nevrhli. smrad tak ještě dva měsíce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.