Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mlíko v kufru: nedej bože aby se rozlilo (vlastní zkušenost)

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem před pár dny vezl nákup a mlíko v PET mělo nějakej podivnej uzávěř a trošku mě pokapalo kufr až na kobereček... Chvíli nic ale pak čuchám čuchám a přinde mě kufr nějakej zasmrádlej :bacha Tak všecko vyhážu a nic... Vyvětrám a ráno zas :myslim Kecali sme s kolegou a já si vzpoměl na mlíko - dneska sem to tady šamponoval a nechal vyvětrat přes den v průvanu a jako o moooooooooooooooooooooooooooooc lepší ale možná to bude chtít ještě jednou...

Takže bacha na mlíko !!! - je to pěkný svinstvo :D

post-0-14109608580165_thumb.jpg

Odesláno

Mě se jednou poblil pejsek v kufru, jenom 40 kilovej vlčák a byla to rychna tak na týden , málem sem se poblil taky:D a ta moja to ani nechtěla uklidit,musel sem sám :grr

Odesláno

mlíko znám z vastní skušenosti rychna jako pr..e použil jsem ocet na kobereček a skoro půl náplně spreje s lesní vůní a celou noc nechal zavřený auto docela dobrý

Odesláno

mlíko dobrý-skuste vést kozu ke kozlovi a od kozla,pak nebudete naříkat nad rozlitým mlékem, vezl jsem ji ještě ve Škoda 1202

Odesláno

Nejhorší je nafta, to nedostanete z ničeho. Ani náhodou bych už nevozil kanystr, prodával jsem takhle maníkovi komplet čalounění a koberce, poté co trochu rozlil. Mně se podařilo trochu rozlejt akorát v Berlingu, vyhodil jsem koberec, vnitřek vylil saponátem a vystříkal vapkou.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nejhorší je nafta, to nedostanete z ničeho. Ani náhodou bych už nevozil kanystr, prodával jsem takhle maníkovi komplet čalounění a koberce, poté co trochu rozlil. Mně se podařilo trochu rozlejt akorát v Berlingu, vyhodil jsem koberec, vnitřek vylil saponátem a vystříkal vapkou.

Časem ale taky vyčichne :)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nejhorší je nafta, to nedostanete z ničeho. Ani náhodou bych už nevozil kanystr...

to chce kvalitní kanystr, já bych bez vody a rezervní nafty nevyjel :D pravda nafta spíš kvůli tomu že před výplatou se 5l hodí i když můžeš namítnou že si mám vozit v autě rezervní 200.- ale to je psychologie - těch 200 by tam asi nevydrželo :D

[upravil dne 28/7/09 budvar]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No, ono není nic moc ani opačnej extrém. Mě jednou utekl do kufru králíček Azurit (4l aviváž Quanto), to auto bylo navoněný na půl roku dopředu :D

:xvulTo mi připomíná jednu hádanku:

Strašně to smrdí a má to dlouhý uši?

14 dní mrtvej králíček azurit ve skříni. :D:xvul

Jinak nám ve služebáku něco strašně smrdělo a po tejdnu jsme přišli na to, že asi nějaká kuna či kočka chytila holuba a sežrala ho na motoru auta a ty zbytky se tam připekly. :blicismajlik

[upravil dne 28/7/09 Dave_k]

[upravil dne 28/7/09 Dave_k]

Odesláno

no tak já ještě v 205 vylil asi 5litru mlíka....jel jsem a banku jsem mel u spolujezdce a vtom me skocila srnka....tak brzdy a mlíko na podlaze..:D.asi za 3 dny sedacky,koberec vse ven pod vapku..:grr

Odesláno

já jednou vezl kámoše, bylo to v twingu a on seděl vzadu. těsně před cestou měl tak 7 piv, a po cestě do sebe soukal nějaký smradlavý řízky. něco vtipnýho pronesl a usnul. asi tak po čtvrt hodině se probudil - celej zelenej - myslel si, že si otevře okýnko a hodí to ven. jenže najednou děs v očích, jak tak sahal po kličce tak velice rychle zjišťoval, že ty zadní okýnka otevřít nejdou. pak explodoval. bylo toho tak půl kýble a my měli fakt co dělat, abysme se u toho čištění potmě v noci taky nevrhli. smrad tak ještě dva měsíce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...