Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

ted jsem dokoukal Martana,doporucuju,super film :super

zítra si dám KAT

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Rudá planeta,není špatný, a před chvilkou jsem dokoukal Pach krve 3,super krvak

a vůbec,všechny dily už jsem viděl,byly dobry

odesláno z Lumie

Odesláno

Čo sa týka marťana tak sci-fi tohto tipu kde , nelietajú ľudožravý mimozemštania alebo s nimi nezačíname tretiu svetovú vojnu , môžem ale toto mi príde až priveľmi ,,americké''. Ridley Scott nezabudol vynechať klasické klišé s americkou zástavou a potleskom na otvorenej scéne. Už tam chýbala iba záverečná scéna s blikajucimi majákmi sanitiek a rozdávaním prikrývok :) Postrehol som ale jeden zaujímavý detail . Ani jeden z hlavných hrdinov nebol černoch čo je za posledné roky v americkom filme nepredstaviteľné :) černoch sa objavil v ústraní v pozícii mozgu celej záchrannej operácie :) čo si myslieť o tomto progrese? Námet filmu je výborný len mne osobne tomu čosi chýbalo :(

Odesláno

Taky jsme s klukem shlédli film Marťna ve 3D. Zajímavý námět, ale píše dusan2, jsou tam prvky ,,amerického" ducha.

Kde tyhle prvky v produkci Hollywoodu nenajdeš. Jinak velice dobře provedený až na pár nesmyslů (ale bez nich by to asi ani nešlo - je to SciFi) má to spád, napětí a jak jinak, Happy End.

Pěkný film. :myslim  

Odesláno

Mně se Marťan taky líbil, ale na knížku to nemělo no, jako vždy :-)

Ne vždy. Podívej se na film "Skleněné peklo" ten rozhodně knížku předčil.

Odesláno (upraveno)

před chvilkou jsem dokoukal rychle a zběsile,dobrej film

doví,jestli ještě jsou nějaký dily

odesláno z Lumie

Je celkem 7 dílů. Tak jen nevím zda se sháníš po dalším nebo Ti těch prvních 6 uteklo. :myslim Tedy za předpokladu, že ten který jsi dokoukal byla sedmička - číslo neuvádíš.

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

no pravda,viděl jsem 4 a teď 5,dík ,pohledam ještě další,dneska jsem si pustil D-Tox ,taky dobrej film,je sice z 2002 ale dobry,S. Stalonem

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

právě teď koukám na Ramba III,v televizi,a nasadil jsem si sluchátka,taky někdo dáváte,když koukate na nějakej film?

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

právě teď koukám na Ramba III,v televizi,a nasadil jsem si sluchátka,taky někdo dáváte,když koukate na nějakej film?

Jo, když se dívám na nějaký film či jiný pořad na PC a moje drahá polovička MUSÍ vidět "Prostřeno" nebo něco podobného což je druh pořadů, které nesnáším.

Odesláno

purpurový vrch jsem si nechal na zítra,před chvilkou jsem dokoukal 6ku rychlí a zběsilí,super film,ještě mám staženou 7mičku,tu zkouknu někdy příště

odesláno z Lumie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...