c.WO.k Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Mně se Marťan taky líbil, ale na knížku to nemělo no, jako vždy :-) Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 (upraveno) ted jsem dokoukal Martana,doporucuju,super film zítra si dám KAT odesláno z Lumie Upraveno 2. únor 2016 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 Rudá planeta,není špatný, a před chvilkou jsem dokoukal Pach krve 3,super krvak a vůbec,všechny dily už jsem viděl,byly dobry odesláno z Lumie Citovat
dusan2 Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Čo sa týka marťana tak sci-fi tohto tipu kde , nelietajú ľudožravý mimozemštania alebo s nimi nezačíname tretiu svetovú vojnu , môžem ale toto mi príde až priveľmi ,,americké''. Ridley Scott nezabudol vynechať klasické klišé s americkou zástavou a potleskom na otvorenej scéne. Už tam chýbala iba záverečná scéna s blikajucimi majákmi sanitiek a rozdávaním prikrývok Postrehol som ale jeden zaujímavý detail . Ani jeden z hlavných hrdinov nebol černoch čo je za posledné roky v americkom filme nepredstaviteľné černoch sa objavil v ústraní v pozícii mozgu celej záchrannej operácie čo si myslieť o tomto progrese? Námet filmu je výborný len mne osobne tomu čosi chýbalo Citovat
OK406 Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Taky jsme s klukem shlédli film Marťna ve 3D. Zajímavý námět, ale píše dusan2, jsou tam prvky ,,amerického" ducha. Citovat
vendelinek Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 KAT, dost dobrej film,doporucuju odesláno z Lumie Citovat
Tony Stark Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Dneska jsem konečně dokoukal, pro mě už nudné téma filmu ale docela dobře natočeno, snímek Bojovník http://www.csfd.cz/film/297825-bojovnik/prehled/ Citovat
FrantaCV Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 Taky jsme s klukem shlédli film Marťna ve 3D. Zajímavý námět, ale píše dusan2, jsou tam prvky ,,amerického" ducha. Kde tyhle prvky v produkci Hollywoodu nenajdeš. Jinak velice dobře provedený až na pár nesmyslů (ale bez nich by to asi ani nešlo - je to SciFi) má to spád, napětí a jak jinak, Happy End. Pěkný film. Citovat
FrantaCV Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 Mně se Marťan taky líbil, ale na knížku to nemělo no, jako vždy :-) Ne vždy. Podívej se na film "Skleněné peklo" ten rozhodně knížku předčil. Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 před chvilkou jsem dokoukal rychle a zběsile,dobrej film doví,jestli ještě jsou nějaký dily odesláno z Lumie Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2016 Odesláno 8. únor 2016 F&F 6 (2013) F&F 7 (2015) kdy při natáčení Paul Walker zemřel a dotáčel to jeho bratr Citovat
FrantaCV Odesláno 8. únor 2016 Odesláno 8. únor 2016 (upraveno) před chvilkou jsem dokoukal rychle a zběsile,dobrej film doví,jestli ještě jsou nějaký dily odesláno z Lumie Je celkem 7 dílů. Tak jen nevím zda se sháníš po dalším nebo Ti těch prvních 6 uteklo. Tedy za předpokladu, že ten který jsi dokoukal byla sedmička - číslo neuvádíš. Upraveno 8. únor 2016 uživatelem FrantaCV Citovat
vendelinek Odesláno 8. únor 2016 Odesláno 8. únor 2016 no pravda,viděl jsem 4 a teď 5,dík ,pohledam ještě další,dneska jsem si pustil D-Tox ,taky dobrej film,je sice z 2002 ale dobry,S. Stalonem odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 (upraveno) právě teď koukám na Ramba III,v televizi,a nasadil jsem si sluchátka,taky někdo dáváte,když koukate na nějakej film? Upraveno 12. únor 2016 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 to je zvuk úplně o něčem jiným,jak v kině odesláno z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 právě teď koukám na Ramba III,v televizi,a nasadil jsem si sluchátka,taky někdo dáváte,když koukate na nějakej film? Jo, když se dívám na nějaký film či jiný pořad na PC a moje drahá polovička MUSÍ vidět "Prostřeno" nebo něco podobného což je druh pořadů, které nesnáším. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Purpurový vrch, kdo má rád drama s prvky horroru tak naprosto super film. Eltonovi mohu doporučit, Mama je jen takovej odvar, http://www.csfd.cz/film/146130-purpurovy-vrch/prehled/ Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Dík,kouknu,už stahuju,tendle žánr můžu,a koukám,je to nějaký nový,hm,dokonce jsem ted našel v cz znění Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 purpurový vrch jsem si nechal na zítra,před chvilkou jsem dokoukal 6ku rychlí a zběsilí,super film,ještě mám staženou 7mičku,tu zkouknu někdy příště odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.