Cyklon Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 :D:D není to sice moc pežoťácký, ale musel jsem se pochlubit Citovat
MilanF1 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Nemel by ste nekdo nahodou ten skvelej italskej film Formule-1. Je to vlastne celovecerni dokument z roku 1978 jestli si nahodou nekdo pamatujete.Jsou tam fakt autenticky zabery ze zavodu F1,treba jak N.Lauda malem uhorel a ruzny fakt husty bouracky .Schanim to vsude mozne kde by se to dalo stahnout ale nemuzu najit.Tak kdybyste nekdo nahodou vedel dejte mi prosim vedet dik Je to toto na CzTorrentu?xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxmyslím, že jsem to již stáhnul, ale jaksi jsem ještě neměl čas na to kouknout - to je ostuda, co [upravil dne 22/2/11 20:24 Radek Hurvajz] Citovat
wooody Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 tak teďko sem přijel z filmu Tacho, a myslím že se velmi poved..... Citovat
Dadadavid Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Nevim co jste z toho videly,ale za tento rok jakozto velky fanda obrazovky doporucuji tyto filmy... : Legenda o sových strážcích,Marmaduke,To byl zitra flam,Nekdo to rad blond,dum na haunted hill,Jak vycvicit draka,Toy story3,carodejuv ucen,Noc v muzeu 2,Pripad cislo 39,kralove rocku,atd atd..a kdo se chce hodne bat tak ctvrty druh,a velice doporucuji film s nazvem Cesta...na vse muzeteshlednout recenze na www.csfd.cz vic me momentalne nenapada Citovat
Béďa Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Po precteni par recenzi jsem od filmu Tacho moc necekal. Nastesti me mile prekvapil a hodnotim ho tak 8/10. Kdo ma rad proste auta (rally) a Landu, ten musi tento pocin pochvalit. Citovat
matii Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Nemel by ste nekdo nahodou ten skvelej italskej film Formule-1. Je to vlastne celovecerni dokument z roku 1978 jestli si nahodou nekdo pamatujete.Jsou tam fakt autenticky zabery ze zavodu F1,treba jak N.Lauda malem uhorel a ruzny fakt husty bouracky .Schanim to vsude mozne kde by se to dalo stahnout ale nemuzu najit.Tak kdybyste nekdo nahodou vedel dejte mi prosim vedet dik Můžeš čučet i na tůbě: F1 Citovat
Ravel Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Filmoví fandové [upravil dne 4/1/11 09:07 Ravel] Citovat
Ravel Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Rozhodně doporučuju trilogii Milénium - \"Muži, kteří nenávidí ženy\", \"Dívka, která si hrála s ohněm\" a \"Dívka, která kopla do vosího hnízda\". Kde se to dá sehnat, nedaří se mi to sosnout :-( Citovat
AnotherOne Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Tiež som si to pozrel na základe toho odporúčania. Je to fakt dosť dobré. Našiel som to na torrentoch (TPB), ale v pôvodnom znení. Pozerať to treba v poradí, diely nadväzujú. [upravil dne 4.1.2011 09:57 AnotherOne] Citovat
wooody Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 poslední dobou ulítám na seriálech teďko mám rozjetej HIMYM, je to best seriál nemůžu se dočkat nový serie.... Citovat
oni Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 tak panove, do nedavne doby, jsem si myslel o leonardu dicapriovi,ze nic moc herec, opak, az na film titanic je to skvely herec, vrele muzu doporucit filmy jako pocatek, labyrint lzi,skryta identita,proklety ostrov, to jsou filmy, ktery opravdu stoji za to stahnout.. Citovat
wooody Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 mě se nejvíc líbí v Chyť mě když to dokážeš Citovat
BV406 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 poslední dobou ulítám na seriálech teďko mám rozjetej HIMYM, je to best seriál nemůžu se dočkat nový serie.... ja furt nechapu o co tam vlastne jde Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Tak jsem dneska zkouknul kurýra 3:super, postradatelný,do hlubiny 2, taky dobrej,docela dobrej odpočinkovej den:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 miluju filmy skala, to intro, dej, ztvarneni (ktere ma chyby), hlasky atd atd., tak porad vitezi, pote jsou pulp fiction, kill billl, panprs, a pirati , plus atentat (stary cesky film) Citovat
ygnor206 Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Papi333 - Tak ten film Formule 1 mám kdyby si chtěl:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 taky bych mrknul, mate nekdo neco s frantou stastnym? Nejlepsi moto jezdec sve doby, mozna vsech dob......... Citovat
Ravel Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Zdary. Další peckovní film 127 hodin. O jednom mladém horolezci. Ale nic pro slabší povahy. A taky Umlčení (HUSH) - další anglický nízkorozpočťák, který stojí za zkouknutí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.