Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som minuly tyzden skukol snimok Trollhunter, je to tocene stylom ako dokument, ale velmi kvlitne spracovane, odporucam kazdemu :papa

Frozz: a co Cougar town, to nepozeras? Odporucam tiez, dobra zabava, u mna BBT na prvom mieste :super

[upravil dne 26/2/11 18:30 Qcko]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

odporucam pozriet dokument ktory sa tocil 14 rokov.

klik -> DNES NA CT2 o 20:05

Nejsledovanější dokument v českých kinech a mj. držitel ceny Český lev, který mapuje třináct let života narkomanky Katky, její pády, vzestupy, zápasy s drogou, se životem, se sebou. Režie H. Třeštíková

• O 4 měsíce později...
Odesláno

v patek jsem zkouknul Drive

Vic, nez honicek je tam sice zaberu na premyslejiciho Goslinga, ale pro me urcite zajimava alternativa ke

klasickemu pojeti tohoto zanru.:roker

Drive-Movie-Poster.jpg

[upravil dne 27|11|11 18:15 od .mycTD]

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Vážení diváci a divačky,filmoví maníaci:D

mám prosbičku,nemůžu nikde najít filmovou novinku muži v naději

nemá snad někdo stažíno?

Děkuji předem:)

Odesláno

Zdravím,

také se připojuji s prosbou. Je to dost nové, takže myslím, že DVD ani asi zatím není :-(

Omylem jsem místo toho sehnal Muži v říji, ale to byl hrubý přešlap :-(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Velmi doporučuji tento film (2010), který mnou skutečně otřásl. Dokonalý dokument přibližující život ve F1 i osobní život tohoto charismatického člověka a mimořádného talentu . Strašná škoda, že už Ayrton není mezi námi :(

CSFD 89% & 73.nejlepší film

http://www.csfd.cz/film/291617-senna/

Edit: omlouvám se, jestli je to v již jiném vláknu (faktem je, že film je natolik významný, že si zaslouží vlákno vlastní)

[upravil dne 9/3/12 13:16 od Cyklon]

Odesláno

Vím vím, našel jsem to hned po napsání příspěvku do této sekce. S funkcí Hledání jsem nebyl schopen najít ani Filmový koutek natož onen film. S Googlem Hledání jsem to pak nalezl hned. Nechtěl jsem pak svůj příspěvek ale smazat aby měli návštěvnící této sekce dobrý tip ;)

Odesláno

Vymedzený čas (In time) má dobrý nápad, ale podľa mňa sa dalo z toho vyťažiť viac.

Veľmi pekný rodinný film Oceľová päsť

Pekný thriller Dreamhouse.

A kto ešte vo švédskom origináli nevidel trilógiu The Girl with the Dragon Tattoo, The Girl Who Played with Fire, The Girl Who Kicked the Hornet\'s Nest tak odporúčam holywoodsky remake prvej časti s Danielom Craigom http://www.imdb.com/title/tt1568346/.

[upravil dne 14.3.2012 07:21 od AnotherOne]

Odesláno
Tak jsem se podíval na vámi zmiňovaný ¨vyměřený čas¨ a zajímavej film.

A abych přispěl s trochou do mlýna, tak se mi ještě líbilo

Tři dny ke svobodě

Díky za tip. Filmy s R.Crowem mi připadají skvělé (snad až na Dobrý ročník - a to že to režíroval R.Scott mě mrzí dvojnásob :-(

Zde pár tipů s R.C. : L.A.-přísně tajné, Americký gangster, Na odstřel

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...