domena Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Zatlačiš z boku na tu pojistku a normalne tu hadičku vytahneš.Odšroubuješ to normalne v proti směru hodin.Chce to silu,ale s CITEM ! Citovat
vinco321bi Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Ja ked kupujem filter tak vzdy mu poviem vyrobcu cerpadla lebo raz sa mi stalo ze mi dal taky isty ako je na fotke a nepasoval mi.Ten na fotke by mal byt pre cerpadla Lucas,Bosch ma inu spodnu cas filtra.Ak sa mylim tak ma opravte Citovat
pavloucha Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: vinco321bi Ja ked kupujem filter tak vzdy mu poviem vyrobcu cerpadla lebo raz sa mi stalo ze mi dal taky isty ako je na fotke a nepasoval mi.Ten na fotke by mal byt pre cerpadla Lucas,Bosch ma inu spodnu cas filtra.Ak sa mylim tak ma opravte no vidíš a tenhle mi pasuje a mám bosch od čerpadla po vstřiky a na balení je MG1602-Siemens injection system Citovat
lukáš.t Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 na palivovem filtru nemá cenu šetřit,může být levný a může pouštět chloupky.používam od firmy FRAM. Citovat
sweetyboy Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 tak jsem koupil palivový filtr od FRAMu na bosch vstrikovani jak mam napsano u vstriku a zjistil jsem ze filtr je uplne jinej.pripada mi ze mam palivovej fitr jak na siemens:bacha snad mi to v autokelly asi po 15ti dnech vymeni jinak ho budu muset nabidnout zde Citovat
Radim193 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Dobrý den, chtěl by také vyměnit vložku palivového filtru a u svého vozidla jsem objevil, že filtr vypadá trošku jinak, než jsem tu na fóru viděl na přiložených fotografiích. Je to tedy motor se vstřikováním Siemens? A odpovídající vložka je pak třeba tato http://www.autodily-dnd.cz/peugeot/406-break/filtr-palivovy-fram-d401327/ ? foto 1 Citovat
Radim193 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 A ještě jsem si uvědomil, že jsem se chtěl ještě ujistit, že po výměně je to se startováním stejné jako jsem tu četl, tedy několikrát nechat čerpadlem naplnit okruh a pak až starovat? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 tu vložku filtru máš vybranou dobře,obal filtru Bosch má trochu jiný tvar a taky jinou vložku--po výměně párkrát zapni klíček na pět sec. a startuj [upravil dne 5/4/10 ozzy56] Citovat
sweetyboy Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 presne takhle vypada moje nadobka s palivovym filtrem i filtr mam jak na siemens ale mam vstrikovani bosch...kupoval jsem filtr podle vstriku ale stejne jak jsem to rozebral tak jsem zjistil ze to je spatne a musel jsem jej vymenit:aut Citovat
bara Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: mmmb a šroubuje se ve smeru šipky + nebo - ??? nebo se musí ještě potlačit ??? nějak mi to něšlo, nebo jsem použil slabou sílu Ty hadičky odpojíš tím,že zatlačíš ten zelený na levo a pak zase bílý plast na hadičce na pravo dovnitř,jsou tam takové zobáčky uvnitř (tím se uvolní) a potáhneš hadičku ven.Je to francouzká píčovina na entou někdy musíš mít 3 ruce,někdy ti stačí jenom nehty a někdy šroubovák.Když jsou hadice ztvrdlé moc tak ji zlomíš,no frantíci,místo aby dali gum.hadici tak dají toto zlo. A je fakt,že jsou jak tu píšou a i nafotily 2 typy těch nádobek na filtr.Jedna ta tvoje má bajonetový závit,celkem plochou matici s kovovým kroužkem a ta druhá má na matici dookola takové žebrování.A právě do ní jde ten filtr který vypadá jak špulka na nitě.Do toho druhého,toho staršího typunádobky co máš ty na tom foto jde zase takový co má na spodní straně dosedací gumičku a takový plastový zobáček proti otočení.Pokud ti to nepůjde povolit,vem si na to páskový povolovák na olejové filtry a povoluj samozřejmě doleva. Citovat
sweetyboy Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 panové je možné aby auto melo vstrikovaní bosch a palivový filtr siemens?na vstriku je napsano bosch i u celni masky ale palivak mam siemens a taky jsem zjistil ze vaha vzduchu je taky siemens...mam 9 mesic rok 2001 a pripada mi to ze to je takovej mix:o Citovat
bara Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 Jo je to možné,záleží co tam kdo a kdy před tebou namontoval.U paliváku je to ůplné fuk kdo ho vyrobil,musí jem plnit fukci ke které je určen. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: sweetyboy panové je možné aby auto melo vstrikovaní bosch a palivový filtr siemens?na vstriku je napsano bosch i u celni masky ale palivak mam siemens a taky jsem zjistil ze vaha vzduchu je taky siemens...mam 9 mesic rok 2001 a pripada mi to ze to je takovej mix:o Já mám srpen 2001 a mám Bosch filtr, Cune má září 2009 a má Siemens...já mám vysokotlak Bosch, Cune nevim co tam má (možná písne, jestli se všimne). Typ filtru nezáleží ani tak na vstřikách nebo čerpadle, ale hlavně na bandasce, do který se vložka filtru strká. Na předchozí stránce na obrázku od uživatele \"mmmb\" je filtr Bosch (pasující vložka např. Filtron PE813/3) a na obrázkách od \"Radim193\" je filtr Siemens (vložka Filtron Pe816/4). Vložka na obrázku od \"pavloucha\" je do Siemens filtru. Orientační znak: Bosch má indikátor vody ve filtru zastrčenej z boku doprostřed vložky a na spodní straně má vložka filtru typický obdélníkový vybrání pro tu sondu vody. Siemens má ďoury z obou stran kulatý [upravil dne 26/4/10 hugo.v.r.] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 2 ozzy56: tos kupoval nový hadice a dekl, nebo jsi to koupil z muzea ? Jak to že to máš pod kapotou tak novoučký, chlape ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 mám 10 let starou šunku --ale starám se no...,stačí stříknout trochu konkorem třeba a vyleštit Citovat
JirkaB Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: ozzy56 totok je vložka pro filtr BOSCH mám BOSH a nikde jsem nepřišel na to kam dát ten kroužek těsnění, tak to tam mám bez něj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.