Roman Bazi Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Na hlavní straně. Byl jsem přihlášen už mnohokrát, a najednou nic. Citovat
Kurt Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 A tu chybu přihlášení na hlavní straně neprozradíš? Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Promiň, hlási mě to \"špatné heslo\". [upravil dne 27/11/12 08:01 od Roman Bazi] Citovat
Marcel00 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 znaky na klavesnici? prehodene Y a Z, zapnuta vypnuta NUM klavesnica... z toho zariadenia z ktoreho teraz ides si nastav ine heslo a skus... Citovat
Kurt Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Tak to bude špatným heslem. Takhle - je teoreticky možné, že sis změnil heslo na forum, ale na klub zůstalo nějaké jiné/původní. Protože na klubu teď z bezpečnostních důvodů nejde měnit heslo uživatelsky, napiš mi do mailu nějaké heslo, které chceš nastavit do klubu a to potom bude platit i pro forum. Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Kurt- \"Protože na klubu teď z bezpečnostních důvodů nejde měnit heslo uživatelsky\" Tak to bude ten problém. Na fóru jsem si ho změnil. Ale po neuspěšném pokusu o přihlášení jsem si nechal vygenerovat nové, a stejně to nešlo ani podle návodu. Pošlu heslo mailem. Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Už je vše v pořádku, děkuji Kurte . Citovat
Existujuci Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Zdravim tymto admina a prosim aby mi poslal moje heslo ako SZ alebo na e mail ktory mam v profile. Po preinstalovani internetoveho prehliadaca sa neviem prihlasit na NTB ....nepamatam si heslo.Dostanem sa tu iba cez mobil,trn si heslo.pamata.Alebo si mam napisat kolkovanu ziadost. THX. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Co použit navod po neuspěšném přihlášení na hlavní straně?? Špatné heslo !! Pokud jste zapomněli Vaše heslo, napište na: info@peugeot-club.com bude Vám vygenerováno jiné. To bych ti totiž odepsal ihned Aha, ted zjištuji odkud vitr vane, když vidím email ve vypisu Hele 27.6. v 17.47 jsem ti posilal heslo v mailu, na mbagin@azet.sk tak nechapu jak to že ho nemáš [upravil dne 3/7/13 22:11 od Radek Hurvajz] Citovat
Existujuci Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 To nechapem ani ja,preto som pisal este raz. Nevadi. SZ mi prisla a uz mi to slape aj na NTB. Diki Radku. Pekny vecer. Citovat
loki Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Zdravím, mam problem s přihlášením na telefonu s androidem.kdyz se přihlásim na hlavní stránce a zmáčknu odkaz na forum,tak jsem na foru nepřihlášen.díky za radu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 To nepujde nejspiš. Pokud prohližeč v telefonu ukládá cookies tak je vymaž, mělo by to pomoct. Citovat
koblih69 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Aha... mě s etotiž přihlášení z klubu do fóra \"nepřenášelo\" takže jsme se prostě přihlašoval na fóru sólo a to chodí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 To je divný. Hromadě lidí to zase takhle nechodí. Ono si to asi dělá co chce, jak bylo puvodně možné se registrovat na forum zvlášť tak je to celý nějaký pomatený Citovat
Goldinka Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 mě se to nikdy nepřeneslo, tenkrát sem na foru musela asi pětkrát změnit heslo než se mi sem podařilo přihlásit (a ne, heslo sem zadávala správně.. ) Citovat
Kurt Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 Zdravím, mam problem s přihlášením na telefonu s androidem.kdyz se přihlásim na hlavní stránce a zmáčknu odkaz na forum,tak jsem na foru nepřihlášen.díky za radu Problém bude s www. Čili: na hlavní straně odhlásit, smazat kůkýsky, kliknout na tohle: http://www.peugeot-club.com/ přihlásit se a kliknout tam na odkaz Fórum. Citovat
Honza54 Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 ahoj, nemohu se přihlásit na domovskou stránku, špatné heslo, přihlášení na forum je OK. Kde dělám chybu? díky, [upravil dne 23/9/13 08:45 od Honza54] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Vymaž cookies v prohližeči. A mrkni do mailu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.