Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to bude špatným heslem. :)

Takhle - je teoreticky možné, že sis změnil heslo na forum, ale na klub zůstalo nějaké jiné/původní. Protože na klubu teď z bezpečnostních důvodů nejde měnit heslo uživatelsky, napiš mi do mailu nějaké heslo, které chceš nastavit do klubu a to potom bude platit i pro forum.

Odesláno

Kurt- \"Protože na klubu teď z bezpečnostních důvodů nejde měnit heslo uživatelsky\"

Tak to bude ten problém. Na fóru jsem si ho změnil. Ale po neuspěšném pokusu o přihlášení jsem si nechal vygenerovat nové, a stejně to nešlo ani podle návodu. Pošlu heslo mailem.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdravim tymto admina a prosim aby mi poslal moje heslo ako SZ alebo na e mail ktory mam v profile. Po preinstalovani internetoveho prehliadaca sa neviem prihlasit na NTB ....nepamatam si heslo.Dostanem sa tu iba cez mobil,trn si heslo.pamata.Alebo si mam napisat kolkovanu ziadost. :)

THX.

Odesláno

Co použit navod po neuspěšném přihlášení na hlavní straně??

Špatné heslo !! Pokud jste zapomněli Vaše heslo, napište na: info@peugeot-club.com bude Vám vygenerováno jiné.

To bych ti totiž odepsal ihned

Aha, ted zjištuji odkud vitr vane, když vidím email ve vypisu

Hele 27.6. v 17.47 jsem ti posilal heslo v mailu, na mbagin@azet.sk tak nechapu jak to že ho nemáš:myslim

[upravil dne 3/7/13 22:11 od Radek Hurvajz]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

mam problem s přihlášením na telefonu s androidem.kdyz se přihlásim na hlavní stránce a zmáčknu odkaz na forum,tak jsem na foru nepřihlášen.díky za radu

Odesláno

mě se to nikdy nepřeneslo, tenkrát sem na foru musela asi pětkrát změnit heslo než se mi sem podařilo přihlásit (a ne, heslo sem zadávala správně.. :P )

Odesláno
Zdravím,

mam problem s přihlášením na telefonu s androidem.kdyz se přihlásim na hlavní stránce a zmáčknu odkaz na forum,tak jsem na foru nepřihlášen.díky za radu

Problém bude s www.

Čili: na hlavní straně odhlásit, smazat kůkýsky, kliknout na tohle: http://www.peugeot-club.com/ přihlásit se a kliknout tam na odkaz Fórum.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...