Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Komu přišel tento spam?  

1. 1. Komu přišel tento spam?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak co borci, přiznejte se, komu přišel tento spam? Možná vám ho klient zařadil do spamů, tak se mrkněte.

Myslím že nás bude celkem dost, teda podle toho jesli si ho ty kterejm přišel všimnou :D:o

Text mailu:

Dobrý den,

promiňte za nevyžádaný Email.

Spustili jsme www stránky o ubytováni v Řecku .

Tak Vás informujeme o možnosti umístit informace o Vašem ubytováni na www stránky.

Budete li chtít nap...

[upravil dne 10.7.2009 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

komu prisel je celkem dobre videt z distribucniho listu... :-)

Právě, že tam jsou samí pežoťáci :myslim Asi procházej různý fóra a stahujou mailový adresy. Jsou to mrzáci...

Aspoň se omluvili :D

Odesláno

Mě by třeba Řecko i zajímalo, taková forma prezentace je mi ale proti srsti a tak šel rovnou do koše.

P.S.

Kdysi tu Kurt psal nějaký odkaz na paragrafy, kterými se dá takové chytráky aspoň trošku postrašit (když to bylo zneužití tolika adres, byla by reálná třeba hromadná žaloba).

[upravil dne 11/7/2009 Medvěd]

Odesláno

no, muzes to poslat prislusnemu uradu... UOOU... vysledek v tomto pripade bude ze po trech mesicich dostanes mail ze dekuji a situaci budou dale sledovat. Uz jsem to takhle parkrat zkousel, nez me to prestalo bavit...

vzhledem k tomu, ze tech adres bylo par a bylo to jednou, tka se tim bohuzel nikdo moc zabyvat nebude...a jestli jsou aspon trosku inteligentni, tak to bude neprokazatelne.

Zatim jediny pripad co dospel az k pokute byl nejmenovany penzion, ktery v tom jede opravdu ve velkem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...