Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jazykovy koutek po nekolikate :)

Recommended Posts

Odesláno

Destiny, nevim čemu říkáš vytržené z kontextu, vše co jsi citoval je nad tvým příspěvkem, to nebyla odpověd na konkrétní příspěvek, nic není vytržené z kontextu, nic co jsi napsal jsem ti neodmazal, smajlíci tam byli, to jo:)

Je nesmysl citovat 4 předchozí přispěvky k tomu aby jsi napsal tohle

[upravil dne 1/7/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem píšu s diakritikou aji z iPhonu, a to už je co říct.

jenze to neni telefon, ale pubertacka hracka, promin, tot muj osobni nazor

Odesláno

O to nejde, ať si o tom myslí kdo chce co chce, je problém z toho psát jako z každé kapesní hračky a přesto upřednostňuju čitelnost mých výplodů před pohodlností.

Odesláno

:xvul

@buml:

Dovolim si nesuhlasit...mal som na iPhone rovnaky nazor ako ty.

Ale cisto nahodou som sa stal jeho majitelom a teraz by som asi tazko hladal nahradu.

[upravil dne 1.7.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Destiny, nevim čemu říkáš vytržené z kontextu, vše co jsi citoval je nad tvým příspěvkem, to nebyla odpověd na konkrétní příspěvek, nic není vytržené z kontextu, nic co jsi napsal jsem ti neodmazal, smajlíci tam byli, to jo:)

Je nesmysl citovat 4 předchozí přispěvky k tomu aby jsi napsal tohle

[upravil dne 1/7/09 Radek Hurvajz]

Já myslím, že je to nesmysl celé. Pojďme od toho.

Odesláno

2 Hurvajz: To, že mi nejsou fŕa se zakázanou citací neznamená, že neexistují. Navštěvuji několik diskuzních serverů (hlavně o webdevelopmentu) a nikde citace nevadí.

Chápu, že je to infantilní, když někdo udělá 10tou citaci na 9 citací předchozích, ale to je u zmíněných serverů na uvážení přispivatele, že to už asi nebude normální. Setkal jsem se tam s takovým případem asi 2x. Jinak jsou citace se třemi úrovněmi naprosto běžné.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

2 Hurvajz: To, že mi nejsou fŕa se zakázanou citací neznamená, že neexistují. Navštěvuji několik diskuzních serverů (hlavně o webdevelopmentu) a nikde citace nevadí.

Chápu, že je to infantilní, když někdo udělá 10tou citaci na 9 citací předchozích, ale to je u zmíněných serverů na uvážení přispivatele, že to už asi nebude normální. Setkal jsem se tam s takovým případem asi 2x. Jinak jsou citace se třemi úrovněmi naprosto běžné.

Ale jo, já s tím souhlasím, jenže já ty pravidla nedělal, takže je to tak jak to je
Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem píšu s diakritikou aji z iPhonu, a to už je co říct.

Jenze na iphonu s nastavenou CZ klavesnici neni vubec problem psat hacky/carky i dost rychle. Ja mam stale EN klavesnici (zvyk na polohu tlacitek) a tam je to pak peklo :D

Za sebe: pisu bez hacku a carek kvuli rychlosti - nejsem pisarka a neumim psat vsemi deseti s diakritikou :aut

Odesláno

Já teda nevím, ale na NTB mám nainstalovanou CZ QWETRTY a nemám problém ani s háčkama (je to stejně rychlé jako bez nich), ani se spec. znakama: !@#$%^&*()-= CZ QWERTY má totiž jednu nepatrnou vlastnost, že když se k [shift] stiskne [ALT] tak to píše znaky z EN klávesnice a to jen po dobu držení [shift]+[alt]. K psaní na mobilech: Je to kapku složitější, ale i tam to není zcela vyloučeno. Moje K750i i K610i to uměj bez problémů, dokonce i v T9.

Odesláno

Dobrý téma :super zrovna včera jsem úpěl, když jsem četl vlákno \"dzana a neb potkal se mi motor\"

Nejlepší věty jsou:

- jo ta trubka mimochodem je přípojka plinu tak si říkam že přime stali všechny svatý moch sem se proletet

- ne delá mi to kámoš automechanik a vý co delá je na nej spolech

- jo jo přesne tak klinák mi rupnul a rozvodák si ho natách pod sebe a motor mi preskočíl a kousnul

- co sem všechno musel koupit nový takže 4x ventyli ... tak jsme schaneli nekoho kdo ho fyfrezuje ale dopadlo to kamoš mi ho fyrezoval v praci ... jo ješte sem zapomel že sem musel koupit nový šali...

Ale možná je ghana postiženej nebo pochází z Afriky, pak se omlouvám... ;)

Nejen obsah, ale i forma vypovídá o pisateli hodně, takže i třeba někdo, kdo je jen línej si to po sobě přečíst a opravit, vypadá nakonec jako negramotnej hlupák.

Odesláno

takove tema je proste nekonecne .... kazdy ma svou pravdu ...

Dobrý téma = Dobré téma ??

postiženej = postižený ??

línej, negramotnej = líný, negramotný ??

;)

Odesláno

Mluva hovorová, lidvá, nářeční... je mi fakt milejší, než hrubky, který i vyskakujou z textů na monitoru. I nářečí se dá napsat pravopisně správně, bejt sprostej zrovna tak. O interpunkcích nemluvě, jelikož mnohdy taková čárka ve větě dovede zcela změnit, nebo obrátit smysl. To si pak říkám, co tím chtěl autor říci.

Odesláno

[Nicméně můj názor na slovenštinu na českém fóru už asi všichni

keď už tak tak to napíš správne nie slovenština ale SLOVENČINA !!!!!!!!!! mudrlant :papa

[upravil dne 2.7.2009 robozv]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...