Fusion Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Já sem píšu s diakritikou aji z iPhonu, a to už je co říct. Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 ale autor prec nemusi pouzivat citaci, staci jen napr. 2 destiny > EDIT sakra proc \"code\" entruje a \"b\" netucni [upravil dne 1/7/09 buml] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Destiny, nevim čemu říkáš vytržené z kontextu, vše co jsi citoval je nad tvým příspěvkem, to nebyla odpověd na konkrétní příspěvek, nic není vytržené z kontextu, nic co jsi napsal jsem ti neodmazal, smajlíci tam byli, to jo:) Je nesmysl citovat 4 předchozí přispěvky k tomu aby jsi napsal tohle [upravil dne 1/7/09 Radek Hurvajz] Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Fusion Já sem píšu s diakritikou aji z iPhonu, a to už je co říct. jenze to neni telefon, ale pubertacka hracka, promin, tot muj osobni nazor Citovat
Fusion Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 O to nejde, ať si o tom myslí kdo chce co chce, je problém z toho psát jako z každé kapesní hračky a přesto upřednostňuju čitelnost mých výplodů před pohodlností. Citovat
Y2K Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 @buml: Dovolim si nesuhlasit...mal som na iPhone rovnaky nazor ako ty. Ale cisto nahodou som sa stal jeho majitelom a teraz by som asi tazko hladal nahradu. [upravil dne 1.7.2009 Y2K] Citovat
destiny Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Destiny, nevim čemu říkáš vytržené z kontextu, vše co jsi citoval je nad tvým příspěvkem, to nebyla odpověd na konkrétní příspěvek, nic není vytržené z kontextu, nic co jsi napsal jsem ti neodmazal, smajlíci tam byli, to jo:) Je nesmysl citovat 4 předchozí přispěvky k tomu aby jsi napsal tohle [upravil dne 1/7/09 Radek Hurvajz] Já myslím, že je to nesmysl celé. Pojďme od toho. Citovat
Peter86 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Tak tak..pri psani na mobilu(jako treba ted pisu ja:))je to s diakritikou horsi..A celkove bez ni je psani proste rychlejsi:DNo jo,mobily zasahly vsude:D Citovat
destiny Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 2 Hurvajz: To, že mi nejsou fŕa se zakázanou citací neznamená, že neexistují. Navštěvuji několik diskuzních serverů (hlavně o webdevelopmentu) a nikde citace nevadí. Chápu, že je to infantilní, když někdo udělá 10tou citaci na 9 citací předchozích, ale to je u zmíněných serverů na uvážení přispivatele, že to už asi nebude normální. Setkal jsem se tam s takovým případem asi 2x. Jinak jsou citace se třemi úrovněmi naprosto běžné. Citovat
Fusion Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Horší je citace dvanácti fotek, např. To je otravný. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: destiny 2 Hurvajz: To, že mi nejsou fŕa se zakázanou citací neznamená, že neexistují. Navštěvuji několik diskuzních serverů (hlavně o webdevelopmentu) a nikde citace nevadí. Chápu, že je to infantilní, když někdo udělá 10tou citaci na 9 citací předchozích, ale to je u zmíněných serverů na uvážení přispivatele, že to už asi nebude normální. Setkal jsem se tam s takovým případem asi 2x. Jinak jsou citace se třemi úrovněmi naprosto běžné. Ale jo, já s tím souhlasím, jenže já ty pravidla nedělal, takže je to tak jak to je Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Původně zaslal: Fusion Já sem píšu s diakritikou aji z iPhonu, a to už je co říct. Mne to príde rovnako pohodlné ako z PC najmä s posledným firmvérom. Citovat
ChodeC Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Původně zaslal: Fusion Já sem píšu s diakritikou aji z iPhonu, a to už je co říct. Jenze na iphonu s nastavenou CZ klavesnici neni vubec problem psat hacky/carky i dost rychle. Ja mam stale EN klavesnici (zvyk na polohu tlacitek) a tam je to pak peklo Za sebe: pisu bez hacku a carek kvuli rychlosti - nejsem pisarka a neumim psat vsemi deseti s diakritikou Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 do tohoto fora, jako i do jinych, budu psat zasadne bez diakritiky ... ale nebojte, hovorim s diakritikou Citovat
Edison Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Já teda nevím, ale na NTB mám nainstalovanou CZ QWETRTY a nemám problém ani s háčkama (je to stejně rychlé jako bez nich), ani se spec. znakama: !@#$%^&*()-= CZ QWERTY má totiž jednu nepatrnou vlastnost, že když se k [shift] stiskne [ALT] tak to píše znaky z EN klávesnice a to jen po dobu držení [shift]+[alt]. K psaní na mobilech: Je to kapku složitější, ale i tam to není zcela vyloučeno. Moje K750i i K610i to uměj bez problémů, dokonce i v T9. Citovat
MichalTalbot Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Dobrý téma zrovna včera jsem úpěl, když jsem četl vlákno \"dzana a neb potkal se mi motor\" Nejlepší věty jsou: - jo ta trubka mimochodem je přípojka plinu tak si říkam že přime stali všechny svatý moch sem se proletet - ne delá mi to kámoš automechanik a vý co delá je na nej spolech - jo jo přesne tak klinák mi rupnul a rozvodák si ho natách pod sebe a motor mi preskočíl a kousnul - co sem všechno musel koupit nový takže 4x ventyli ... tak jsme schaneli nekoho kdo ho fyfrezuje ale dopadlo to kamoš mi ho fyrezoval v praci ... jo ješte sem zapomel že sem musel koupit nový šali... Ale možná je ghana postiženej nebo pochází z Afriky, pak se omlouvám... Nejen obsah, ale i forma vypovídá o pisateli hodně, takže i třeba někdo, kdo je jen línej si to po sobě přečíst a opravit, vypadá nakonec jako negramotnej hlupák. Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 takove tema je proste nekonecne .... kazdy ma svou pravdu ... Dobrý téma = Dobré téma ?? postiženej = postižený ?? línej, negramotnej = líný, negramotný ?? Citovat
Edison Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Mluva hovorová, lidvá, nářeční... je mi fakt milejší, než hrubky, který i vyskakujou z textů na monitoru. I nářečí se dá napsat pravopisně správně, bejt sprostej zrovna tak. O interpunkcích nemluvě, jelikož mnohdy taková čárka ve větě dovede zcela změnit, nebo obrátit smysl. To si pak říkám, co tím chtěl autor říci. Citovat
robozv Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 [Nicméně můj názor na slovenštinu na českém fóru už asi všichni keď už tak tak to napíš správne nie slovenština ale SLOVENČINA !!!!!!!!!! mudrlant [upravil dne 2.7.2009 robozv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.