Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

OFF TOPIC: Něco k zamyšlení, aneb feministky.com

Recommended Posts

Odesláno

Tak nad tímto by se měli zamyslet asi všichni:

Mužská onanie má za následek vysychání páteře. Jen někdo hodně hloupý bude pokračovat i přes toto varování. Léčbu zaplatíme všichni z našeho zdravotního pojištění. O to méně zbyde na staré a nemocné babičky. Lidé, udělejme s tím něco, zabraňme mužům mačkat a hníst ten úd. Stojí nás to nemalé peníze z kapes nás všech.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

feministky.com je jeden veľký vtip, tuším sa to tu už preberalo v súvislosti s potratmi.

presne.. vyborny nastroj ako nasierat primitivov :D

staci pozriet na diskusie pod clanky a vzdy sa tam niekto rozculeny najde

Odesláno

Něco na tom bude. V pondělí jsem se probudil a bolely mi záda, břicho, nohy - asi nějaký žhavý sny. V praxi bych už bral určitě invalidní důchod :D

Odesláno

Každopádně nad tímto problémem by se měla zamyslet ta něžnější polovička obyvatelstva. Jakobychom za to mohli...

Odesláno

Od pondělka mě bolej záda (teď už je to o dost lepší). Ani jsem si nemoh zavázat pořádně boty jak to bolelo. To sme zas s mladou o vekendu řádili :D :D

Ještě že holky (slečny, paní) \"od Pežota\" (snad) nejsou feministky :D

[upravil dne 24.6.2009 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Každopádně nad tímto problémem by se měla zamyslet ta něžnější polovička obyvatelstva. Jakobychom za to mohli...

Marceli, čéče, snad nechceš říct, že \"ženský se maj starat o to, aby chlap měl plný břicho a prázdnej pytlík\"?

(To by ti feministky daly.... jako daly co proto....).

Odesláno

..a k čemu jinému potom jsou? Teda ještě krom umývání a luxování auta, běhání se džbánem, praní trenclí, látání fuseklí, míchnání malty, sekání trávy.

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

..a k čemu jinému potom jsou? Teda ještě krom umývání a luxování auta, běhání se džbánem, praní trenclí, látání fuseklí, míchnání malty, sekání trávy.

Tohle by se některým dámám asi nelíbilo... :aut

Původně zaslal: lape

Jak říkal můj kámoš,poté co mu přítelkyně rozstřelila druhé auto:\"Ženským patří do ruky akorát ču..k a vařečka\" :D

No, taky dobrý, až se sem podívaj ty feministky z těch stránek, asi nám utnou tipec nebo jak se to říká.

Ale jinak s tebou...

Odesláno

Dneska jsem tam byl a od srdce se zasmál:

Víte proč še žena vdává v bílích šatech? Aby ladila s ostatníma domácíma spotřebičema :D

Je to hnusný, ale je to vtip, tak to tak berte ;):D

Odesláno

Nechápem čo práve ženy majú proti onanii. Veď je to sexuálna praktika s niekým koho máme najradšej. :D Navyše je to praktické. Nemusíme sa predtým sprchovať, umývať zuby, tváriť zamilovane a v neskoršom veku vystihovať právnu dobu keď partnerka nieje unavená, nebolí ju hlava, nemá svoje dni atď.... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...