Marcel505 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Tak nad tímto by se měli zamyslet asi všichni: Mužská onanie má za následek vysychání páteře. Jen někdo hodně hloupý bude pokračovat i přes toto varování. Léčbu zaplatíme všichni z našeho zdravotního pojištění. O to méně zbyde na staré a nemocné babičky. Lidé, udělejme s tím něco, zabraňme mužům mačkat a hníst ten úd. Stojí nás to nemalé peníze z kapes nás všech. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 feministky.com je jeden veľký vtip, tuším sa to tu už preberalo v súvislosti s potratmi. Citovat
marko306 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 aha, takze teraz uz budem vediet, ze ked niekoho stretnem koho boli chrbat od stavcov tak prilis si vela natahuje káčera. Jak prosté :D:D:D Citovat
PnR Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne feministky.com je jeden veľký vtip, tuším sa to tu už preberalo v súvislosti s potratmi. presne.. vyborny nastroj ako nasierat primitivov staci pozriet na diskusie pod clanky a vzdy sa tam niekto rozculeny najde Citovat
zzipCZ Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 no taky jem tu stránku neznal....když má člověk blbou náladu tak to je ta nejlepší odreagovačka:D Citovat
Otan Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Já zase mám bolesti za krkem, prý, jak se pořád dívám, jestli mne někdo neuvidí a točím hlavou.:myslim:papa:papa Citovat
MatrixChose Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 :D:D něco málo jsem tam pročet a je to fakt síla, se divím, že to i pro srandu někoho napadne :D:D viz. lítat přes souš, aby se při havárii cestující neutopili :D:D Citovat
Kekros Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Něco na tom bude. V pondělí jsem se probudil a bolely mi záda, břicho, nohy - asi nějaký žhavý sny. V praxi bych už bral určitě invalidní důchod Citovat
Marcel505 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 Každopádně nad tímto problémem by se měla zamyslet ta něžnější polovička obyvatelstva. Jakobychom za to mohli... Citovat
dolly1010 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Od pondělka mě bolej záda (teď už je to o dost lepší). Ani jsem si nemoh zavázat pořádně boty jak to bolelo. To sme zas s mladou o vekendu řádili :D Ještě že holky (slečny, paní) \"od Pežota\" (snad) nejsou feministky [upravil dne 24.6.2009 dolly1010] Citovat
Garfield Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Každopádně nad tímto problémem by se měla zamyslet ta něžnější polovička obyvatelstva. Jakobychom za to mohli... Marceli, čéče, snad nechceš říct, že \"ženský se maj starat o to, aby chlap měl plný břicho a prázdnej pytlík\"? (To by ti feministky daly.... jako daly co proto....). Citovat
Dave405 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 ..a k čemu jinému potom jsou? Teda ještě krom umývání a luxování auta, běhání se džbánem, praní trenclí, látání fuseklí, míchnání malty, sekání trávy. Citovat
lape Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Jak říkal můj kámoš,poté co mu přítelkyně rozstřelila druhé auto:\"Ženským patří do ruky akorát ču..k a vařečka\" Citovat
Marcel505 Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 Původně zaslal: Dave405 ..a k čemu jinému potom jsou? Teda ještě krom umývání a luxování auta, běhání se džbánem, praní trenclí, látání fuseklí, míchnání malty, sekání trávy. Tohle by se některým dámám asi nelíbilo... Původně zaslal: lape Jak říkal můj kámoš,poté co mu přítelkyně rozstřelila druhé auto:\"Ženským patří do ruky akorát ču..k a vařečka\" No, taky dobrý, až se sem podívaj ty feministky z těch stránek, asi nám utnou tipec nebo jak se to říká. Ale jinak s tebou... Citovat
dolly1010 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Dneska jsem tam byl a od srdce se zasmál: Víte proč še žena vdává v bílích šatech? Aby ladila s ostatníma domácíma spotřebičema Je to hnusný, ale je to vtip, tak to tak berte Citovat
pastorek Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Nechápem čo práve ženy majú proti onanii. Veď je to sexuálna praktika s niekým koho máme najradšej. Navyše je to praktické. Nemusíme sa predtým sprchovať, umývať zuby, tváriť zamilovane a v neskoršom veku vystihovať právnu dobu keď partnerka nieje unavená, nebolí ju hlava, nemá svoje dni atď.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.