Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chystá se překvápko na Šebetov, ale.... Potřeboval bych pomoc se sehnáním originálního písma Peugeot.

Ve formě fontu je asi nesehnatelné, ale stačil by aspoň obrázek (a podle něj se to pak vyřeže). Obrázek, který jsem zatím sehnal, viz příloha, je pro tenhle účel v příliš špatném rozlišení. Nevěděl by někdo o obrázku písma Peugeot v lepším rozlišení, milí soukmenovci?

post-0-1410960771131_thumb.gif

Odesláno

našel jsem Candara font ve Wordu 2007

není stejné, ale je hodně podobné. Chtělo by to víc zkosit (nějak nastavit větší kurzívu) a trochu tučnější (neumím a nevím jestli jde). Také některá písmenka se trochu liší (malé g).

ale tak kdyby nebylo zbytí :)

Candara font.doc

Odesláno

2 fe-re:

No, nejlíp by byla zapotřebí všechna písmenka abecedy včetně číslic.

Ale teď konkrétně ta písmenka, z nichž se dá sestavit nápis

Peugeot Club

Amis de Lion

neboli oficiální název našeho spolku....

Takže jen z loga Peugeot to nepůjde.

[upravil dne 19/6/09 Garfield]

Odesláno

Z toho obrazku hore sa da vytvorit font, su na to stranky, velmi lahka praca, mam tak urobeny font svojho pisma rukou:D

Tu je ta stranka pre zaujimavost, len si vytlacis formular a donho povpisujes pismena ake chces (jasne ze ked tam nalepis tie co si sem dal, tak by ten font mal vyzerat dost dobre:roker)...

VLASTNY FONT

[upravil dne 19.6.2009 Qcko]

Odesláno

2 Qcko: No jasně, v tomhle duchu jsem to chtěl udělat - jenže problém je v tom, že obrázky toho písma, co jsem sehnal (jsou to ty z \"typofonderie\", na kterou odkazuje i Fusion) jsou v tak špatném rozlišení, že mi nějak nejdou vystřihnout.... Proto pátrám, kdyby někdo našel alespoň obrázek v lepším rozlišení....

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ale original napis peugeot (aspon ja tak mam) nie je skoseny. Skosene su len cisla

Ty možná budeš mít nový typ Peugeot písma, ten už nejde sehnat vůbec. Tohle je starý typ.

Odesláno

Pokud stačí zvětšit rozlišení jen toho obrázku, tak můžu nazvětšovat ten co jsi přiložil...

Bohužel způsob co mě teď napadá jak to udělat je manuální interpolace, takže to zabere trochu více času..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...