Sektor Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Někdy už fakt nevím, jestli se mám smát nebo brečet :-D ....
ChodeC Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 a nenapadlo te spis, ze to bude casti toho jmena, na ktere se odkazujes
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 ja si myslím že to ví,ale poukazuje na demeci někoho jiného .
punkac Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 hehehe, no to víš komunistickej plátek si chrání svoje voliče :potlesk
destiny Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Aby se z těch cikánů všichni neposrali! Fakt jsem už znechucenej, jak se jim pořád ustupuje. Vždť oni vlastně terorizují nás. Neuveřitelný, jak jejich chování je pořád omlouváno s tím, že se nedokáží zařadit do společnosti. Sakra, přece nejsou tak dementní, aby si nedokázali spočítat, že když si zdemolují vlastní byt a vypálí ho, že nebudou mít kde bydlet! Pochopitelně dostanou byt nový a magistrát se jim skoro omluví, že se musí přestěhovat. Vím o několika případech cikánských rodin, které emigrovali do UK a zde pobírají dál sociální dávky. Nejdříve se vraceli na otočku každý měsíc a teď dokonce zplnomocnili své známé, aby jim zde dávky přebírali. S tím co mají v UK je příjem takové 5-6ti člené rodiny hodně nad 100.000/měsíc. Chudinky a mi jim pořád budeme čistit cestu. Ufff, to jsem se zase rozčílil!
Sektor Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 Taktéž souhlasím s "destiny" ... je to čistá pravda, bohužel. Sleduji to i u nás ve městě a je mi občas do pláče
Burisek Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 tak na tento server mám taky bloklej účet a nevím proč.... to bylo keců nebudeme jako oni,ne novinky.cz jsou horší než oni..... v této zemi není a nikdy nebude demokracie a svoboda slova,protože cikáni a kdejakej šmejd má víc práv jak pracující a člověk platící daně !!! nicméně tvůj příspěvek porušujuje pravidla,tak bohužel :bacha [upravil dne 13/6/09 Burisek]
Burisek Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: Kurt A jen se vykřič. ne nekřičím,v týhle zemi to nemá smysl.....
Haryk Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Sociálně právní systém v ČR - je to sice dlouhé, bohužel však pravdivé. Práva cikánů : Cikán ti může vynadat do bílých kurev. Tebe se pak nikdo nezastane, protože se to považuje za jejich přirozený projev. Ale nedej bože, aby to bylo naopak. Cikán má právo na stejnou zdravotní péči, jako ty. To, že do zdravotní pokladny pravděpodobně nikdy nepřispěl je fakt, který je ovšem velice "rasistický", a proto to raději nikde neříkej. Cikán má právo tvoji vlast pomlouvat v zahraničí a má pak právo se vrátit a žádat u nás znovu podporu. Cikán má právo získat byt jen na základě své barevné odlišnosti. Vůbec nezáleží na tom, že na takový byt jiní čekají dlouhou dobu. Cikán má právo na tebe zaútočit se zbraní v ruce beze strachu z obvinění z rasistického útoku. V případě tvého útoku na cikána, máš smůlu, že to kupodivu neplatí naopak. Budeš trestán za napadení, co víc - za rasistický útok. Cikán má právo zneužívat náš sociální systém. Pokud to ale již přehání a my již tak svolní nebudeme, má cikán právo žalovat naší republiku v zahraničí, které mu pak v jeho jistě nezadatelném právu vyhoví. V konečném důsledku mu to pak stejně zaplatíš. Cikán má právo (ostatní mají povinnost) chodit do školy a má právo rušit tvého potomka, čímž vlastně znehodnocuje kvalitu výuky. Pokud se nic nenaučí, je to chybou výukového programu a ne jeho. Cikán má právo na neomezený počet potomků. Ty máš povinnost uhradit mu jeho finanční náklady na jejich tzv. "vychování", a to i v případě, že ty sám nemáš dostatek prostředků na svou vlastní rodinu. Cikán má právo demolovat cokoliv, dokonce i to, co mu nepatří. Ty máš povinnost vést vše do původního stavu, a to za tvoje peníze. Pokusy o obranu se neslučují s právy cikánů na poklidný, slušný a důstojný život v naší zemi. Cikáni mají právo na důchod v stejné výši, jako máš ty. To, že jsi Ty celý život pracoval, tě neomlouvá. Cikán má právo na zveřejnění pozitivních informacích jeho etniku.V případě pokusů o zveřejnění negativních informací o cikárech, má právo cenzury. Cikán má právo na utajení informací, které by veřejnosti prozradily skutečné náklady na jejich vydržování v Čechách. Položky "má dáti dal" z tohoto pohledu nejsou oblíbeným tématem cikánských zastupitelů mluvčích. Cikán má právo požádat o dotace na projekty rozvoje cikánské kultury a na různé cikánské spolky. Stát má pak povinnost jim vyhovět i když se třeba zjevně jedná o podvod. Cikán má právo na svá práva i v případě, že to omezuje práva necikánského obyvatelstva. Cikán má právo znát svá práva. Cikán nemá povinnost znát své povinnosti. TY MÁŠ PRÁVO DRŽET HUBU !!!
309GT Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Hajzlové!Zajímalo by mě,od kdy je cikán sprosté slovo!Když si vezmu slovník rom nebo podbný křovácký výmysl tam nenajdu jednoduše proto,že to neexistuje.Ale v této "republice" a s tímto systémem se není čemu divit,na prvním místě pozitivní diskriminace:bojim
Maric Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 No a díky té drsné cenzuře se veškerá sprostá lůza přestěhovala na idnes.cz.... Nepovažuji se za rasistu, ale od té doby co mi banda cikánů za bílého dne ve městě přepadla a okradla přítelkyni (škoda že jsem nebyl poblíž), mám vůči té specifické vrstvě obyvatelstva jistou averzi.
wooody Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Musim souhlasit i když mi cikáni jako takový nevaděj..... Pár jich znám a sou to suprovi lidi...... Mě spíš vadí to chování většiny z nich a stejným způsobem se chovaj i někteří bílí..... A taky jich není zrovna málo....
Garfield Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Na imigračním úřadu v Ontariu: "A jak vás v té ČR konkrétně diskriminovali, pane Duna? "Jen za blbou čoru, třikrat jsem byl v diskriminale"!
Medvěd Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Vážený 309GT a ostatní rasističtí blbci - tohle NENÍ (a doufám že nikdy NEBUDE) rasistické fórum, Vaše inteligenční výblitky si laskavě prezentujte někde jinde A NESERTE JIMI NORMÁLNÍ LIDI.
309GT Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Vážený 309GT a ostatní rasističtí blbci - tohle NENÍ (a doufám že nikdy NEBUDE) rasistické fórum, Vaše inteligenční výblitky si laskavě prezentujte někde jinde A NESERTE JIMI NORMÁLNÍ LIDI. Blbci?Jdi si urážet někoho jinýho,a neser ty mě!
Recommended Posts